MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Kokia barzdaskute rinktis? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11145)

Apple 2012-11-26 18:54

Kokia barzdaskute rinktis?

Sveiki :)

Artėja Kalėdos, o aš šiais metais geras buvau, tai lauksiu Kalėdoms geros dovanos - barzdaskutės.

Ne vienas ir ne du vyrai pas mus yra, tai manau, kad kažkas tikrai turės ir galės patarti kokią rinktis. Labiausiai patinka Philips ir kol kas tik jomis domejausi. Renkuosi tarp SensoTouch 3D ir SensoTouch 2D. Gal kas turi vieną iš šių konkrečių modelių? Pardavėjai rekomenduoja 3D, pačiam irgi aišku norisi kuo geresnės ir pats linkstu prie 3D, bet jo kaina tai švelniai tariant ne visai protinga kaip už tokį daigtą :) būčiau dėkingas, jei atsilieptų turintys šiuos modelius ir pasakytų atsiliepimus, pliusus ir minusus ir visą info ką žino.

Gal kas turi kažkokių žinių apie Braun produkciją?

Dar klausimas, visos geros barzdaskutės turi išsiplovimo/išsivalymo sistemas. Ar jos tikrai reikalingos, būtinos? Kaip pasikeičia eksplotacija be jų?

Lauksiu pagalbos priimant sunkų sprendimą :aciu:

MBLORINSER 2012-11-26 22:33

sveikas
turejau as philips ir vis dar turiu reiktu et paziuret modely bet tuo laiku kai kaledu senis atnesi ji kainavo 300 euru. jau koki metai nebenaudoju man peiliukai labiau patilnka svariau nuskuta.
turi svogeris ir mano tetis 3D labai patenkinti galiu ir tavo seniui sutaupyt siektiek pinigu ir gautai siuo metu pace mandriause is philips
Philips SensoTouch 3D RQ1275
kaip tik turiu toke
http://www.adverts.ie/mens-fragrance...shaver/2297717

forumieciam padaryciau nuolaidele galvokit nes sia savaita darysiu siuntiny. Barzdaskute nauja niekada neatidaryta.

Finalfour 2012-11-26 23:23

Citata:

Pradžioje rašė MBLORINSER (Post 241810)
sveikas
turejau as philips ir vis dar turiu reiktu et paziuret modely bet tuo laiku kai kaledu senis atnesi ji kainavo 300 euru. jau koki metai nebenaudoju man peiliukai labiau patilnka svariau nuskuta.
turi svogeris ir mano tetis 3D labai patenkinti galiu ir tavo seniui sutaupyt siektiek pinigu ir gautai siuo metu pace mandriause is philips
kaip tik turiu pora jei kam reik
http://www.adverts.ie/mens-fragrance...shaver/2297717

forumieciam padaryciau nuolaidele galvokit nes sia savaita darysiu siuntiny.
barzdaskutes naujos niekada neatidarytos.

Kokia galutine kaina forumieciams padarysi litais? ;)

MBLORINSER 2012-11-27 00:37

600lt bet gali ir pabrankt paziuresiu ryt kiek siuntimas kainuoja tai koky deskuty gal damest reiktu. bet gamyklines garantijos nera. nors as garantuoju kad daiktas naujas.
gal kam reik moterisku barzdaskuciu kaledom?

PANTERA888 2012-11-27 01:12

Citata:

Pradžioje rašė MBLORINSER (Post 241819)
600lt bet gali ir pabrankt paziuresiu ryt kiek siuntimas kainuoja tai koky deskuty gal damest reiktu. bet gamyklines garantijos nera. nors as garantuoju kad daiktas naujas.
gal kam reik moterisku barzdaskuciu kaledom?

