![]() |
Galaxy tab ar ipad
Tai va sumasčiau pasiimt kuri tai, kokie atsiliepimai kas geresnis? ar galaxy tab 2 imt ar ipad 2, o gal ir gataxy tab 1 ir ipad 1 nelabai kuo atsilieka? ir norejau prie to paties, ar pvz kalba ten ju keiciasi menu tipo, jai norvegiška ar nera ten daug problemu pakeist i En arba Lt? ir jai tarkim raso kad 3g yra, o wi-fi neparasyta, tai tipo buna modeliu kurie nepalaiko wi-fi? dekui, pamastome :xx:
|
Turiu tab 1 brolis turi 2 niekuo nesiskiria iskyrus kad i 2 dedasi micro sd kortele skambinti galima ( nes pirmam tik sms ) jai aparatas su 3g ir antram nera kameros prieky , o visa kita vienas ir tas pats :) i ipadas tai kiek ziurejau testus tai lenkia samsungas obuoli :) todel ir pasirinkau (bent as) samsunga :)
|
geriausia nei vieno :) netbooka geriau
|
Citata:
|
Surface PRO reikia imt. Ten yra daiktas. Visi tie tabai ir ipadai - siuksles palyginus su juo.:)
|
ir kas ten yra geresnio? turiu ipada po ranka, intikas eina, zaidimai eina, visiskas sudas, valdymas nepatogus, net nezinau kam jis reikalingas, gal ebook skaityt :) kas ten geresino surface? o pagooglinau, i netbooka panasu
|
http://www.blocket.se/malmo/Microsof...=11&w=3&last=1 kazkoks retas biski,viena radau cia,bet brangokas
|
o kaip ten del to pakeitimo kalbos? daug ten problemu, ar taip pat paprastai galima pakeist kaip win7 tarkim?
|
Citata:
Jei kam idomu apie surfa: http://www.microsoft.com/Surface/en-...specifications |
ziuriu ziuriu, nesuprantu kuom jis geresnis uz mano standartini netbooka
|
Citata:
|
+1 :D
|
Netbook'ai irgi nieko doro, turejau ne viena. Kadangi ju kaina atitinkama, tai ir medziagu kokybe apgailetina. Tai pasiemiau IBM x60s, nes reikejo express card lizdo, tai pagal parametrus kaip neblogas netbook'as tik kokybe ir pletimo galimybes geresnes, buna dar ir su apsivercianciu touch screen ekranu.
Jeigu reikia kazkokio rimtesnio tai gali paieskot naujesnio x modelio |
Nepamirstam, kad bet koks tab'as - tai tik didelis ismanusis telefonas. Nera nieko, ka sustriau padarysi su galaxy tabu nei kad nepadarysi su SGS III. Lyginti su laptopu negalima, skirtingi visiskai panaudojimo aspektai. Del to ir reikia suprasti, ko nori ir ka darysi, kaip ir kokiom salygom naudosi daikta.
MS Surface - labai rimtas ir vertas demesio kurinys, jei tik supranti jo panaudojimo galimybes ir jei tau to reikia. Sau tikrai imciau surface, jei jau toks poreikis. Jei norisi mazesnio paprastesnio tabo - imciau galaxy note II. Ekrano dydzio pakaks, o del jo tarpiniskumo tarp tikro tabo ir ismaniojo, galesi ji ir kaip telefona naudoti prie ausies pridejes :) Is viso, sunku patarti, zinai kodel? Todel kad zmones ant tiek skirtingi ir ju poreikiai ant tiek individualus, kad unversalaus patarimo negali buti. Ne veltui rinkoje yra sitokia didziule irenginiu gama ivairiausiems poreikiams. Anyway, i apple produkcija ziureciau paskutineje vietoje, bet cia velgi tik mano nuomone. |
teko ir ipadą 2 ir tab 2 čiupinėt. jei rinktis iš tų dviejų, tai aš už ipadą. tik kas keisčiausia, kad jie labai sunkus. mano 14" loptopas panašiai sveria
|
Citata:
|
Citata:
|
O aš laukiu 2013 pradžios ir imsiu Microsoft Surface Pro. Jis, mano nuomone, ipad'us, samsungus ir etc. lenks visa galva.
