![]() |
Kur Kaune CDI varikliui susireguliuoti degima?
Sveiki. Iskilo tokia problemele: pastebejau, kad mano mb per daug kuro vartoja. Nuvaziavus pas meistra, kuris tvarke man varikli, pasake, kad issiderines degimas, t.y. veluoja. Jis pats tokiais darbais neuzsiima, reikia nuvesti sureguliuoti degima. Tik nezinau kur. Silberis lieka kaip krastutinis variantas, TMT servisas netraukia del prastu atsiliepimu apie darbu kokybes. Gal kas patartumete ar parekomenduotumete, kur ar kas galetu gerai sureguliuoti mano E320 CDI degima?
|
o kaip nustate kad degimas veluoja ? diagnostika? kompa junge ar kazkaip?
|
Kompas mato degimo išsiderinimą. Bet tikiu, kad reguliuojamas jis vis dar rankiniu būdu:)
|
Citata:
Citata:
|
o reiks ir man kada kai diagnostika darys pasakyt kad pazetu degima , nes speju jei jis per velyvas ar kazka tai jokios klaidos nemeta , tiesiog reik parametrus ziuret ...
|
Citata:
|
Citata:
|
pameginam speti kodel jis zino, kad degimas veluoja? ogi todel kad blogai uzdejo grandine :D
nera tem kam veluoti, tie varikliai arba dirba arba ne, lygiai taip pat kaip nebuna pusiau nesciu moteru, jos turi vaika pilve arba neturi :D |
Citata:
|
Citata:
gal tiesiog turbinos slegio daviklis rodo klaidingus parametrus, ir pripucia per daug slegio, nors cia praktiskai neimanomas dalykas dazniausiai buna atvirksciai :) daugiau nieko nepriburiau nebedirba galva :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:00. |