![]() |
Mercedes e200 w211 salono apsvietimas ir liukas
sveiki, reikia pagalbos, mercedes w211 e200 kompresorius, neveikia vidaus apsvietimas ir neveikia liukas, apsvietimas neveikia nei atrakinus, nei junginejant mygtukus, nei atidarant duris. Zodziu mire :)
|
Keiti prie veidrodžio salone apšvietimo bloką ir viskas turėtų veikti. Nebent liukas dar užstrigęs. Tai veiks bent apšvietimas.
|
Citata:
|
Pas mane tokia pati problema. Nusiemiau lempą - mikroschema žalia (oksidavosi), laidai nutraukti (matyt kažkas prieš mane lindo abiem kairem rankom)
Mano klausimas - ar gali dėl to paties neveikti Command'o nakties/dienos rezimas bei krituliu daviklis ? |
Taip, gali. Pasikeiti laidus ir(arba) bloką.
|
Citata:
Pas mane buvo problema su klimtronic ekrano apšvietimo stiprumu ir Comand ekranas niekaip nereaguodavo nei į Day ar Night rėžimus. Teisingai Darius sako: "..keiti tą visą plafoną (kompą) kuris virš veidrodėlio ir nesiparini. Štore ~25 EUR vaikšto. Meistrioks sakė, kad 211 modeliai kurie turi liukus, turi pastoviai tokią problemą. Vanduo patenka per nesandarų liuką, ko pasekoje, nusproginėja kompas atsakingas už auto apšvietimą. |
O gal kam teko drenažą tvarkyti, kad nesikartotų ? Kaip ten kas daroma ?
Pas mane per liūtį važiuojant net vanduo varvėt pradėjo per tą plafoną (kompą)... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:56. |