![]() |
2.0D ryja apie 10litru dyzelino
Sveiki, gal kas nors turės nors menkiausio supratimo kame gi reikalas. Paprastas W124 2,0 dyzeliukas karavanas ryja 10litru degalu. Kodel? juk ramiai važiuojant nors 6 turėtu imt. Patikrinom siurbli- nesuktas, forsunkės tvarkoj, degalu žarnos tvarkoj, degimo kampas tvarkoj. per šalčius užsiveda tobulai kaip ir šiltas. kas per velnias tada???? Priėjom išvados, kad gali būt arba dėžė nuo 2,0 benzo ar reduktorius kitas. Dėžė pas mane 5 bėgių plius priedo mersas vos vos 110km/h isibėgeja.Kas kame reikalas?? kaip patikrint ar reguktorius ar dėžė?
|
Kelintų metų, koks kėbulo numeris? Pagal tai galima pasakyti, koks turi būti reduktorius ir kokias dėžė.:)
|
nu mano 2.0 irgi eme visada 10 nesvarbu ar ant lygaus vaziuoji 100km ar prie -25 visada kaip uzbresta 10l bet uztat golfui 66kw duodavau i kupra :D
|
tai siurblys gal pasukinetas buvo kad golfui i kupra duodi, seip mieste jis gali imti iki 10ltr, bet trasoj tai 6-7
|
Jei siurbli prisuksi tai garantuotinai ir ne tik golfa paims, bet 10 litru garantuotinai. Pas mane tokie duomenys 1988-06-15. O idenfikavimo nr. WDB1241801F061677. Taigi kaip dabar man suzinot kokia deze turi but ir reduktorius
|
jei deze gamykline tai ant jos numeri rasti turi toki 717411 00 922549, o reduktoriaus perdavima kolegos pasakys, kur rasti perdavimo skaicius ant reduktoriaus buvo edgis idejes nuotraukas
|
Zmones radau kodus. padekit. ka dabar daryt? kaip parasyta turi but dezes kodas 717411 00 922549 pas mane nesueina tik paskutinis skaicius. pas mane 717411 00 922548. keist deze? ji nuo benzo variklio? dar virsuj buvo kodas R1242610201. toliau reduktorius 2013511401 dar virsuj buvo raides TV sis kodas buvo is sono is desines puses, o is galo buvo toks R2013511408. kas dabar????
|
Citata:
|
Vyrai, kaip pasukinėt siurblį, kad golfukam į kuprą duot? :D
|
Zmones radau tu skaiciu. nu pasakykite kad aklas ar zioplys bet visa reduktoriu nuvaliau radau tik 14.3 J tai rialu??? galvoaju kad 1.43 bet ne tikrai ziurejau 10 kartu 14,3 cia kaip gali but?
|
is masinos galo ziurint redukroriaus tai yra gale tas kodas randas kaireje puseje, vairuotojo puseje kiek pamenu cia per mazai skaiciu. priciom tas tau redukrorius prie ryjimo kuro kam tu ji tikrini neuzia i gerai dziaukis. o pas manes biski kazkas uzia, muzikela garsiau leidi ir nebeuzia ir visai smagiai vaziuoja.
|
Citata:
kokie perdavimasi priklauso:http://www.mbforumas.lt/index.php?op...248&Itemid=370 |
Tame ir esme kad reduktorius gali but nuo 2.5D ar nuo benzo net. nesutampa 2.0D variklio ir reduktoriaus perdavimo skaiciai. buvau rades ankstesni masinos savininka. tas sake kad gale kazkas buvo luze, keite, o ka jis nepamena.galejo ir nuteket rekuktoriaus tepalas tas ir luzo, o pakeite kita. Ir tikrai visur aplandziojau, apziurejau ta reduktoriu nu niekur daugiau nera skaiciu. nuvaliau ji visa tas blizga net. Kur DariuM atsake ten irgi ziurejau. tuscia.tie mano skaiciai buvo is keleivio puses.
|
1 Attachment(s)
tikrai cia ziurejai?
|
Sveiki atsiprasau mano zioplumo klaida. radau 3.42. jusu verdiktas? keist? tik mano buvo is vairuotojo puses
|
rase kad w124 karavanas, tai turbut kad s124 :) perdavimas turetu but kitas berods, bet vistiek manau kad zmogus spaudzia dugna pastoviai kad neatsilikt nuo srauto, del ir ryja tiek
|
Šiaip sedanui su 5 pavarų mechanine dėže turi būti:
iki 89 metų 3,64 arba 3,91 (priklausomai nuo dėžės pradavimų) nuo 89 iki 93 - 3,91 Universalui iki 89 - 3,91 nuo 89 - 4,18 Jei pas tave 3,42 tai pagal viską reduktorius nuo APD arba nuo kito modelio |
Kad nevelnio nespaudziu. apie 100km/h bet kad kai tik nors i pakalne ir viskas netraukia. Kaip suprast nuo APD? maniskis 88metu
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O jei žmogus turi dvilitrį universalą ir dar nori su juo "traukti" tai dar labai gerai jei į 10 litrų sutelpa |
Juokai juokais, bet visgi isvada kokia? nors ir 90km/h vaziuot tegu 7 litrus rytu tai gerai. bet ne 10. tegu netraukia man paprastas vairavimas ir viskas. taigi dezes kodas yra reduktoriaus yra esme? ar viskas detales mano ar ne
|
ratai kokios ismieros? variklio bukle? oro filtras? kiek tepalo ryja simtui km? :D gal per sonus bega ta salerka ir pan. gal su priekaba vazineji ar pakrauta bagazine , daug faktoriu itakoja visa tai
|
parduok, atsikratyk nastos ir bus ramu paciam :)
|
o spidometro parodymai pas tave atitinka realybę? Nėra taip kad realiai važiuoji 100 greičiu, o spidometras terodo 85 ?
Nes su tavo dabartiniu reduktoriumi kaip ir turėtų būti paklaida |
tas 2 l motoras tai ziaurus labai smarkei turi pagalvot pries lenkdams :D
|
jo, as net niekada nebandau lenkti. ratai 15 195/65 ka tik TA praejau, suvedima pilna padariau visi filtrai keisti pries TA. bala ji nemate ta mersa. nerasiu as turbut su jo bendra kalba. 3.0 variklis spaudziant ir tas maziau rytu
|
Turejau W124 200D tai trasoje stipriai neskubant apie 6.5l jeigu mieste sukinetis apie 8.5l
|
Pas pazystama buvo tokas pat 124 2.0D tik 4 begiu sedanas 86 metu berots, supovo tai isarde. buvau nuvaziavias patikrint jo reduktoriaus perdavimo sk. ir lygiai kaip ir pas mane 3.42. reduktorius deze tvarkoj.reiskias variklis ar siublys. suzinojau viena ivyki. su mano mersu kazkada vazinejo eksperimentuj asilai kazkokie su bujtine alyva ar rapsu. sake vaziavo bet sunkiai. galejo tai padaryt itakos siurbliui ar forsunkiai kad dabar min. 10l/100?
|
jeigu siurblį išsūkiojo, tai viskas imanoma, o reduktorius 5bėgės ir 4bėgės eina skirtingu perdavimu
|
Citata:
|
Citata:
:crazy: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:50. |