![]() |
W211 Girgzdejimas rate E320
Kazkas viename rate girgzda kai susuki vaira iki galo, ar seip per kokias duobes letai pralekiu, kas zinot kas gali buti? :)
|
ar gale ar prieky? mano nuomone gumos bus kokios isdziuvusios:)
|
pas 124 bent jau pas mane, tai is karto buvo diagnoze sarnyras, taip ir buvo kai nuvaziavau tvarkyt :) gal sakau ir cia gali but kazkas panasaus :mastau:
|
Priekinis desinys ratas, kai gauna vandens nustoja viskas kol isdziusta :) poto vel.
|
gal plaukiojantis salenblokai jei pas tave yra tokie,man keturakiui buvo bet gale :)
|
Reiks nuvezti i servisa kita sav. jau ir taip metus pravazinejau su tuo garsu :)
|
Citata:
|
Citata:
|
tokiu metu apsiims tvarkyti? kur tiksliau jis randasi?
|
Citata:
|
Citata:
nu zinai kiti buna bega tolyn ir tik i silberi rekomenduoja kreiptis :) bet jei vyrukas mersistas tai gal kaip tik pas toki reiktu |
Gal galima butu to meistro telefona? :) silberis tai lupikautojai dideli
|
Citata:
|
Dekui reikes pasisukti
|
Citata:
|
maniskiui i sarnyru gumas tepala su svirkstu svirkste. Problemos nebeyra:)
|
90 % kad bus amortiku atramines gumos, jos kai pareina taip slyksciai cypia
|
gal kas zino kaip jam baigesi su tuo girgzdejimu,nes pas mane ta pati problema
|
Pas mane tos puses sarnyras jau dasibaiginejantis buvo, bet taip nieko ir netvarkiau siemet, palikau kitam pavasariui, o garsas dingo savaime, taip ir nezinau kas ten buvo
|
Citata:
|
Citata:
|
skubiai reiks tvarkyt kai jau bildes, o girgzdejimas tai tik pirmas pozymis kad kazka reiks tvarkyt :)
|
Citata:
|
vaziuojant per duobes bildes
|
patikėkit, vairo traukės antgalio girgždėjimas irgi kartais būna sukinėjant vairą ir laaaaaaaaaabai nemaloniai salone girdisi :uuu:
|
antgalis kai i pabaiga, tai vaziuojant musa vaira, prie kokiu 100km/h, ir seip rata paklibinus kliba
|
Citata:
|
tepti sarnyrus
kokiu tepalu prisvirksti sarnyrus ir kitas vietas kad negirgzdetu?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25. |