![]() |
G klases gamyba
<OBJECT width="400" height="353"><PARAM name="movie" value="http://video.rutube.ru/4555e7d050a07d363f75aa615b104ec9"></PARAM><PARAM name="wmode" value="window"></PARAM><PARAM name="allowFullScreen" value="true"></PARAM><EMBED src="http://video.rutube.ru/4555e7d050a07d363f75aa615b104ec9" type="application/x-shockwave-flash" wmode="window" width="520" height="458,9" allowFullScreen="true" ></EMBED></OBJECT>
|
idomu butu pamatyt kaip AMG gamina:seile:
|
Citata:
|
zinau. todel ir butu idomu pamatyt. kazkada per vokietijos kanala maciau bet i pabaiga beisijungiau kai jau testavo ant stendo:ohne:
|
Jaigu kas turit video apie AMG varikliu gamyba - imeskit. Man paciam idomu. Inzinerinis stebuklas :) Galingesni varikliai nei furose :) Siandien vaziuodamas taip pagalvojau ir net saltas prakaitas ismuse :D
|
tokiu klipuku nera! :) informacija saugoma nuo nutekejimo :laugh: juokauju, siaip gal kazkas tokio ir yra
|
rodo kad labai atsizvelgia i metalo korozija cinkuoja, gruntuoja bet ko jie geru metu ir taip ispuve buna aisku gal pasakysit kad vazinejo kur daug dregmes koks skirtumas garantijos vistiek turi but esu susidures su 2002 metu atrode blogiau nei 83 . :( ir nebutinai g klase s ir e buvau susidures . o kad mersai mazai tam skiria demesio tai faktas . jei paligint su "olimpiados ziedais". audi.
|
dauzytos, tvarkytos masinos rudyja greiciau - faktas :)
originaliai dazytos, priziuretos masinos dar iiiiiiilgai nerodys jokiu korozijos pozymiu ;) |
esu susidures su atveju. zmogus is salono pirko eske is silberio 2006metais. ant galiniu sparnu ne palei arka,o tiesiog per viduri pradejo kilt sasai. zmogus reiske pretenzija,silberi tik peciais traukiojo,stume,kad masina is vokietijos ir jokiu aferizmo atveju negali but.bet faktas,kad masina rudijo,aisku jie tai sutvarke is savo garantinio. ir vokietijoj zinojau viena zmogu,kuris nusipirkes nauja mersa,spjaudesi,pradejo rudyt sparnai.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |