![]() |
W210 Salono filtro pakeitimas
4 Attachment(s)
Sveiki noriu pasidalinti ir palengvinti kas zada keist salono filtra, o tai galit atlikti ir patys jei jusu auto w210 (99-02) uztruksite tik 15min ir tereiks kryzminio ir plokscio atsuktuvo...
Salono filtras yra keleivio puseje ;) 1.Pirmas zingsnis nuimti koju apiputimo apdailine plastmase 2.Isimti apsvietimo lempute ja atjungti nuo laido 3.Atsukti du varztus laikanciu dangti ir turi graziai issitraukti |
3 Attachment(s)
4.Nuemus dangti is apacios pamatysit filtro laikikli patraukus tuos du baltus laikiklius lengvai nusiims dangtelis
5. Filtra su ploksciu atsuktuvu lengvai isimsite (taip atrodo filtras ant sedynes) Nauja filtra ideje vel kaip ir isardet taip ir surinksit lengvai be rupesciu:wave: P.s. w210 nuo 96 iki 99 turetojams kiek zinau salono filtrai randasi uz daiktadezes (bardacioko) ten truputi sunkiau prieiti ir laiko daugiau uzims:bounce: Sekmes:wave: |
SLK R170 labai panasiai keiciasi. Taip pat manau sis budas tiks ir W202
|
o w208 kazin kaip ?
|
labai tau dekingas, nes man reiki keisti. gal zinai kur situos filtrus galima pigiau nusipirkt.:)
|
Citata:
|
Gera info! :good:
|
Citata:
|
Citata:
kiek filtras kainuoja taip pat nzn |
Jeigu mašina su automatine klimato kontrole (valdymas mygtukais) tai yra dar du filtrai po bardačioku (popieriniai), šitie pas mane stovi angliniai. Taip, kad čia dar ne viskas teks pavargti nuimant bardačioką.
|
Citata:
na Butent as pradejau lysti po bardacioku issiardziau viska bet nieko neradau nes internete buvau rades kaip tai ardosi, bet pas mane butent kaip pavaizduota foto... |
Ant W202 sitas puikiai tinka. :) Tik jokiu lempuciu ten nebuvo, tai ju ir nereikejo isimti. :D
|
pas mane klima, ir po bardacioku irgi radau anglies filtra, viena tai tikrai, antro neziurejau, o bardacioko nepavyko man isimt, ten turi but popierinis. o anglies filtrus keist reikia ar ne?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
uzmeciau ir as aki savaitgali i savojo mersiuko filtrus, radau tokius: [IMG]http://i647.photobucket.com/albums/u...2/DSC05043.jpg[/IMG]
[IMG]http://i647.photobucket.com/albums/u...2/DSC05044.jpg[/IMG] Daugiau nieko neardziau. Dabar man idomu ar kur nors yra dar ir popierinis salono filtras... Gal kas keitet situos anglinius? Kiek jie galetu kainuoti? Kur gauti? |
pas tau klima? uz bardacioko tada popierinis turi but. angliniai sitie originalai po 400lt berods, kur pigiau gaut nzn, bet ju ir nereik taip daznai keist. va svarbiausia popierini, nes jau ant didelio greicio pas mane neprapucia :). situos anglies tai gali pamirst, as kaip suprantu jie naudojami tik tada kai klimoj mygtuka nuspaudi su dviem strelytem
|
As irgi manau kad jie naudojami tik to mygtuko pagalba. Nu ok, tada reikes ieskoti ir popierinio, tik ji pasiekti turbut bus nelengva, teks lupt bordacioka.
|
o langu rasojimas is vidaus irgi gali buti salono filtro problema ?
|
taip. dazniausiai taip ir buna, dar gali buti jei kiauras peciukas, dingsta antifryzas.
|
na antifrizas nedingsta, vadinasi reikia keisti salono filtra.
|
Citata:
|
nu ne vandens nepastebejau salone po plovimo :), o kiek mazdaug kainuoja salono filtras ?
|
Gal kas žino kur salono filtrai stovi W140? Ir kodėl į galą kur iš po porankio pučia tik šalta orą?
|
kiausai pastrige
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nebuciau toks tikras:blush:
|
Citata:
|
Edgis jau rase, kad po kapotu kaireje puseje. O vaistai - tai imt lauk juos, ardyt, isvalyt, surinkt ir ziuret ar veikia. Jei ne, tai ieskoti kitu:wave:
P.S. bet as dar karta pasikartosiu, kad labai abejociau del ju kaltes. |
Citata:
|
kiek tų kiaušų yra? Gal po filtru jie?
|
Citata:
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3...hlight=kiausai |
Citata:
|
pagal ju isvaizda nesunkiai pamatysi juos po kapotu, stovi atvirai niekur nepaslepti
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:05. |