MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   w220 bas, esp abs klaidos... (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10724)

ganz 2012-10-05 16:50

w220 bas, esp abs klaidos...

Sweiki, uzturejau tokia beda....Sian daviau masina tokiam meistrui kad signalizacija pazetu, nes neveike pas mane sirena. Vienu zodziu nieko jam ten neisejo ir reiks autonomine statyti,na neswarbu... Atejau pasiimti masina ir pradejo mesti klaida:

C1401 A7/3m1 high pressure and return pump doesnt switch off....

Taj db ir klausimas. Ar jis cia kazka galejo prigrybauti ten belandziodamas ar sutapimas^^
Nervina negaliu ir be antradienio jo nepamatysiu...:cenzura::cenzura:

augi$ 2012-10-05 18:40

Jei meta bas abs esp klaidas tai jauciu akuma buvo atjunges. ten reik pasukti vaira i viena puse iki galo ir palaikyti keleta sek o poto i kita. tada jos pasinaikina.

ganz 2012-10-05 18:49

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 232953)
Jei meta bas abs esp klaidas tai jauciu akuma buvo atjunges. ten reik pasukti vaira i viena puse iki galo ir palaikyti keleta sek o poto i kita. tada jos pasinaikina.

Deja sita zinau ir nepadeda, akumo jis neatjunginejo...o klaida kur star rodo taj virsuj.

woodoooo 2012-10-06 00:22

manau bus tiesiog sutapimas.

ganz 2012-10-06 02:07

problema pagal klaidos koda stai cia:

http://i1200.photobucket.com/albums/...3_untitled.png

o jis kaip tik sita sparna ir krapste...:confused:

zulikas 2012-10-06 15:09

:)

Sakykit gal kam taip buvo uzsidegus klaida nes pusbrolis paklause ar man nebuvo tokios panasios klaidos sakau ne ir man kaip sako ant tu zodziu :D BRAKE ASSIST ELEC. STABIL.PROG.BAS ESP gal kam buvo taip jau a ??

aivaris210 2012-10-09 14:08

.

stop varlike nekontaktuoja eina ir paciam susitvarkyti kontaktai apsinesa pakeitus sukineti vaira iki galo i viena puse i kita ir turetu ssusitvarkyti

ganz 2012-10-09 16:30

Susitvarkiau siandien. Problema buvo, kad turbut rele pastrigus priekineme SAM. Isemiau pravaliau ir liuks viskas :)

Gal kam bus naudinga, jei neduok Dieve kam sugestu...

Aivaris210 mano atveju jei butu varlyte taj STAR'as mestu visai kita klaida...:)

zulikas 2012-10-09 19:08

:)

as tai kazkada cia nesenei buvau keites stabdziu varlyte,bet pasirodo gera i gera pakeiciau :D tai man gal ir ta pati pasiziuret gal rele bus knisa prota ??? :)

ganz 2012-10-09 21:19

Citata:

Pradžioje rašė zulikas (Post 233495)
as tai kazkada cia nesenei buvau keites stabdziu varlyte,bet pasirodo gera i gera pakeiciau :D tai man gal ir ta pati pasiziuret gal rele bus knisa prota ??? :)

Be diagnostikos taj cia net nevark. Cia lb daug kas gali buti...Pajungi, ismeta klaida ir ziuri :)

Prie to pacio gal kas zino kokiu dazniu dirba tyre pressure sensor'iai?? Pas amerikonus taj 315mhz. O ju yra dvi rusys. 445mhz ar kazkas tokio dar yra...

Mercedes benz S300TD 2013-06-08 07:44

gelbekit mane

Sveiki pas mane w220 3,2cdi 150kw vienu zodziu taip lekiau per bala uzsiziebe bas abs esp. liko avarinis rezimas dezeja netraukia kaip aisku, dar plius meta klaida kad airmatika varyk y serviza pasidare kietas jisai nesmagus vaziuot vairas sunkiai sukinejasi, bet galiu pasakyt skaiciau visko ce ir pakeiciau ta varliuke po pedalu niekas nepadejo. o kai klaidas uzgesino paspaudus stabdy vel visos tos klaidos atsirado is naujo. vienas padare diagnoze ir pasake kad CAN laidai kazkur suslapo ,o man reikia tos masinos vaziuoti kas gali ka patarti ka man daryt? as jau nebesuprantu. aisku tik nesakykit kad mersu centras visagalis nes manau kad ismesiu daug pinigu jei galimybe yra pacem kazka pamegint pataisyti, labai prasau padekit, gal kas galit pasukit man y telefona 861613012

vampyras 2013-06-08 07:52

Pradek nuo keiksmazodziu trinimo savo poste.

Mercedes benz S300TD 2013-06-08 07:55

Zmogau zinau ka parasiau, bet zinai as tika gryzes atkales visa naktele ir man reik vaziuot su savo gelda ir ji dar nesutvarkyta tai gal padet zinai kaip?

Hunter 2013-06-08 08:35

Normalia diagnostika pasidaryk

brasil181 2013-06-08 08:37

kaip cia jis dar ispejimo negauna man tai uzmove uz tai kad parasiau zasibys :D

vampyras 2013-06-08 10:29

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes benz S300TD (Post 275178)
Zmogau zinau ka parasiau, bet zinai as tika gryzes atkales visa naktele ir man reik vaziuot su savo gelda ir ji dar nesutvarkyta tai gal padet zinai kaip?

Zmogau issiilsek, ir maziau tikek pasakom apie slapius can laidus.
Pasidaryk diagnostika normalia, as buriu kad abs daviklis neduos signalo todel ir issisaugo visokios klaidos apie can buso duomenu ar info trukumus.
Is patvarkyk posta bo gausi mondeikos laipsni........

Mercedes benz S300TD 2013-06-08 22:29

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 275187)
Zmogau issiilsek, ir maziau tikek pasakom apie slapius can laidus.
Pasidaryk diagnostika normalia, as buriu kad abs daviklis neduos signalo todel ir issisaugo visokios klaidos apie can buso duomenu ar info trukumus.
Is patvarkyk posta bo gausi mondeikos laipsni........

Aciu ponuli, meginsiu ieskot kuris daviklis neveikia. ir jau istaisiau nebent dar kazkas netiks tai galima bus pataisyti

vampyras 2013-06-09 01:56

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes benz S300TD (Post 275254)
Aciu ponuli, meginsiu ieskot kuris daviklis neveikia. ir jau istaisiau nebent dar kazkas netiks tai galima bus pataisyti

didelis dekui, uz supratima jog musu zinutes skaito ir musu vaikai.
tiesiog pasidarik diagnostika kitur, nes jaigu pasakoja apie slapius can-bus laidus, tai bek nuo tokio kuo toliau.
betkokiu atveju sekmes aiskinantis, nepatingek issipausdinti ir papostinti klaidu kodus, zinoma su vin numeriu nes tinkamu kompu ieskojimas uzima velniskai daug laiko. :)

ganz 2013-06-09 13:58

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes benz S300TD (Post 275254)

Taj tipo bandysi keisti po viena davikli? Cia kaip adatos ieskojimas sieno kupetoje. Pasidaryk diagnostika normalia ir bus zymiai pigiau, ir paprasciau...

Hunter 2013-06-09 19:48

Tai davikliais sita sistema neapsiriboja, dar galima keisti ir kompa, laidus, mechanine dali :D

Mercedes benz S300TD 2013-06-10 14:01

Esme tokia jau du meistrai dare diagnoze mano zegui bet vienas su tais can laidais pezejo net nemegino klaidu trint. kitas meistras istryne ir tik paspaudus stabdy vel viskas uzsiziebe. matot kai likes vienas begis automate tai sunku kur toliau nulekt nes tarkim man kai iki kauno yra atstumas dar ir neina pavaziuoti tai keblu. bet lauksiu siandien vel kito meistro atvaziuos ir megins daryt diagnoze. bet as jau einu link to kad gali but abs blokas visas nuejas bent jau as taip manau galit papriestarauti man jei as netikslus. bet zinokit tiesa pasakysiu jau gailiuosi banginio kurio turejau mielai jo atsiprasyciau ir su juo vazineciau o ne su situo nauju lauzu nes ce bedu kruva tik grozis ir daugiau nieko. gal kas zinot koky meistra gudra kuriam as galeciau paskambinti. bukit supratingi pagelbekit, nes matot lietuva pilna ziopliu kurie vadinas meistrais :zenklas:

ganz 2013-06-10 16:36

Skiedi kazkokias nesamones... Pasidaryk diagniostika su STAR'u ir rasi klaidas o pagal jas ir taisyk. O jei stovint vietoje paspaudus stabdi vel uzsiziebe abs, bas klaidos. Bandyk ziureti varlyte. Jei kazkas su ja blogai, taj ir stopai turetu visalaika degti prie tu klaidu uzvedus masina!

Mercedes benz S300TD 2013-06-11 06:47

varlyte pakeista nauja ir jokios naudos nedave as ir galvojau kad ji bet ne. o klaidos kodas C1024 Can comunication imobilaiser ir kiek internete ieskau nieko nerandu gero. gal kas zinot kas per klaida?

Mercedes benz S300TD 2013-06-11 07:08

dar yra klaida prie to pacio C1511 Coding data error ir nieko nerandu, kas ce per klaida ir ka daryti gal kam buve ar kas zinot?

Mercedes benz S300TD 2013-07-13 23:23

Pamirsau parasyti kas man buvo nutike su tom klaidom, buvo dezes kompas nuejas velniop

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:51.