![]() |
124 valytuvas sugedo. help!
žodžiu reikalas toks... ryte užsikūriau ferdinandą savo, pašildžiau, važiavau miestan, sugalvojau valytuva isijungt, tai ten matomai toj vietoj po kapotu pašale buvo sniego ir jis sustojo per viduri tas valytuvas ir pasmirdo degančiais laidais salone... aš sustojau atsidariau kapotą viską ten išvaliai pajudinau tą valytuvą jis vaikšto atstačiau i vietą ... tada isijungiau degimą o jis valo ir nesustoja... bet taip letai ... ta rankenelę valytuvų junginėju i visas padetis vistiek nesustoja ir nei greittėja nei lėtėja... tai galų gale išėmiau saugiklį 2 ir nuvažiavau toliau su reikalais... dabar kaip ir be valytuvo esu ... ką daryt ?
|
kai lietus lis, ideti saugikli nr2 :D
Citata:
|
atskiroms padetims motore valytuvu yra atskiri kontaktai, matyt gavo dregmes ir uzsitrumpino vienas su kitu. iseitis keisti valytuvu motoriuka.
|
nežinau aš jau pradedu bijot savo ferdinando ... bnet šiandien isistačiau saugikli ir ką jūs manote... viskas veikia kaip seniau kad veikė... beje sankaba buvo dingus irgi atsirado :D kaip tam filme kristina jaučiu bus :D:D:D kad nepradėtų kaimynų vaikigalių žudyt :D
|
trečias kartas nemeluos :xx:
|
Turbut apie kita masina net nezadi svajot:xx::xx::xx: O tai kitas is tikro gali reikt taisyt:xx:
|
pasisekė žmogui su mašina - sugenda ir pati susitaiso :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:55. |