MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W140 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=231)
-   -   W140 Gal kas zinot, kiek preliminariai, tokie remontai gali kainuoti?350D (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1112)

dyzelis 2008-01-02 09:35

W140 Gal kas zinot, kiek preliminariai, tokie remontai gali kainuoti?350D

Gera masina tik, ar remontas nebus labai brangus?

http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras1.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras2.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras3.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras4.jpg

dyzelis 2008-01-02 09:36

http://i222.photobucket.com/albums/d.../350geras5.jpg

Kaina Lietuvoje: 18990 Lt (5500 Eur)
Kaina eksportui: 18990 Lt (5500 Eur)
Hansa banko įmoka : 376 Lt (109 Eur)

Šalis: Lietuva

Duomenys:
Pagaminimo data: 1995
Rida: 157000 km
Variklis: 3500 cm³
Degalai: Dyzelinas
Spalva: Juoda, metallic
Kėbulo tipas: Sedanas
Durų skaičius: 4/5
Pavarų dėžė: Automatinė

Ypatumai:
ABS
Išorės temperatūros jutiklis
Šildomos sėdynės
Kablys
Autopilotas
Borto kompiuteris
Lengvojo lydinio ratlankiai
Medžio apdaila
Centrinis užraktas
Odinis salonas
Elektra reguliuojama vairo padėtis
Oro kondicionierius
Vairo stiprintuvas
Elektra reguliuojami veidrodėliai
Oro pagalvės
Elektra valdomi langai
Elektra valdomos sėdynės
Elektroninė klimato kontrolė
Reguliuojama vairo padėtis
Rūko žibintai
Signalizacija
Šildomi veidrodėliai

Komentarai:
GALVOS DEFEKTAS (DEFEKT GOLOFKI)........ELEKTRONINE
klimato kontrole, sildomos sedynes
priekines+galines,ventiliuojamos sedynes,uzsilenkiantys
veidrodeliai,stiklo paketai, salonas LABAI tvarkingo
stovio,kebulas taip pat ir daug kitu privalumu.

Mb 140 2008-01-02 09:52

matosi kad variklis nuardytas nes priekis masinos pakiles!jei tik galva virint nebaisiai kainuotu,bet greiciausiai ten bus daugiau problemu!viskas priklauso kaip darysi ar sau ar pardavimui!Siaip remontas prasidetu nuo 2500lt.

dyzelis 2008-01-02 09:59

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1819)
matosi kad variklis nuardytas nes priekis masinos pakiles!jei tik galva virint nebaisiai kainuotu,bet greiciausiai ten bus daugiau problemu!viskas priklauso kaip darysi ar sau ar pardavimui!Siaip remontas prasidetu nuo 2500lt.

Aiskus reikalas. Siaip komplektacija jo tai super gera ir dyzelis.. O kiek toki motora pakeist? as del to klausiu, kiek tas gali jau max kainuoti. Gal net taip butu patikimiau ir pigiau? (aisku jei variklis tas kitas geras)

Mamka22 2008-01-02 10:39

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 1821)
Aiskus reikalas. Siaip komplektacija jo tai super gera ir dyzelis.. O kiek toki motora pakeist? as del to klausiu, kiek tas gali jau max kainuoti. Gal net taip butu patikimiau ir pigiau? (aisku jei variklis tas kitas geras)

o kaip suzinosi ar tas kitas variklis geras? Neisidejes ir nepavazinejes...

Ir rida kokia juokinga, su tokiu stoviu tokia rida, ahahahahaha...

Mb 140 2008-01-02 10:41

pakeist varikli nedaug kainuoja viskas priklauso uz kiek ta varikli nupirksi!Tikrai nepigus ir dar neaisku koki nupirksi?Komplektacija parasta,nieko ipatingo,su prastesne net neverta aplamai kreipt demesi.

dyzelis 2008-01-02 11:04

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1824)
pakeist varikli nedaug kainuoja viskas priklauso uz kiek ta varikli nupirksi!Tikrai nepigus ir dar neaisku koki nupirksi?Komplektacija parasta,nieko ipatingo,su prastesne net neverta aplamai kreipt demesi.

sakai jei koks be odos ar dar be ko nors, isvis neverta, kodel? jei jis super gero stovio? (aisku norisi, kad butu butent tokia komplektacija) bet man susidare vaizdas, kiek ziurejau skelbimus, tai dyzeliai apie tokius pinigus, jie visi apytusciai, arba jau biski kas ir yra tai daug kainuoja, o jei vat benzininis tai jie praktiskai vos nevisi prikisti visko

dyzelis 2008-01-02 11:06

Citata:

Pradžioje rašė Mamka22 (Post 1823)
o kaip suzinosi ar tas kitas variklis geras? Neisidejes ir nepavazinejes...