|
Citata:
O apple, kuri negali tureti ir neturi savo irenginiuose NFC, laukia nekokia perspektyva, svelniai tariant. Kaip kai kurie ekspertai sako, iPhone 5 didziausias neigalumas pries konkurentus butent neturejimas NFC. Tas jo iPas be jo kaip impotentas. |
Citata:
|
Citata:
|
Tai, kad surface pro irgi turi pilna win 8 pro versija. :)
|
Citata:
|
Nu jo... kaip matau čia kia kurie normaliai pasikauste ant šitų technologijų :)) :xx:
|
o kokio sistema turi ipad ir kiti tabletai? o kuom geriau jau kai buna win tikri ? :aciu:
|
Pabūsiu archeologu, bet man įdomios tokios temos :D Jei kalbant, ką rinktis iŠlamštą ar tabą tai tabą. Bet geriau nei to nei to, nes juos panaudosi nebent jutubuj žiūrėt ar mordaknyšką updeitint. Jie tikrai nepakeis paprasto laptopo ar pc, ir netikėk tais, kas bandys įrodinėt kitaip, pakankamai patirties turiu su šitais reikalais. Geriausias variantas, jei nori kažko su touch screenu, bei neblogų išnaudojimo galimybių tai kaip ir buvo apkalbėta Microsoft Surface Pro. Na aišku, gal jis pasirodys šlamštas kai išeis pardavimui, bet pagal dabartinius duomenis nemanau. Pro nuo paprasto skirias tuo, kad į paprastą eina RT windauzų versija, kuri nepalaiko daugumos desktop programų, o į Pro eis beveik tokia, kaip ir į paprastus PC, ir palaikys dauguma x86 programų. Taip pat Pro turi geresnius skaičiukus specifikacijoje :) Jaučiu Surfacas gali gerai duot į kaulus visiem tiem ultrabookam, apie netbookus net nešneku.
|
Na nusipirkau taba, tai ka zn, patinka man jis, laptopas dabar namusoe labiau ,,Stacionaro'' funkcija atlieka, o tabas tai kur lekiant lb gerai pasiimt, ypac jai skraidai kur ir pan, geras dalykas ,nei kiek nesigailiu nusipirkes :xx:
|
Citata:
Kazka praleidau? ;) Nu ne lyg ir, viska isvardinau ka su ismaniaisiais telefonais ir tabais daro 90 % tulu pilieciu :) Visam kitam - tik PC. |
pasireiksiu ir as-iskarto pasakysiu kad nelabai suprantu tu kompu gudrybes ir t.t.
tai,va.turiu ipada2 daigciukas kaip ir visai neblogas,bet yra keli BET.sitas daigtas nerodo visu video,nes obuoliukas neturi kazkokio ten plejerio.jai nori kazkokios progranmos ar zaidimo tai butinai turi pirkti.o viskas kita mane tenkina-naudoju pada netui,zaidimams-tai jis kaip ir labai tinkamas man.turejau iphone-pakeiciau ji vien del to kad uz bet koki mazmazi obuoliukas nori pinigu.dabar turiu galaxi note-pokolkas esu patenkintas kaip saukstas siuodalykeliu. tuom savo pasirodyma ir baigiu |
Citata:
|
Siulyciau iPad, nes pats naudoju :D siaip ir vienas ir kitas turi privalumu, bet vienas pastebejimas toks, kad keli pazistami turi samsungus, tai iPad'o procesorius tikrai greiciau dirba palyginus su samsungais :)
|
Citata:
|
kolegos, parekomenduokit, kokį operatorių pasirinkti interneto ryšio palaikymui galaxy tabe, ipade 2? tata labai nori mezon, bet kaip ir jau atkalbėjau. Gal kas naudojatės bite ir galite pasidalinti įspūdžiais?
|
turiu vodafona ir omniconnecta, tai omnio padengiamumas didesnis, vodafons buna kad netraukia isvis kai kur. o mezonas man rodos bites rysi naudoja ar ne?
|
Citata:
|
Citata:
|
Gera planšetė dar gerai skaitymui. Telefonų vistiek per maži ekranai. O planšetėj gali e-books ar šiaip kokius dienraščius skaityt, ar techninius pdf.
|
pirkau telika, uzh savaites atsiunte dovanu samsung tab2. Jau trys savaites guli,neishpakuotas, net nezhinau,ka su juom daryti :))) Namie yra kompai, mashinoj, telefonas, kam tas ekranas skirtas,man iki shiol nedaeina ? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:27. |