![]() |
w140 S500 reikia pagalbos !
Sveiki tuwiu S500 92m. benzinas-dujos. Būna kai užkuriu matorą kol nepagazuoju tai garsas lyk su plaktuku daužytų po kapotu, Kas galėtų būti ? garsas tiek ant benzino tiek ant jų yra, bet ant benzino jis rečiau būna. gal esat susidūre? šiaip traukos nėra daug pas jį kaip turėtų būt pas 5 ltr, gal kas užsikiše ? ir gal žinot kur Kaune arba jo rajone galima pajungt ant kompo jį.
|
kompensatoriai barška, o kai jie nebeveiksmingi ir per mažai darinėja vožtuvus tai ir trauka automatiškai mažėja
|
Pas mane supiltas sintetinis tepalas .. gal dėl to ? o jeigu jau tarška tai reikia keist tuos kompensatorius ? ir ar brangus jie ?
|
kompensatoriai yra tik keičiami naujais ir netikėk gandais apie jų restauravimą ar praplovimą. Dėl sisntetinio tepalo įvertinant variklio ridą - įtakos gali šiek tiek būti. Kompensatorių mersams kainos tiksliai nepasakysiu, bet grubiai 25 lt/vnt
|
Citata:
|
kiek vožtuvų tiek ir kompensatorių
|
Tik 32 :)
|
o kur Kaune pajungtu ant kompo ??? man toks galios trukumas pas 5 ltr..
|
arba ka pakeist ar ka kad pasijaustu, nes po pirkimo dar nieko nekeiciau
|
Citata:
|
ok bandysiu pakeist , matai pas mane visos masinos dyzeliai buvo.. neteke susidurt su benzu tuo labiau 5 litru varikliu, greitu metu idesiu nuotraukas pasizvalgyt :))
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:40. |