![]() |
W140 Gal kas zinot, kiek preliminariai, tokie remontai gali kainuoti?350D
Gera masina tik, ar remontas nebus labai brangus?
http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras1.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras2.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras3.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras4.jpg |
http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras5.jpg
Kaina Lietuvoje: 18990 Lt (5500 Eur) Kaina eksportui: 18990 Lt (5500 Eur) Hansa banko įmoka : 376 Lt (109 Eur) Šalis: Lietuva Duomenys: Pagaminimo data: 1995 Rida: 157000 km Variklis: 3500 cm³ Degalai: Dyzelinas Spalva: Juoda, metallic Kėbulo tipas: Sedanas Durų skaičius: 4/5 Pavarų dėžė: Automatinė Ypatumai: ABS Išorės temperatūros jutiklis Šildomos sėdynės Kablys Autopilotas Borto kompiuteris Lengvojo lydinio ratlankiai Medžio apdaila Centrinis užraktas Odinis salonas Elektra reguliuojama vairo padėtis Oro kondicionierius Vairo stiprintuvas Elektra reguliuojami veidrodėliai Oro pagalvės Elektra valdomi langai Elektra valdomos sėdynės Elektroninė klimato kontrolė Reguliuojama vairo padėtis Rūko žibintai Signalizacija Šildomi veidrodėliai Komentarai: GALVOS DEFEKTAS (DEFEKT GOLOFKI)........ELEKTRONINE klimato kontrole, sildomos sedynes priekines+galines,ventiliuojamos sedynes,uzsilenkiantys veidrodeliai,stiklo paketai, salonas LABAI tvarkingo stovio,kebulas taip pat ir daug kitu privalumu. |
matosi kad variklis nuardytas nes priekis masinos pakiles!jei tik galva virint nebaisiai kainuotu,bet greiciausiai ten bus daugiau problemu!viskas priklauso kaip darysi ar sau ar pardavimui!Siaip remontas prasidetu nuo 2500lt.
|
Citata:
Aiskus reikalas. Siaip komplektacija jo tai super gera ir dyzelis.. O kiek toki motora pakeist? as del to klausiu, kiek tas gali jau max kainuoti. Gal net taip butu patikimiau ir pigiau? (aisku jei variklis tas kitas geras) |
Citata:
Ir rida kokia juokinga, su tokiu stoviu tokia rida, ahahahahaha... |
pakeist varikli nedaug kainuoja viskas priklauso uz kiek ta varikli nupirksi!Tikrai nepigus ir dar neaisku koki nupirksi?Komplektacija parasta,nieko ipatingo,su prastesne net neverta aplamai kreipt demesi.
|
Citata:
|
Citata:
|
sau geriau tvarkyt ta pati.pasidarysi kaip sau,bet ir litu sumokesi kaip reikiant.Rida tai cia 200000km tikrai pasukta ne i ta puse!S klase turi but su oda su elektrinem sedinem minimum!aisku prisoskes gerai butu :).
|
Citata:
|
Citata:
Bet cia tik mano nuomone, is karcios patirties... |
Citata:
sitas geras :) bet kai taip atsitinka tai jo... esu irgi susidures, nusviles.. Buna auto pardaveju, bele tik istumt, bet koks tolkas.. Visi tokie dalykai atsisuka atgal. |
Citata:
|
Nedideli pinigai daznai slepia dideles problemas... O automobilis tikrai atrodo tokis "puslavonis" kaip mineta.. Ne del to jog purvinas.. :) O del komplektacijos..Odinis salonas man asmeniskai yra minusas.. Paprastai kai ieskome automobilio ziurime i oda nepalankiai..Jeigu tai ne visureigis...Kiek man teko pastebeti pasivazineti..Kad ir kokios odines sedynes bebutu:vedinamos, sildomos, jos vistiek nera tokios malonios sedeti kaip brangi kokybiska medziaga ar veliuras. Mano asmenine nuomone.
|
Citata:
Seip oda paprastai ivardinama kaip pliusas, aisku gerbiu Jusu nuomone ir sutiknu, kad vienam oda pliusas, kitam veliuras nepakeiciamas dalykas... |
nemaciau banginio su viengubais langais!!!
