MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Skubiai reikia pagalbos del 2002 mercedes c220 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7134)

mr-edgariukas 2011-05-05 21:48

Skubiai reikia pagalbos del 2002 mercedes c220

2002metu mercedes benz c220 dyzelis
kazkas pasidare netraukia. duodi gazo variklis dirba iki 3000 apsisukimu,,daugiau niekaip. atjungiau oro matuokle niekas nesikeicia viskas tas pats,,kiek zinau jei matuokle kalta tai atjungus buna geriau. manau kad bus vakumo voztuvas kuris nors. buvau ant kompo rodo neitema. ant skydelio nera jokiu perspejimu. kas kokiu protingu minciu ar kamnors gal taip buvo. dekui

2002 metu mercedes benz c220 . gazuojasi iki 3000 apsisukimu tik. vaziuojant kruksta traukos. nedumina.kuriasi graziai.dirba graziai .. kas kokiu minciu?
pc.baik cia trinineti bel klaidu. nera pas mane lt klaveturos tai ka dabar daryti? ne lt esu. zek geriau kas daro grubias klaidas .. trink kas nusisneka ,o ne kas nori paprasciausiai kazko paklausti ..

Tomskis 2011-05-05 22:31

kas tau cia darosi? normalu klausima uzdavei, poto vos ne keiksmazodziai eina, kas tau ka trina? klaidu privelei daug berasydamas, nesinervuok, pas nieka nera LT klaviaturos, raides lotyniskos pas visus :)

o del problemos: uzgesinant ir uzkuriant auto, nedingsta laikinai beda ? avarinis rezimas panasu isijunges? visais begiais nekyla daugiau 3000 ?

Edgis 2011-05-05 22:34

Citata:

Pradžioje rašė mr-edgariukas (Post 145650)
2002 metu mercedes benz c220 . gazuojasi iki 3000 apsisukimu tik. vaziuojant kruksta traukos. nedumina.kuriasi graziai.dirba graziai .. kas kokiu minciu?
pc.baik cia trinineti bel klaidu. nera pas mane lt klaveturos tai ka dabar daryti? ne lt esu. zek geriau kas daro grubias klaidas .. trink kas nusisneka ,o ne kas nori paprasciausiai kazko paklausti ..

Tema buvo perkelta į jai priklauantį skyrių. Niekas nieko netrynė. Putomis drabstytis nėra reikalo, jei kas neaišku reikia pirma paklausti.
Tavo tema yra šiame skyriuje: http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156

mr-edgariukas 2011-05-05 22:43

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 145655)
kas tau cia darosi? normalu klausima uzdavei, poto vos ne keiksmazodziai eina, kas tau ka trina? klaidu privelei daug berasydamas, nesinervuok, pas nieka nera LT klaviaturos, raides lotyniskos pas visus :)

o del problemos: uzgesinant ir uzkuriant auto, nedingsta laikinai beda ? avarinis rezimas panasu isijunges? visais begiais nekyla daugiau 3000 ?

bandziau visaip. ir pastebejau ,uzkurus varikli ir pirmas gazo paspaudimas gaza priima kaip priklauso. toliau viskas vel tas pats..pabandziau ant kelio...uzkuriu,ir vaziuot... taip pat pirmas paspaudimas ir vaziuoja kaip ir turi buti..o toliau vel gryzta prie netraukos.. bandziau atjungti oro srauto matuokle, nesikeicia nieko.. vakumines slangeles patikrinau. avarinis rezimas? idomu, prasyciau daugiau apie tai

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 145655)

tiesa pas mane ne automatas.
p.s EGR voztuvas veikia

tech1 2011-05-12 14:23

sprendimas paprastas ... prisijungi kompiuteri ir matai beda

mr-edgariukas 2011-05-13 11:45

Citata:

Pradžioje rašė tech1 (Post 146733)
sprendimas paprastas ... prisijungi kompiuteri ir matai beda

kompas nevisada parodo beda,,ir nevisada teisingai.

Tomskis 2011-05-13 11:47

tai dar reik suprast ka kompas rodo, nebus taip kad kompas parodys va kad ta ir ta sklende bloga, reik ir parametrus suprast o pagal juos jau orientuojies kur beda, nu cia geras meistras tik sugeba taip :)

sapnelis 2011-05-13 11:48

Citata:

Pradžioje rašė mr-edgariukas (Post 146863)
kompas nevisada parodo beda,,ir nevisada teisingai.

Bet pabandyti verta.

mr-edgariukas 2011-05-13 23:08

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 146864)
tai dar reik suprast ka kompas rodo, nebus taip kad kompas parodys va kad ta ir ta sklende bloga, reik ir parametrus suprast o pagal juos jau orientuojies kur beda, nu cia geras meistras tik sugeba taip :)

tai taip.. bet buna vienas sensorius sugedes ir signala gadina kitiems sensoriams ir neparodys tikrojo gedimo... kitas dalykas manual gedimu irgi neparodys. reikia tureti prie kompo ir smegenu savu..o as anglijoj gyvenu,,cia balvonai visi meistrai.. jie nieko nesugeba..tik tarp buferiu nauja detale istatyti

vampyras 2011-05-14 00:27

as buriu isiurbimo sklendes,arba egr :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:38.