![]() |
Arkų valcavimas, prašau rekomenduoti!
Sveiki visi!
prašau parekomenduokite man, kas gali gerai pravalcuoti manąjam W124 arkas ir kiek įmanoma jas prapūsti (internete radau info, kad C124-tam išpūtė ~1cm tiek priekines, tiek galines ir be dažymo). Miestai Marijampolė-Kaunas-Vilnius ačiū! |
ir mane domintu
|
|
reikia kontaktu kas toki turi :)
|
Pasidarykit, neatrodo nieko panasaus i NASA technologijas
|
padaryk :)
|
Citata:
|
nusipirkt brangoka, tuo labiau kad cia labai retai naudojamas irankis. 600lt gaunasi mazdaug.
as tai pats is rankos ir plaktuko atsipuciau. bet tiek kiek as puciau tai jau nepadarysi be dazymo. priekini sparna ta kantuka galima biski palenkti ir be dazymo, bet galinio tai niekaip, ten dviguba skarda. visa diena su kuvalda kapojau kol abi atpuciau :D |
Citata:
|
tai pasidaryk, as tau 50lt sumokesiu uz valcavima, atsipirks nuo manes vieno :)
|
Citata:
:) |
del saibu tai viskas aisku, domina valcavimas
|
man tik idomu kaip valcuotūsi arkos, kurios jau gerokai papuvę po dažais
|
Citata:
|
Sveiki, as turiu pasidares arku valcavimo aparata, uz alaus sixpacka paskolinciau :D kazkada dar kai turejau bulka ten biski patobulinau arkas :D va nuoroda, kai as dariausi jei kas nors irgi sugalvo darytis ;)
http://www.cleanperformance.net/phpb...hp?f=24&t=6094 |
Tą įrankį turi pasidaręs draugas. Ir arkas valcavom, bet galiu pasakyti, kad ir kaip stengiesi negražiai gaunasi pirmą kartą. Ir dar dažai laisvai gali suskilinėti, taip kad pats tikrai nesidaryčiau, netgi ir turėdamas visus įrankius.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:19. |