Ir rida kokia juokinga, su tokiu stoviu tokia rida, ahahahahaha...

na taip nesuzinosi, bet is kur imi varikli reik tartis ir neimti be atgalinio adreso, manau visais atvejais yra sutariama jei blogas kazkaip keiciama, grazinama...

Mb 140 2008-01-02 11:12

sau geriau tvarkyt ta pati.pasidarysi kaip sau,bet ir litu sumokesi kaip reikiant.Rida tai cia 200000km tikrai pasukta ne i ta puse!S klase turi but su oda su elektrinem sedinem minimum!aisku prisoskes gerai butu :).

dyzelis 2008-01-02 11:47

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1830)
sau geriau tvarkyt ta pati.pasidarysi kaip sau,bet ir litu sumokesi kaip reikiant.Rida tai cia 200000km tikrai pasukta ne i ta puse!S klase turi but su oda su elektrinem sedinem minimum!aisku prisoskes gerai butu :).

ir dvigubi langai :)

Mamka22 2008-01-02 11:52

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1830)

jeigu nuosirdziai, tai manau, kad del saves tikrai neverta tokio puslavonio (jeigu ne visisko lavono) imti, kad paskui nebutu, jog sukisi pinigus, vaziuosi ir pro asaras kelio nematysi...

Bet cia tik mano nuomone, is karcios patirties...

dyzelis 2008-01-02 12:09

Citata:

Pradžioje rašė Mamka22 (Post 1833)
vaziuosi ir pro asaras kelio nematysi...

sitas geras :)

bet kai taip atsitinka tai jo...

esu irgi susidures, nusviles.. Buna auto pardaveju, bele tik istumt, bet koks tolkas.. Visi tokie dalykai atsisuka atgal.

Mamka22 2008-01-02 12:31

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 1835)
sitas geras :)

bet kai taip atsitinka tai jo...

esu irgi susidures, nusviles.. Buna auto pardaveju, bele tik istumt, bet koks tolkas.. Visi tokie dalykai atsisuka atgal.

pardavejui tolkas yra pinigai, o kad mes paskui pro asaras kelio nematom jiem yra neidomu... Svarbiausia jiems parduot ir pati didziausia fuflo siulo kaip pati geriausia... Ai...

<MB> 2008-01-02 13:07

Nedideli pinigai daznai slepia dideles problemas... O automobilis tikrai atrodo tokis "puslavonis" kaip mineta.. Ne del to jog purvinas.. :) O del komplektacijos..Odinis salonas man asmeniskai yra minusas.. Paprastai kai ieskome automobilio ziurime i oda nepalankiai..Jeigu tai ne visureigis...Kiek man teko pastebeti pasivazineti..Kad ir kokios odines sedynes bebutu:vedinamos, sildomos, jos vistiek nera tokios malonios sedeti kaip brangi kokybiska medziaga ar veliuras. Mano asmenine nuomone.

Mamka22 2008-01-02 13:12

Citata:

Pradžioje rašė <MB> (Post 1839)
Nedideli pinigai daznai slepia dideles problemas... O automobilis tikrai atrodo tokis "puslavonis" kaip mineta.. Ne del to jog purvinas.. :) O del komplektacijos..Odinis salonas man asmeniskai yra minusas.. Paprastai kai ieskome automobilio ziurime i oda nepalankiai..Jeigu tai ne visureigis...Kiek man teko pastebeti pasivazineti..Kad ir kokios odines sedynes bebutu:vedinamos, sildomos, jos vistiek nera tokios malonios sedeti kaip brangi kokybiska medziaga ar veliuras. Mano asmenine nuomone.

o del odos tai cia kiekvieno asmenine nuomone.
Seip oda paprastai ivardinama kaip pliusas, aisku gerbiu Jusu nuomone ir sutiknu, kad vienam oda pliusas, kitam veliuras nepakeiciamas dalykas...

Mb 140 2008-01-02 13:33

nemaciau banginio su viengubais langais!!!

Mb 140 2008-01-02 13:37

nu o be odos tai tikrai ne banginis!Yra masinom kur tikrai netinka tos odos,bet aukstesnes klases masinom tai skaitau tikrai privalumas!

Mamka22 2008-01-02 13:44

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1844)
nu o be odos tai tikrai ne banginis!Yra masinom kur tikrai netinka tos odos,bet aukstesnes klases masinom tai skaitau tikrai privalumas!

bet kitiems nepatinka, kad vasara palikes ant saules, staigiai atsisedes gali nususvilint vos pridengta uzpakaliuka, arba ziema atvirksciai, kas su veliuru maziau pasireiskia...

