Mobilieji telefonai
sveiki kolegos gal kas parduodate ar ziniot kur isigyti 4 iphona ;) pigiau negu skelbimuose :) gali buti priristas be dezes be nieko vien ragelis :aciu:
|
yra be nieko pririshtas,ledinis stovis 1500lt
yra su ibrezhtu stikliuku 1300lt |
prie to pacio po 10dienu turesiu is Omnitel Samsung Galaxy 550 ,naujo kaina 900lt,nu nezinau kaip forumieciam susitarsim arba keisciau i gero stovio blackberry(neapibraizyta)
|
draugelis is usa gryzo su blackberry, galiu pasiulyt pasikeist, nes blackberry sudas :)
|
Citata:
Man jo irgi nereikia, montuotojas net pamirshes buvo,tai skambinau i firma,kad atvazhiuotu kas pasiimti.:xx: |
Citata:
|
i berius eina ikelti EOBD diagnose :D
|
pats neseniai isigyjau blackberry, nesveikai geras telefonas, kolkas jokiu skundu net neturiu ;)
|
1800 neispakuotas, ristas prie omni
|
Dvejų dabar. Yra iphone4 16gb, juodas. Tik ragelis, priristas prie OMNITEL. Idealaus stovio. Gal kam reikalingas?
|
seip kokia kaina vaiksto tu iphone lietuvoj, juolab priristu
|
Citata:
|
PM
|
Citata:
|
jau kury laika naudojuosi samsung galxy s2 sian paemiau i rankas kolegos iphone 4 fui koks jis prastas neryskus mazas ekranas ir panasiai o kazkada atrode super teliafas :)
|
Citata:
|
o as turiu sena samsunga z400 ir man jo pilnai uztenka :) karta i savaite zinute kokia parasiti :))
http://www.letsgomobile.org/images/n...g_sgh_z400.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
aš buvau nokios gerbėjas nuo senųjų 8210 6510 nokijų... paskui ėjo 6230, N95, N95 8GB, dabar ant HTC perėjau. Nu nerealus dalykas, tik kad baterija galėtų geriau laikyt, labai jau daug ekranas ima, o modelis dabartinio HTC HD2. iPhone, iMac ir kitų "i" nelabai buvau mėgėjas ir nelabai esu ;)
esu matęs speedtestą, kai maniškis 2009metų gale išleistas htc aplenkia iphone 4 :xx: |
Citata:
|
Citata:
as irgi pasidariau iphone fanas :D o seniau taip nemegau |
5 iphone tai kosmosas ,matet kas video kokius bajerius jis ten atlieka? :seile:
|
Citata:
|
Citata:
|
O kaip Nokia N8, teko kam susidurti, vertas demesio telefonas?
|
Parodykit man bent viena oficialia iphone 5 nuotrauka?;)
|
|
Citata:
|
O palyginus HTC Incredible S ir Samsung galaxy s2, ka butu geriau?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
siuo metu nera geriau negu s2 :) |
Palauk menesi ir pasiimk iphone 5;) as nuo iphone tikrai nebesitrauksiu. Nekenciu androido. Man nieko nee geriau uz apple
|
Citata:
|
o dar kaina kai pamatysi tai ir atsisesi :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:58. |