MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 neteisingai rodo spidometras (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5159)

Tomskis 2010-08-22 12:13

W124 neteisingai rodo spidometras

Prisizaidziau mazumele, tvarkiau spydika, buvau nuemes strelytes, dabar neteisingai greiti rodo, negaliu pataikyt teisingai uzdet, milimetra auksciau uzmauni, rodo per daug ant 50km/h, milimetru zemiau uzmauni, rodo per mazai. dabar beveik pataikes vazineju, bet vistiek rodo ant kokiu 15km/h daugiau. kaip ji tiksliai nustatyt? :) su navigacija vaziuot ir perdedinet strelyte ? o gal yra kazkokios mietkes?

DTM 2010-08-22 15:31

Pries nuimant rodyklele reikejo ja perkelt per ta atrama ant kurios ji atsigula tada zinotum kokioi padeti ji stovejo, analogiskai uzdedi poto ir vel perkeli per ta pipsiuka.

Tomskis 2010-08-24 13:38

kai uzdedinejau, tai supratau kad reikejo taip padaryt :) dabar jau velu, dabar bandziau atitaikyt, biski zemiau pypsiuko dejau, perkeli, pravaziuoji, vistiek biski grybauja . nu reiks kada su navigacija pasizaist ar su kita masina susilygint

nova 2010-08-24 15:46

po ta atrama (koks centimetras nuo jos) yra balta zyme - orientuokis i ja

driuliauskas 2010-08-24 16:07

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 95602)
po ta atrama (koks centimetras nuo jos) yra balta zyme - orientuokis i ja

va va jau norejau rasyti jog 123 serija savo spidometruose turejo rodyklytes atzyma, tai pagalvojau, kad ir 124 turetu tureti :)

mikis 2010-08-24 16:50

kada avatara pasikeisi?

samagonas 2010-12-17 15:44

Pas mane teisingai rodo. Nedarinesiu naujos temos ir paklausiu chia. Visada turejau toki dalyka,kad ijungus shviesas, neuzhsidegdavo, skydelio ir visu knopkiu apshvietimas, bet uzhtekdavo viena karta truputi stuktelti per panele ish virshaus spidometro ir uzhsizhiebdavo, bet vakar nebepadejo ir stuktelejimas, tai vazhinejau kaip babauzhis tamsoi (visai neidomu).
Galvojau saugiklis bet nifiga, tada ishardzhiau kita spidometra ir ishemiau ta dali, kur rodo benza,temperatura ir spaudima, ten ishkitos puses ir tas saugiklis statosi.Dabar viskas gerai shviechia nebereikia nei stuksenti. O paklausti norejau shtai ka,-pas mane nebuvo ekonomaizerio, na ta rodykle apachioj kur ECONOMY parashyta, o idejau su tuom economaizeriu, kaip ir tikejausi,jis ir neveikia, nemachiau,kad dar kas ,kur jungtusi,laidai kokie, ar fishke kokia. Sakau jei jau yra tai ir kad veiktu,butu gerai, idomu kokia ten sistema, ir nuo ko jis veikia?

ldalius 2010-12-17 15:49

o tas ekonomaizeris ne šlangute turėtų pasijungti prie isiurbimo kolektoriaus? Nežinau kaip mersuose, bet esu tokių pričiundalų matęs kituose modeliuose

samagonas 2010-12-17 15:54

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 116005)
o tas ekonomaizeris ne šlangute turėtų pasijungti prie isiurbimo kolektoriaus? Nežinau kaip mersuose, bet esu tokių pričiundalų matęs kituose modeliuose

na kad ishkitos puses absoliuchiai identishkai atrodo ta dalis, nemachiau, kad butu vieta kokiai shlangutei, o gal nepastebejau ?

Edgaras 2010-12-17 16:29

1 Attachment(s)
veikia nuo oro, pazymejau raudonai ekonomaizerio slangute.
bet kur jinai ten giliau jungiasi tai neisivaizduoju :confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:05.