![]() |
A208 ECU problemos
Sveiki, ieskau meistriuko, gerai nusimanancio apie masinos elektronika, kuris galetu pilnai programuoti ECU, trinti "crash data" ir statyti SRS reles. Butu gerai kurnors arciau zemaitijos: Telsiai, Mazeikiai, Klaipeda, Siauliai ir pan.
Jei kas zinot tai buciau labai dekingas jei pasidalintumet informacija. Is anksto dekoju :) |
cabrys cia tavo mersui prireike
|
Jo neuzsiveda vargselis :confused: Neateina kuras i purkstukus, tai siurbli istraukus ir prijungus ji prie akumo jis dirba, o idetas nedirba. Vedant prie siurblio + ir - buvau pridejes testeri, bet srove neateina, tai manau kad kazkas su merso kompiuteriu bus :confused: Tuo paciu dar reikia SRS lemputes uzgesinti :wavecry:
|
mano r129 buvo panasi broblema,bet vedant dingdavo auksta ytampa(kibirkstis)meistrai keisk kumutatoriu,kitas zvakem paskutinioji,trecias ecu tavo nusibaige ir t.t bet vienas apsieme per 2 dieneles rado gedima ,Telsiuose sutvarke galesiu pakalbeti su juo
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Kad nekurti naujos temos tai cia paklausiu:
Ar gali buti kad mano mersiukas neuzsiveda del rakto? Nes dabar atsiminiau kad buvau atjunges akuma neistraukes rakto - ar tai galejo pakenkti raktui? Toks mano raktas: Attachment 512 |
Citata:
|
Citata:
Jei raktui butu kas blogai ar man ji ikisus girdetusi "nuskaitymo garsas"? Nes kai ikisu man girdisi kad nuskaito ir isijungia degimas :confused: |
Citata:
o kai rakta palieki spyneleje ir atjungi akumuliatoriu, ir pajungus atgal ji, tiesiog uzsiziebia airbag lempute ir tada jau reikia varyti elektrikui, kad istrintu klaida ;) |
Citata:
O ar isvis gali taip buti kad del issovusio SRS atsijungia siurblys? Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:56. |