![]() |
cls 2005
3 Attachment(s)
Nu ka sveiki, vyriokai, kolegos mb turetojai.
Jau senai norejau prisijungti prie "tikro" automobilio myletoju burio, tik lietuvelej niekad nepasitaike modelio verto demesio, o rudziu maiso pirkti nesinorejo, todel teko ekplotuoti tautos "audi" ir "bmw". Taciau persikelus dirbti i Anglija atsivere visai kitos galimybes. Pasiulius aukstesnes pareigas Londono imoneje, nutariau cia pasilikti ilgeliau ir pasiiekoti MB automobilio. Visu pirma kainos cia tikrai zemos, o antra beveik visu parduodamu senesniu auto stoviai praktiskai idealus. Pamaciau CLS"A ir iskart man prilipo, 2005 metu modeliukas patiko savo agresyvia isvaizda bei riaumojimu. Siek tiek pasiderejes nupirkau uz 17tuks svaru. Manau visai padoriai. Vaziuoja normaliai visai, trauka kazkokia jauciasi, tai pakolkas visai patenkintas pirkiniu. Tik va dar sunku apsiprast su desniavaire transporto priemone. Prebegus 40tukst myliu, variklis atrodo 5.5 litro. Ten visokie AMG ir .t.t. nu viskas kaip ir turi buti :) patiko visai ir kuro sanaudos uzmiesti kazkur apie 10 litru mieste apie 15 nevirsijant labai taisykliu. Indesiu kelias foto |
Na fotkes galejai ne su cigareiu pakeliu padaryt :xx: Siaip baltas pavydas tau. grazi tikrai ir gera masina.. CLS viena is tu rafinuotu merso masinikiu :) o tavo pasakymas trauka kazkokia tai yra, tai keistas, gal puse cilindru tedirba? :(
|
Citata:
|
:welcome:
sveikas prisijunges, grazus mersas, o dar ir amg... :seile::seile: imesk daugiau nuotrauku kokybiskesniu ir salona parodyk :) |
Citata:
Cia sarkazmas buvo, o seip nevazineju pastoviai gazas dugnas, man patinka zinojimas jog vaziuoji su galingu daigtu ir kai reikia ta galia butu galima panaudoti |
Respektabilus modelis :uuu: Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, vietos trukumas salone... Na o visa kita - labai aukstas lygis. Pradedant isvaizda, baigiant varikliais ir vaziavimu
|
Super daiktas. Truksta tik geresnes kokybes nuotrauku :)
|
Citata:
Seip paprastas mersas ir tiek, man darbo reikalais vazineti, na jo del vietos tai kazkiek ankstoka, ypac kas sedi uz manes. Salonas odinis juodas, seip panele nera kosmine viskas ten paprasta ir elementaru. Foto tik su telefonu galiu bet patys matot nera super kokybiskos foto, nebent veliau fotoaparata gauciau tai atnaujinciau. o seip patiko kad jis nedaug pravaziaves visas kvepiantis, nieks neisedeta ir t.t. na o del isvaizdos tai Londone cia pilka minia, pamatytume naktimis kiek ferariu, bugaciu cia islenda pasirodyti |
Sveikas prisijunges. Nedaug musu cia :xx:
|
Sveikas prisijunges. Puikus automobilis!!! Patiko fraze: Ten visokie AMG ir .t.t.:xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55. |