As irgi odos garbintoja, apskritai dievinu oda ir kailius (naturalius), isivaizduoju bangini su maisiniu salonu:ohne:

Bet kazkam tai yra grazu ir gerai:taip:

<MB> 2008-01-02 13:54

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1844)

Deja deja! Tai tebebus tas pac Banginis..Tik su siauresniu ratu ,zinanciu ko nori, klientu...Esu mates ir sarvuotu, LONG, banginiu su butent veliuro salonu..Manote taupymo sumetimais? :) Beje, idomu ar odinis salonas W140'tuose nebuvo standartines irangos sarase?

Mb 140 2008-01-02 13:56

Citata:

Pradžioje rašė Mamka22 (Post 1847)
bet kitiems nepatinka, kad vasara palikes ant saules, staigiai atsisedes gali nususvilint vos pridengta uzpakaliuka, arba ziema atvirksciai, kas su veliuru maziau pasireiskia...

As irgi odos garbintoja, apskritai dievinu oda ir kailius (naturalius), isivaizduoju bangini su maisiniu salonu:ohne:

Bet kazkam tai yra grazu ir gerai:taip:

siaip tai pasenus ta jau nuomone apie odas.dabar kai daugelis masinu turi odinius salonus tai negirdejau kad butu minusas.ziguliuse ir tuose budavo dermantininis salonas!sakykit ka norit bet oda atspindi prabaga,panasiai kaip moteris su kailinukais :)

Mamka22 2008-01-02 14:02

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1852)
siaip tai pasenus ta jau nuomone apie odas.dabar kai daugelis masinu turi odinius salonus tai negirdejau kad butu minusas.ziguliuse ir tuose budavo dermantininis salonas!sakykit ka norit bet oda atspindi prabaga,panasiai kaip moteris su kailinukais :)

as ir nesakau, kad minusas, taciau mes turime viena kolega, kuriam oda yra minusas ir nematau as cia nieko blogo...

nu tai jau esu prabangi nerealiai, sedziu merse su odiniu salonu ir dar su lapes kailiniais paskutinio mados klyksmo... :D

Mb 140 2008-01-02 14:04

nemyli tu gyvuneliu visai :)

Mamka22 2008-01-02 14:10

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1855)
nemyli tu gyvuneliu visai :)

myliu ypac kai su jais man silta ir mes vaikstome visur kartu...

Mb 140 2008-01-02 14:12

sunkiai suprantama tokia meile.gal tada geriau veliuro salonas :) :)

Mamka22 2008-01-02 14:16

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1858)
sunkiai suprantama tokia meile.gal tada geriau veliuro salonas :) :)

Cia joks iskrypimas, turbut visiems malonuma teikia siluma, o as esu silimos ir patogumu megeja...

Neturiu nieko pries veliura bet vis tiek rinkciausi oda...:taip: Veliuras labai apsivelia plaukais ir ji sunkiau isvalyti, o oda perbraukei ir fsio...

Mb 140 2008-01-02 14:40

siaip tai pajuokavau,ir nemanau kad moteris su kailiniais iskrypusi gali but!O del veliuro tai labai jau senoviskai atrodo tie veliurai!as ir tik uz oda,bet kaip sakant kiekvienas tegul pagal save iesko pliusu minusu.

dyzelis 2008-01-02 16:39

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 1843)
nemaciau banginio su viengubais langais!!!

hm.. tai kodel skelbimuose uzakcentuoja, kad su "Dvigubais Stiklais!!" tai reiktu suprasti kad yra ir su viengubais

dyzelis 2008-01-02 16:55

Citata:

Pradžioje rašė <MB> (Post 1851)
Deja deja! Tai tebebus tas pac Banginis..Tik su siauresniu ratu ,zinanciu ko nori, klientu...Esu mates ir sarvuotu, LONG, banginiu su butent veliuro salonu..Manote taupymo sumetimais? Beje, idomu ar odinis salonas W140'tuose nebuvo standartines irangos sarase?

hm... idomu kaip ten istikruju.. gal neturetu nes yra ir be odos :nzn: ir ju visa komplektacija kur kas mazesne.

Bet siaip aisku, respect <MB> uz issakyta nuomone, kiekvienam juk savo todel ir gaminami ir tokie ir tokie, man asmeniskai banginis tik su oda, ir tik su ta kur vienos spalvos, nes pasiuvimas grazesnis toks grynai banginiui, tas kitas irgi grazus, kur tipo 6 litriui, bet tu sedyniu pasiuvimas toks siek tiek kudesnis atrodo, o tas senesnis toks platus, kaip tik banginiui :liuks:

su veliuru esu mates bangini, ka zinau nekaip atrode del to kad taip suvarytas buvo :nene:

oda yra oda, is praktines puses. Ar kokius ledus valgytum ar koki sampana islietum ar vaikui pampersa keistum :D no problem, issivalysi, bet vat su medziaga jau susidarytu problemos, o dar yra kiti niuansai, tiems kas ruko, pelenai oi kaip megsta veliura.. Na cia velgi kiekvienam savo..

dyzelis 2008-01-02 17:11

Citata:

Pradžioje rašė Mamka22 (Post 1853)
nu tai jau esu prabangi nerealiai, sedziu merse su odiniu salonu ir dar su lapes kailiniais paskutinio mados klyksmo... :D

va va :D kaip tik nesenai buvo MB Fashion savaite, nelabai zinau, bet taip iseina kad kazkaip mersas ir su rubais susijes

beje viskas aisku is kur mersas paeme sitam modeliui ideja :D

kazkaip moterys nuo merso gaunasi neatsiejama dalis, tiek vardas MERCEDES moteriskas, tiek ir masinu dizainai panasus

http://i222.photobucket.com/albums/d...07/fashion.jpg

mb001 2008-01-02 19:38

man atrodo tas esas labai jau pavarges ir ne tik galvoje problema bus.
Nes jei tik tiek tebutu, tai bet kuris turginis butu labai nebrangiai sutvarkes ir labai brangiai pardaves toki...

Mamka22 2008-01-02 19:48

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 1867)
man atrodo tas esas labai jau pavarges ir ne tik galvoje problema bus.
Nes jei tik tiek tebutu, tai bet kuris turginis butu labai nebrangiai sutvarkes ir labai brangiai pardaves toki...

Man irgi taip pat atrodo, kaip sako paslaptis slypi kazkur anapus
:D

Tiulik 2008-01-11 21:23

MB w140

Maciau BRC autocentre toki pat, sveika ir uz tokius pat pinigus:ohne:

dyzelis 2008-01-11 21:25

Citata:

Pradžioje rašė Tiulik (Post 2301)
Maciau BRC autocentre toki pat, sveika ir uz tokius pat pinigus:ohne:

nu geras :unreal: toks variantas ir dar BRC, siap ten kainos nera is pigesniu

Mamka22 2008-01-11 21:44

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 2302)
nu geras :unreal: toks variantas ir dar BRC, siap ten kainos nera is pigesniu

Seip BRC yra tokiu is molio nulipdytu masinyciu kad oioioioi

Pitbull 2008-01-11 22:21

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 1865)

kazkaip moterys nuo merso gaunasi neatsiejama dalis, tiek vardas MERCEDES moteriskas, tiek ir masinu dizainai panasus

Moteris kaip ir MERCEDES pabrezia vyro statusa...nieko asmenisko...Moterims patinka azartiski,kulturingi,demesingi bei pasiturintys vyrai...kaip ir tokiems vyrams patinka mercedes'ai bei grazios moterys....
P.S.Ir nereikia apie lygias teises ir t.t. :) Nes,mes vyrai,be moteru neisgyventume,bet kokiu atveju... :taip:

dyzelis 2008-01-11 22:28

Citata:

Pradžioje rašė Pitbull (Post 2338)
Moteris kaip ir MERCEDES pabrezia vyro statusa...nieko asmenisko...Moterims patinka azartiski,kulturingi,demesingi bei pasiturintys vyrai...kaip ir tokiems vyrams patinka mercedes'ai bei grazios moterys....
P.S.Ir nereikia apie lygias teises ir t.t. :) Nes,mes vyrai,be moteru neisgyventume,bet kokiu atveju... :taip:

nuo tiesos nepabegsi :)

Mb 140 2008-01-12 19:49

nepasitikekit brc.buvau susidures.tokie patys dauzti ir lipdyti auto kaip turguje.

Tiulik 2008-01-13 09:50

Brc

Idomu ar turguje doda garantija ar daznaj rodo pilna pardavimo kaina ir ten automobiliaj stovi klientu ir te auto kurios atveza patis BRC :uubabe:

dyzelis 2008-01-13 10:39

jei imi paskola, tarkim rimtesnei masinai, visa pinigu suma yra butina. Turguj dazniausiai parasys kokia 30% sumos. Jei imone paraso pilna suma tai pliusas, tik aisku i auto reikia ziuret, kad nebutu siurprizu, manau kad jie nebutu, siuo aveju BRC, pries, kad klientas ja rimtai apziuretu, su rimtais meistrais ir, kaip ir visi gali likti patenkinti.

<MB> 2008-01-13 12:06

Kiekviena automobili reikia ziureti konkreciai ir pardavejo pasakojimai (pasakos neretai) kilometrazo parodymai, automobilio pagaminimo metai, neturi buti kriterijus... Kiekvienas automobilis kalba pac uz save, tereikia zinoti kur ir ka ziureti. Beabejo rizika egzistuoja..Bet ji manau priklauso nuo to, kiek ismanai apie pati automobili.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:04.