![]() |
Skubiai reikia pagalbos del 2002 mercedes c220
2002metu mercedes benz c220 dyzelis
kazkas pasidare netraukia. duodi gazo variklis dirba iki 3000 apsisukimu,,daugiau niekaip. atjungiau oro matuokle niekas nesikeicia viskas tas pats,,kiek zinau jei matuokle kalta tai atjungus buna geriau. manau kad bus vakumo voztuvas kuris nors. buvau ant kompo rodo neitema. ant skydelio nera jokiu perspejimu. kas kokiu protingu minciu ar kamnors gal taip buvo. dekui 2002 metu mercedes benz c220 . gazuojasi iki 3000 apsisukimu tik. vaziuojant kruksta traukos. nedumina.kuriasi graziai.dirba graziai .. kas kokiu minciu? pc.baik cia trinineti bel klaidu. nera pas mane lt klaveturos tai ka dabar daryti? ne lt esu. zek geriau kas daro grubias klaidas .. trink kas nusisneka ,o ne kas nori paprasciausiai kazko paklausti .. |
kas tau cia darosi? normalu klausima uzdavei, poto vos ne keiksmazodziai eina, kas tau ka trina? klaidu privelei daug berasydamas, nesinervuok, pas nieka nera LT klaviaturos, raides lotyniskos pas visus :)
o del problemos: uzgesinant ir uzkuriant auto, nedingsta laikinai beda ? avarinis rezimas panasu isijunges? visais begiais nekyla daugiau 3000 ? |
Citata:
Tavo tema yra šiame skyriuje: http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156 |
Citata:
Citata:
p.s EGR voztuvas veikia |
sprendimas paprastas ... prisijungi kompiuteri ir matai beda
|
Citata:
|
tai dar reik suprast ka kompas rodo, nebus taip kad kompas parodys va kad ta ir ta sklende bloga, reik ir parametrus suprast o pagal juos jau orientuojies kur beda, nu cia geras meistras tik sugeba taip :)
|
Citata:
|
Citata:
|
as buriu isiurbimo sklendes,arba egr :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:38. |