![]() |
W210 E270 Skydelio apšvietimas
Labas visiems. Šiandien buvau Kaune tvarkyti savo prietaisų skidelų. Susitariau Taikos pr. 127C. Padarė per valandą ir puikiai viską dabar rodo ir laiką su greičių parodimais, ir temperatūrą. Bet sugadino skidelio apšvietimą, kuris veikė iki to remonto. Dienos metu tai nesimatė to, o kai vakare isėdau, skidelis tamsus. Skambinu Vaidui, kuris darė, o jis sako pats išsiimk ir pasikeisk lemputes. Va toks pas mus servisas.
|
Citata:
|
man irgi viena puse nedege, tai su Tomskiu pakeitem lemputes ir ok :)
|
Stuksenau vos ne kuloku, bet nieko nereaguoja. O kokio dydžio(watų) ten lemputės? Reikia dabar kokį kablį iš vielos daritis, kad skidelį išimti. O koks ten saugyklis ir kur jis stovi?
|
pas W210 skydelis ten nesunkiai issiema. lemputes 3 ar 4 mazytes...
tokio tipo http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg |
Na pas mane kai neshviesdavo tai neshviesdavo nei skydelis,nei pechiuko,nei langu knopkes.
|
Citata:
spydikui isimt jokiu irankiu nereaikia, tik atsuktuvo, is apacios po vairu atsuki paneles viena varzta, atlupi ja, kisi ranka is stumi spydika, su kita ranka trauki spydika. 2min darbo ir spydikas ant kelieniu. |
beje gali but kad fiskes nepajunge arba blogai pajunge, nes viena fiske kad veiktu spydikas, kita fiske kad apsvietimas veiktu
|
Tai jo pilnai išrinkinėti nereikia? Tipo stiklo nuiminėti ar dar ką nors? Kiek mačiau, tai reikia tik kablio iš vielos turėti, nes be jo neištrauksi, nes gan tvirtai isistato ir reikia jėgos, kad ištraukti. Kai statė tai rodos fiksavo fiškes. Nedega tis pats apšvietimas, nes vakare nematau nei greičio, nei kuro parodymų, tik nedaug iš dešinės šviečia matit viena kokia. O traukė su vielos kabliu.
|
Labas visiems. dar prie to pačio noriu paklausti dėl laiko nustatymo. kaip nustatyti laiką skydelyje?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:55. |