MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Automobilis prastovejo nenaudojamas ilga laika, ka reiktu pakeisti ? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4559)

Melionas 2010-05-18 15:54

Automobilis prastovejo nenaudojamas ilga laika, ka reiktu pakeisti ?

Sveiki

Paulius140 2010-05-18 19:52

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 82769)
Aciu uz patarimus ir info,matyt labai sunkus klausimas :) Kitas klausimas.gal kas is vln i klp vaziuos siom dienom?

o kas ten per masina..? kai mano draugo masina stovejo ilga laika, tai keite dirzeli, akuma, filtrus, tepalus, dar reikia zeti, kad po tiek laiko ratai nebutu uzkirmyje... atsargiai su deze, nedralinti is anksto.. :)

Dievs2 2010-05-18 19:56

jei nepaslaptis kokia masina?
viskas kas pagaminta is gumos sukietejo ir tapo trapesniais, tai yra dirzai ne tokie tvirti, salnikai perdziuve...
uzdegimo sistema uzsikorodavus, skriejikas uzrudijas
tepalai susoke i varske
stabdziu cilindriukai uzkepe, kaladeles pripuvusios, rankinio trosas sutrunijas.

nu belekas gali buti. automobiliui nesveika stoveti. zinoma ir nuo laikymo salygu daug kas priklauso...
gali buti kad uzsikursi ir po kiek laiko prades uzsikisinet kuro filtras pastoviai, vadinasi bake arba drumbzles arba rudys...

esu pirkes automobili stovejusi lauke 2 metus. bejudinant ji is vietos galiniai amortizatoriai sulindo i stakanus, suluzo spyruokles. pagaliau pajudinus luzo stabdziu diskas per puse, nes kaladeles buvo prirudijusios prie disko.

Karolis 2010-05-18 20:03

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 82777)
Subaru impreza wrx

nu esu girdejes, kad tokio laiko masinos byra geometrine progresija, siulau nieko netvarkyti ir iskarto lekti dugnais, dar bent truputi dziaugsmo suteiks :D

Paulius140 2010-05-18 20:17

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 82777)
Subaru impreza wrx

ajibat... va cia tai daiktas!!!! :bounce:

Dievs2 2010-05-18 23:02

ai kad cia visai ne koks diedelio zegas po obelim numestas :xx:
uzsikuri ir leki :D

eSaS 2010-05-18 23:34

Citata:

Pradžioje rašė Dievs2 (Post 82775)
viskas kas pagaminta is gumos sukietejo ir tapo trapesniais, tai yra dirzai ne tokie tvirti, salnikai perdziuve...
tepalai susoke i varske
stabdziu cilindriukai uzkepe, kaladeles pripuvusios, rankinio trosas sutrunijas.

nu belekas gali buti. automobiliui nesveika stoveti. zinoma ir nuo laikymo salygu daug kas priklauso...
gali buti kad uzsikursi ir po kiek laiko prades uzsikisinet kuro filtras pastoviai, vadinasi bake arba drumbzles arba rudys...

esu pirkes automobili stovejusi lauke 2 metus. bejudinant ji is vietos galiniai amortizatoriai sulindo i stakanus, suluzo spyruokles. pagaliau pajudinus luzo stabdziu diskas per puse, nes kaladeles buvo prirudijusios prie disko.

jeigu masina prastovetu visa ziema tai blogiau dar butui nei vasara ? saltis tipo ir t.t :mastau:

Edgis 2010-05-18 23:38

Citata:

Pradžioje rašė Dievs2 (Post 82775)
tepalai susoke i varske

Mano W201 buvo stovejęs kelis metus, tai pirmus 6 mėnesius buvo daug keitimo, pradedant stabdžiais, pakabinamu guoliu, baigiant alkūninio veleno varžtais:)
Patarčiau pakeisti visus eksploatacinius dalykus, nes būklė neaiški, o rizikuot neverta:)

samagonas 2010-05-18 23:42

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 82880)
Mano W201 buvo stovejęs kelis metus, tai pirmus 6 mėnesius buvo daug keitimo, pradedant stabdžiais, pakabinamu guoliu, baigiant alkūninio veleno varžtais:)
Patarčiau pakeisti visus eksploatacinius dalykus, nes būklė neaiški, o rizikuot neverta:)

alkuninis ant stogo gulejo? :xx:

Edgis 2010-05-18 23:44

:D Nea, važiuojant trys varžtai trūko...1val nakties :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:53.