![]() |
Neveikia atstumo jutikliu sistema W220
Jau kuris laikas vazineju su neveikiancia atstumo jutikliu sistema, nes viena grazia diena tiesiog nustojo veikti... gal kam yra taip buve?
|
Cia turbut pats elementariausias patarimas,bet vistiek pasidalinsiu :)
Ar ant paneles esantis parktroniku mygtukas isjungtas? nes pas mane tai kai ji paspaudi,parktronikai neveikia,ir ant to mygtuko dega raudona lempute,kai ta mygtuka isjungi ir lempute nebedega tai vel parktronikai veikia :) |
Citata:
|
jis dega pastoviai, kaip paspaudi, lempute uzgesta, bet po keliu sekundziu vel uzsidega, o kaip lempute dega kaip suprantu reiskiasi kad sistema atjungta
|
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane tai ir gala ir prieki atjungia,ta lempute tui nedegti kad parktronikai veiktu :)
Gal kokia klaida kompiuteryje? |
bet kompas jokios klaidos nemeta,,, gal kuris nors parktronikas nuejes, todel neveikia? :confused:
|
Pas mane ta pati problema lempute dega to jungtuko o kai ijungi pradeda cypti ir po poros sekundziu pats issijunge..ir pastebejau kad taip pradeda darytis kai buna labai dregnas oras,kai karsta diena pastovi ir pradeda vel veikti..tai pagalvojus kad ten dregme renkasi ir tada nesamones rodo..bet va meginau viena ta pipsiuka isimt paze tai netyce nutraukiau jo laida :geda:..tai daba net nebelendu..beje isjungus ta parktronika prieki ir gale visi pipsiukai issijunge...
|
reik pajungti diagnostini kompiuteri ir parodys problema ... greiciausiai kazkuris daviklis sugedo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |