![]() |
LandRover Freelander
Sveiki. :wave: Gal kas nors turit ziniu apie sita automobili? Kazkaip nelabai daug info randu apie ji, o suzinoti kazka butu idomu. Siaip kalba eina apie dyzeli. Aciu uz atsakymus. :)
|
Apie kelintų metų Freelanderį kalbi ? Nes tie iki 2003 metų gamybos geru žodžiu tikrai neminėsiu. :ne:
|
lyg tai jo bazele buvo pastatytas Range Rover Sport. ir dyzelinius varyklius jie turi vienodus. pats irgi domejausi RRS ir domiosi iki dabar, labai jau traukia ju brutali isvaizda. tik sakoma kad jeigu perki RRS tai reikia pirkti iskart du, vienas servise tvarkomas su kitu vazinieji :D
gal mitas gal tiesa, bet kolkas tik seile varvinu ziurint i juos! tikras angliskas konservatizmas tose masinose mano akymis. aisku dar tas variantas kad po 3.2 CDI isibegejimas iki 100 per 12.7 sek manes visai nesuzaves.. nezinau kiek cia i tema parasiau, tik savo nuomone, nes pats domiosi RRS. Grazus jie ir tiek |
LandRover Freelander ir Range Rover Sport du skirtingi dalykai kuriu nereikėtų lyginti :)
|
As apie ta senesni. Kaip tik pazystamas turi, vaziuosiu kuria diena apziuret. Jis tai labai isgyre. Man kas labiausiai patiko is jo kalbu tai kad gan paprastai viskas. Mazai nesamoningos elektronikos, visokiu debilisku filtru ir t.t.
|
O kur cia debilisku filtru daug?
|
Freelander buvo darbinis automobilis. Pagamintas 1999m. variklis buvo 2,0 tdi, traukos pas jį tikrai mažoka, ivažiavus į šlapesnę pievą taip pat jaučiamas didelis galios trūkumas, nes pas jį palėtintojo nėra, blokiruotė irgi ne iš paprastųjų, sugedus sunkiai kas patvarkys. Kardanai, dar viena silpna jų vieta, nekartą buvo pabirę. Durų rankenėlės gedo kai pašėlusios. Salone vietos labai mažai. Auto tikrai ne koks :ne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Zmona megsta Peugeot marke,tureta 206,607 2.2hdi,607 3.0 dabar 2.7 facelift.. |
Ar bent kas pasidomėjo kiek kainuoja 607 pakeisti pagrindinį diržą? Manau ne.
|
2.7 dirzas,skivai,parazitiniai guoliai,pompa su darbais 2350lt.
Kitiems nekeiciau nes buvo jau keisti. |
Citata:
|
Citata:
|
Nzn del rr, bet mano tevas vienu metu turejo 2 rr, per kokius 6 metus nieko nebuvo, nei menkiausio pirst, nieko. Nebent tavo pazistami labai daug vazinejo..
|
Citata:
FUN500 tas galines pakabos nusileidimas pas draugo q7 yra toksai navarotas :) tik jei tau per aukstai tu paspaudi bagaznike knopke ir auto paseda :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gerai galva pasukus, tai ir S124 galima pasidaryt su tokiu navarotu :D uz kokius 200lt detalems
|
Freelander turi didelių bėdų su reduktoriais, kryžmėmis, kardanais, dėžėmis. Dažnai streikuoja gazo padėties daviklis ties pedalu. Varikliai nėra ilgaamžiai, nors ir gana paprasti. Mėgsta nurudyti galinio traverso tvirtinimai. Žodžiu nėra pati patvariausia mašina. Labiau rekomenduočiau Opel Frontera B 2,2DTI, ten labiau pastreikuoja tik kuro siurblių elektronika, o ji tavrkoma.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Frontera gal ir neblogai, bet dizainas nelabai patinka. Man nereikia per pelkes vazinet. Visada mieste maluos, tad tikro visureigio savybes nebutinos. Net nebezinau jau kaip pasielgti. CRV gal visai nieko, bet blemba, honda.. |
Tai imk toyota. O jeigu mieste maliesi tai kam "dzipas"? Man cia toks nesusipratimas kai zmones vazinejantys po miesta perka dzipus, gal kas paaiskins kokia cia prasme :D Nes komforto atzvilgiu net universalas juos lenkia, o kur dar explotacines islaidos uz tai kuo nesinaudosi niekada
|
įvaizdis, saugumas, žiema - pravažumas, nereik bijot jokių bortelių kai parkuojies, praktiškas kaip universalas dėl bagažinės, dažnai būna galingesni nei lengvosios, tad galima tampyt priekabas ir panašiai.
|
Kad kazi ar buna galingesni uz lengvasias, o kur dar svoris, aukstis, kuro sanaudos ypac didesniu greiciu, padangu kaina, gabaritai mieste ir cia tik pradzia
Del pravazumo taip, bet kam jis mieste? maximum ko gali reiketi tai 4matic |
kiekvienas renkas mašina pagal save. aš pavairavau ml'a ir į lengvasias nebenoriu žiūrėt ;]
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.autogidas.lt/land-rover-r...123755072.html tai sitie range rover yra sh ? kaip supratau
|
Citata:
|
na man irgi labiausiai patinkantis dzipas,sakyciau daug ryja dyzelio.Tada geirau x5,tai pas ji ne paprasta vaziuokle? pas x5 ?
|
nesu vaziaves nei su ML nei su RR, bet esu vaziaves su X5, galiu drasiai paskyt kad tai gaidys o ne masina, neprilygsta net paprastam 5 klases bmw, visas vingiuoja, linguoja i sonus, labai atrodo nestabilus ant kelio, o ir vietos salone kaip 3 klasej. cia kalbu apie ta pirma modeli, ne naujausia. kai vazinejau su suzuki dzipuku, irgi taip pat vaziavo kaip x5
|
su 5 klase lygink kitas lengvasias mašina, o ne visureigius, čia dvi skirtingos operos, kurių net nereikia lygint ;] pas RR pneumatinė pakaba, bet tik prieky berods.
|
kadangi su dzipais nevazineju, neturiu su kuom palyginti, tai tik su lengvom, o toks kaip ML tai irgi lengvoji, parketnikas, bet sakau viena kas nepatiko X5, kad belenkaip siubuoja linkguoja, kaip guminis :)
|
Važiavau su ML ir Grand Cherokiu, irgi siūbuoja, abiejuose vietos ankšta. Daugiau minusų nepastebėjau, nebent kuro sąnaudos, kurios dėl 4wd visada bus didesnės už lengvųjų. Tiesa, MLas barška kaip žaisliukas vaikams :D
|
nu bet ML, X5 ne pastoviai juk dirba abu tiltai?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:00. |