MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 E200 CDI kuro sanaudu ir ECP problemos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1412)

synthetic 2009-03-03 18:27

W210 E200 CDI kuro sanaudu ir ECP problemos

Sveiki :) esu biski zalias ,bet noreciau suzinot , pas mane 2.2 variklis dyzelis ryte kuro valgo apie 15ltr kai oro temp -10, po 15min jau 10 ltr, tai normalu???
dar uzsidege kompe el traukos sistema, kas tai galetu buti???
labai laukiu Jusu patarimu
aciu:aciu::aciu::aciu:

Edgaras 2009-03-03 18:32

del ryjimo tai manau normalu. pokol saltas motoras paduoda kompas daugiau dyzelio kad greiciau susiltu.
o ta el traukos sistema tai cia ne tas pats kas antipraslydimas ? :confused:

synthetic 2009-03-03 18:42

pas mane w210 ockarikas taip vadinamas, sory kad ne ten, ECP atodo sutrumpintai, bet uzgesus varikli ir vel uzvedus vel norm , rodo kad nera problemu

AndreArmani 2009-03-03 20:05

Citata:

Pradžioje rašė synthetic (Post 17564)
Sveiki :) esu biski zalias ,bet noreciau suzinot , pas mane 2.2 variklis dyzelis ryte kuro valgo apie 15ltr kai oro temp -10, po 15min jau 10 ltr, tai normalu???

Tikrai kad zalias :) viskas norm, cia kompas tau momentines kuro sanaudas rodo, palaikyk uzkures ant kiemo ir po 10 minuciu kompas rodys kad 30 l. kuro valgo. Mano tai tik uzkurus rodo 11.4 , pradek vaziuot ir skaiciai prades mazet :) ilgai vazinejant kompo parodymai buna 5.2 kokie :) grazu ziuret. nu arba 7.0 mieste mazdaug.

driuliauskas 2009-03-03 20:10

vienam 320 buvau kaskada iki 99.99 sukeles kai kokia val pastovejo vietoj uzskurtas:)
EPC means Electronic Power Control. This basically means there is no accelerator cable from the gas pedal to the throttle valve unit-power control is done electronically through sensors and other electronic devices, just to put it simple for your understanding.
Whenever any of the sensors incl. the brake light switch develops a fault, the EPC light comes on (normally off when driving unless there is a fault) to warn you of a potential fault. You may experience driveability problem during such times.
As the fault is purely electronic type, you will need a scan tool from a competent shop to tell what fault codes are in the system and the required remedy.You could do a basic check first by watching if the brake lights work or not?
nesuprasi klausk isversiu:bounce:

driuliauskas 2009-03-03 20:12

Trumpai tariant, tau kompas meta klaida, kuri gali buti ivairaus pobudzio: nuo stabdzio lemputes perdegimo iki kitu elektroniniu problemu, todel geriausia iseitis - pajungti masina ant kompo ir nustatyti klaidos pobudi. Sekmes.

tech1 2009-03-03 20:14

Citata:

Pradžioje rašė synthetic (Post 17569)
pas mane w210 ockarikas taip vadinamas, sory kad ne ten, ECP atodo sutrumpintai, bet uzgesus varikli ir vel uzvedus vel norm , rodo kad nera problemu

ECP tokio trumpinimo nera, arba bent jau as nezinau ... gali buti nebent EPC (variklio kuro padavimo klaida) arba ESP ( automobilio stabilizavo kontroles klaida )

driuliauskas 2009-03-03 20:16

oi pasivaideno man kad EPC parase:blush::wacko::ohne:

synthetic 2009-03-03 20:27

Jo EPC bet dabar pasivazinejas tai nieko nerodo viskas normalei:) jei dar karta islys tai vaziusiu i diagnostika , beje gal galit pasiulyt geru servisu nebrangiu,reiketu galinius guolius pakeist,kiek skambinau tai uz abu nori 200lt, gal kur pigiau daro ??? Silber auto vien tik darbas 700lt kainuoja :D

driuliauskas 2009-03-03 20:28

Citata:

Pradžioje rašė synthetic (Post 17584)
Jo EPC bet dabar pasivazinejas tai nieko nerodo viskas normalei:) jei dar karta islys tai vaziusiu i diagnostika , beje gal galit pasiulyt geru servisu nebrangiu,reiketu galinius guolius pakeist,kiek skambinau tai uz abu nori 200lt, gal kur pigiau daro ??? Silber auto vien tik darbas 700lt kainuoja :D

na manau miestas kuriame ieskosi pagelbetu? nes dabar neaisku kuriam lt gale apsistojes tu:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:49.