Dėl MB1 forumo naršymo
Sveiki kolektyvas,
Noreciau isgirsti jusu nuomones, del forumo paprastumo, ar sudetinga narsyti, ieskoti, ypac idomu, ka tik prisiregistravus, ar sunku susigaudyt kas, kur ir kaip, ar kazka noretumet koreguot? O gal viskas gerai kaip dabar yra :) Admins. |
man viskas cia gerai :) ir patogu... tik publikos daugiau truksta :)
ai nu dar prie to pacio galetu but kad galima butu padaryti apklausa arba balsavima kokia nors tema... |
Normos ribose viskas :) o kai per daug zmoniu buna, tai irgi isminciu atsiranda nemazai.. :D
|
viskas labai aisku, viskas tvarkinga, viskas - savo vietose :thumbsup::donttellme:
|
viskas tvarkinga, tikrai nesunku gaudytis :)
|
Sveiki, esu naujas narys siame forume :geda: neseniai prisiregistravau, tai galiu pasakyti kad forumo valdymas labai paprastas ir aiskus.
|
O kaip galvojat del Perku,Parduodu ir Detaliu skilciu, ar nereiktu padaryti is ju viena? Nes gal kiek painu kai nori ideti skelbima ir galvoji ar tarp detaliu ar i perku, parduodu :mastau: |
nznau, tada manau dar sunkiau bus atsekt kai daug temu atsiras nauju vienoj skiltyje.. :)
|
Jei iseitu padaryt viena kaip sakot, tiesiog "perku,parduodu" ir ji viduje dar suskaldyt i variklio detaliu prekes, kebulo, salono ir pan? nzn cia tik pasiulymas :)
|
sveiki.
Nenorejau kurti naujos temos, tad: savo profilyje radau toki dalyka: http://www.ipix.lt/images/42048673.jpg pas kai kuriuos - 1, pas kai kuriuos - 0. ka tai reiskia? :blink::bum: |
Daug kur esu mates skyreli "pasidaryk pats". Gal ir neblogai butu, jei MB1 nariai pasidalintu patirtimi kanors taisant ar tobulinant imetant darbu nuotraukas su aprasymu...
|
prie to pacio ar labai problematiska butu padaryt didesnias pasto dezutes ??
|
Citata:
Citata:
Citata:
paziuresiu kiek galima, tik truputi veliau ;) |
Dekui visiems uz pasiulymus :good:
|
sweikas gerbiamas admine:) as sita vienu gal ir kvailu klausimu:geda: ar nebutu galima kad skaiciukas kur yra neskaitytu privaciu zinuciu skaicius atsiradus neskaitytiem pranesimam pakeistu spalva. na tarkim kai gauni pm tai jis isrysketu:) nes dabar kaskaip menkai pastebiu:geda:
|
Man forume lb truksta gerojo mygtuko ''nauji pranesimai'' apacioje, nes db jis yra tik virsuje tai kai perskaitau zinutes vel reikia kilti i virsu kad ji paspausciau...
|
gautos zinutes raudina spalva labai :thumbsup:
tik galetu dar tas sriftas but paryskintas. ir kai nera gautu nu ta prasme buna 0 tai irgi geriau butu kad tada nesviestu taip raudonai |
Citata:
|
sutinku, bet siai dienai galimybes leidzia:
gautu pranesimu skaicius, kai nera nauju, tai kudas skaicius 0 ir kai gauta nauju - paryskintas 3. taip pat paryskintas Privacios Zinutes, kad labiau kristu i akis :) Zinoma, bet kada galime grizti prie senojo varianto ;) kas del papildomo klaviso Nauji Pranesimai tai kol kas teks pakilnot puslapi :) kitu atveju atsirastu papildomu islaidu, nes reikia prasyti programuotojo prideti ranka, jei ateityje pasidarys pirmos butinybes dalykas, tai imsim ir darysim ;) bet kol kas... Dekui uz pasiulymus :wave: |
Citata:
|
Jo to mygtuko tikrai reiktu
|
1 Attachment(s)
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
|
Citata:
|
Manau kad jau supratau, buvau uzmirses kad kazkada radau kazkoki navarota, kad galima forumiecius itraukti i draugu sarasa, tai tada kelis ir itraukiau, tikriausiai tai ir rodo su pliusais kuriuos itraukiau :geda:
|
vat isiaiskinau:) butent ta ir reiskia:geda:
|
1 Attachment(s)
Citata:
taip pat norejau pasiulyti dar toki patogu dalykeli, nezinau gal daugelis zinot, bet sitos varneles, salia temos pavadinimo, labai padeda greiciau narsyti, paspaudziat ir atsirandat prie konkreciai paskutinio naujo posto, kurio dar neskaitet, o ne paciame puslapio virsuje, kai spaudziate skaiciuka, gale temos pavadinimo, pabandykit labai patogus dalykas ;) prisegu pvz: |
Citata:
|
1 Attachment(s)
|
Citata:
pas tave jau perskaityti, todel ir nerodo :) kai bus neskaitytu, kai paryskintai degs, tada ;) |
Tada viskas ok :good:
|
Gal būtų nesunku , aišku jei yra įmanoma padaryti tokį dalyką. Pavyzdžiui kaip būna prie vartojo avataro esantis rutuliukas ( mėlynas arba žalias) parodo ar vartojas yra šiuo metu prisijungęs prie mb1.lt ar ne. Tačiau indikatorius yra apačioje ir maišosi su žemiau esančiu vartotojo niku. O tai man yra nepatogu. Aš siūlyčiau jį perkelti į viršų.
http://img135.imageshack.us/img135/9490/urrtitled.png |
bent jau pas mane jis visada buna, kaip pirmoj foto, kairiajame kampe, idomu kaip pas kitus?
|
Visiems rekomenduoju isbandyti mygtuka Greitos Nuorodos,
pasirinkit pati paskutini, Kas Prisijunge, zinau jus sakysit zinot ka jis reiskia, bet jus pabandykit paspausti, pamatysit kokia, per ji, smulkia informacija galima pamatyt apie prisijugusius :) galesit netgi matyti kas kokia tema tuo metu narso :) arba kiek sveciu turime ;) |
1 Attachment(s)
Skaiciai :)
|
as tik nesuprantu kodel forumo laikas GMT, o pas mus juk GMT+2 ? ar cia as pats kazka blogai nusistates turiu?
|
Eik į Privačios žinutės > Keisti nustatymus> Laiko juosta. Na ir pasirink GMT +2
|
dekui :)
|
:ploja: :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:45. |