|
nu o be odos tai tikrai ne banginis!Yra masinom kur tikrai netinka tos odos,bet aukstesnes klases masinom tai skaitau tikrai privalumas!
|
Citata:
As irgi odos garbintoja, apskritai dievinu oda ir kailius (naturalius), isivaizduoju bangini su maisiniu salonu:ohne: Bet kazkam tai yra grazu ir gerai:taip: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
nu tai jau esu prabangi nerealiai, sedziu merse su odiniu salonu ir dar su lapes kailiniais paskutinio mados klyksmo... :D |
nemyli tu gyvuneliu visai :)
|
Citata:
|
sunkiai suprantama tokia meile.gal tada geriau veliuro salonas :) :)
|
Citata:
Neturiu nieko pries veliura bet vis tiek rinkciausi oda...:taip: Veliuras labai apsivelia plaukais ir ji sunkiau isvalyti, o oda perbraukei ir fsio... |
siaip tai pajuokavau,ir nemanau kad moteris su kailiniais iskrypusi gali but!O del veliuro tai labai jau senoviskai atrodo tie veliurai!as ir tik uz oda,bet kaip sakant kiekvienas tegul pagal save iesko pliusu minusu.
|
Citata:
|
Citata:
Bet siaip aisku, respect <MB> uz issakyta nuomone, kiekvienam juk savo todel ir gaminami ir tokie ir tokie, man asmeniskai banginis tik su oda, ir tik su ta kur vienos spalvos, nes pasiuvimas grazesnis toks grynai banginiui, tas kitas irgi grazus, kur tipo 6 litriui, bet tu sedyniu pasiuvimas toks siek tiek kudesnis atrodo, o tas senesnis toks platus, kaip tik banginiui :liuks: su veliuru esu mates bangini, ka zinau nekaip atrode del to kad taip suvarytas buvo :nene: oda yra oda, is praktines puses. Ar kokius ledus valgytum ar koki sampana islietum ar vaikui pampersa keistum :D no problem, issivalysi, bet vat su medziaga jau susidarytu problemos, o dar yra kiti niuansai, tiems kas ruko, pelenai oi kaip megsta veliura.. Na cia velgi kiekvienam savo.. |
Citata:
beje viskas aisku is kur mersas paeme sitam modeliui ideja :D kazkaip moterys nuo merso gaunasi neatsiejama dalis, tiek vardas MERCEDES moteriskas, tiek ir masinu dizainai panasus http://i222.photobucket.com/albums/d...07/fashion.jpg |
man atrodo tas esas labai jau pavarges ir ne tik galvoje problema bus.
Nes jei tik tiek tebutu, tai bet kuris turginis butu labai nebrangiai sutvarkes ir labai brangiai pardaves toki... |
Citata:
:D |
MB w140
Maciau BRC autocentre toki pat, sveika ir uz tokius pat pinigus:ohne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S.Ir nereikia apie lygias teises ir t.t. :) Nes,mes vyrai,be moteru neisgyventume,bet kokiu atveju... :taip: |
Citata:
|
nepasitikekit brc.buvau susidures.tokie patys dauzti ir lipdyti auto kaip turguje.
|
Brc
Idomu ar turguje doda garantija ar daznaj rodo pilna pardavimo kaina ir ten automobiliaj stovi klientu ir te auto kurios atveza patis BRC :uubabe:
|
jei imi paskola, tarkim rimtesnei masinai, visa pinigu suma yra butina. Turguj dazniausiai parasys kokia 30% sumos. Jei imone paraso pilna suma tai pliusas, tik aisku i auto reikia ziuret, kad nebutu siurprizu, manau kad jie nebutu, siuo aveju BRC, pries, kad klientas ja rimtai apziuretu, su rimtais meistrais ir, kaip ir visi gali likti patenkinti.
|
Kiekviena automobili reikia ziureti konkreciai ir pardavejo pasakojimai (pasakos neretai) kilometrazo parodymai, automobilio pagaminimo metai, neturi buti kriterijus... Kiekvienas automobilis kalba pac uz save, tereikia zinoti kur ir ka ziureti. Beabejo rizika egzistuoja..Bet ji manau priklauso nuo to, kiek ismanai apie pati automobili.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:04. |