![]() |
Mano S280 w126
Sveiki, esu naujokas siame forume nors mersus myliu nuo mazu dienu :) Taigi esu is Kauno ir turiu siuo momentu 3 mersus. Taigi pristatysiu po turputi kiekviena.
S280 W126 jis yra 82m baltas su r16 ratais 10 coliu. Pirmas jo savininkas Leituvoje buvo Henrikas daktaras, paskui jo dede ir pries 12metu isigijome mes. Kas liece komplektacija tai tuscias. El liukas, centrinis ir vienas veidrodelis :confused: Bet kas liece stovi tai kaip is gamyklos. Prabeges 300k nei rudeles nei ibrezimo nei nk. Groetu metu riedes Kauno gatvemis baltas. S320 W220 ner ka pasakot 2003m 3.2cdi :) 2 tv, masazinis salonas , dvigubi langai ir t.t. Na ir E300 benzas 132kw. JUodas suniversalas sport line vairas :D mexanine deze kondyske :) Del foto ikelt negaliu, nes nemoku,bet jej parasytumet i skaipa mielai atsiusciau kurio nors merso foto :) Tai tiek, iki susirasymo :) P.S. Skype: Kramtoske_777 |
Sveikas, na nuotraukų įkėlimas gana paprastas, va tau maža instrukcija kaip tai padaryti:)
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=168 |
Aciu uz nuoroda :) bandysiu sukelt foto ..... :)
|
|
Nu gi gražus W126:good:
|
Citata:
Idomumo delei, pries 2m pardavinejau audi A8, pirko zmogus atvaziaves is vokietijos, taigi siule tokius pat pnigus kiek mokejo uz audi 15000lt ir merso uz tokius pinigus nepardaviau :) |
Smagiai islaikytas baltukas. Jauciu prabiltu mersytis nemazai papasakotu, ka bagazinej veziojo ir panasiai :xx:
|
Citata:
Na jau na jau :ralis: nors ka gali znt :))) nu galiu garantuoti 12m kol jis pas mus daugeu kaip mano sporto tase jame negulejo :D |
Gal is Narepu? :D Panasus uzmatytas ten seniau :)
|
Graziai tvarkingas veteranas:uuu:
Saunuolis,kad neatidavei tam vokieciui:)ries tai stumde,vare i srotus,o db susigrazinet jau daugeli uzsimane:confused: |
Citata:
|
Kaa? :D Kaimynas tipo mano?
|
Citata:
Jo zn tavo mersaaa :D gyveni sale tokios Evitos ir Edvio o edvis turi toki kaip tawo mersa toki bordo :DDDD o as anksceu su bmw e28 5 klases judejau tokiu raudonu tikrai esi mates :) o as zalcio karunos al gyvenu :D labai netoli :D |
Joo zinau :)
|
Citata:
|
Nes nemaciau nei karto! :D
|
Citata:
|
Bet gal ne ant gatves laikomas ir nieks nevazinejo iki siol? Nes e28 tai pastoviai matydavau :) anksciau dar pries pora metu mazdaug ir agurkas vazinedavo tos uzlaikytas neblogai, bet va 126 nemaciau :)
|
Citata:
Taip laikomas sildomam garaze jis :) pries kokius 5m turejai matyt buwo eksplotuojamas jis :) na sia wasara irgi bus.... galesi pasigorzeti :D |
Lauksiu :)) Pries 5 metus ne taip demesi kreipdavau i mersus :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:07. |