?

juozavas 2012-11-27 05:59

sitas galetu eiti i garbes fraziu lenta :xx: negana, kad mb forumas ir tu moteru ir siaip mazai, tai dar ir barzdaskutem atbaidysim :D

Apple 2012-11-27 06:56

MBLORINSER, mane labai sudomino tavo pasiūlymas :)
Paaiškink man apie tos garantijos nebuvimą? ir pasakyk galutinę kainą su siuntimu į Lietuvą :)

Artunas 2012-11-27 07:42

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 241824)
sitas galetu eiti i garbes fraziu lenta :xx: negana, kad mb forumas ir tu moteru ir siaip mazai, tai dar ir barzdaskutem atbaidysim :D

Taip ir stovi vaizdas, kaip mano brangiausioji skutasi ryte barzda :wavecry:

MBLORINSER 2012-11-27 08:08

kaip lietuviskai? epiletorius turbut tas kur pesioja kailiuka

eSaS 2012-11-27 09:09

Kokia is ju nauda jeigu neskuta normaliai ir dar mest 600. Tada geriau pasimt plauku kirpimo masinele uz 100lt jeigu patinka eziuks :xx: as kai tingiu skustis normaliai tai skutuos su kirpimo plauku o kai netingiu tai su gillete :)

Darvienas 2012-11-27 09:28

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 241777)
Sveiki :)

1. Renkuosi tarp SensoTouch 3D ir SensoTouch 2D. Gal kas turi vieną iš šių konkrečių modelių? Pardavėjai rekomenduoja 3D, pačiam irgi aišku norisi kuo geresnės ir pats linkstu prie 3D, bet jo kaina tai švelniai tariant ne visai protinga kaip už tokį daigtą :)

2. Gal kas turi kažkokių žinių apie Braun produkciją?

3. Dar klausimas, visos geros barzdaskutės turi išsiplovimo/išsivalymo sistemas. Ar jos tikrai reikalingos, būtinos? Kaip pasikeičia eksplotacija be jų?

4. :aciu:

1. Visų pirma nuspręsk ko tau pačiam reikia. Aš turiu Aqua touch (AT890). Ja galima skusti ir sausą veidą ir šlapią (su putom, muiliną, ar šiaip sudrėkintą), kitas pliusas man, kad visiškai atspari vandeniui. Gali mest į vonią ir dirba. Dar yra ir trimeris, pvz bakenbardus ar kaklą praskust yra super. Išplovimas po skutimo labai paprastas: paspaudi plastmasiuką, atsidaro galvutė, iškratai, pralieji tekančiu vandeniu ir uždarai. Toliau, krovimas vyksta valandą ir skust gali 50min, kitas kraut reikia 8 val tam kad skust 1val. Rinkis kaip tau geriau :)
Kitas svarbiausias dalykas yra skutimo galvutė. Nes technologija (pakelt plauką ir kirst per apačią ir pan.) tai visur panaši, bet va skutimo galvoje esantis žiedų skaičius vaidina didelį vaidmenį. Pas mane yra 1 žiedas vienoje galvutėje bet su dviem skirtingais plaukų gaudymo būdais. Tarkim jei pas tave tokių žiedų bus trys - skusi daug greičiau ir iškart švariau nei aš. Dabar norėčiau skutimo galvutės su trim žiedais, nes reikia pabrūžint kol nuskutu jei biškį paauginau per daug.

Va tau konkrečiai palyginimas SensoTouch 3D su SensoTouch 2D.

http://www.philips.lt/c/aquatouch/28...DRQ1250%252F16

2. Kadangi pats norėjau barzdaskutės tai biškį žiūrėjausi kaip kas kur. Braun'ai skuta tik dviem judesiais, Philips sukiok per veida ratais, nieko nebus. O skustis ir pastoviai ten kažkokias linijas sekiot ar galvot tai manau nesamonė.

3. Atvirai - nekreipkt dėmesio, nebent neturi kur pinigų dėt. Tai, ką sistema padaro tu gali padaryt per 30 sekundžių. Ar dėl to verta išleist papildomus 400LT? Tau spręst. Ir ta plovykla ne visuose yra. Kiekviena serija turi skirtingas komplektacijas ir yra pvz tas SensoTouch 3D bet be bazės.

4. Prašom :D

Artunas 2012-11-27 09:35

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 241833)
Kokia is ju nauda jeigu neskuta normaliai ir dar mest 600. Tada geriau pasimt plauku kirpimo masinele uz 100lt jeigu patinka eziuks :xx: as kai tingiu skustis normaliai tai skutuos su kirpimo plauku o kai netingiu tai su gillete :)

O as kai tingiu skustis, tai tiesiog nesiskutu :)

jonny 2012-11-27 13:39

Citata:

Pradžioje rašė MBLORINSER (Post 241830)
kaip lietuviskai? epiletorius turbut tas kur pesioja kailiuka

Tai jau būtų ne dovana, o "namiokas" :xx:

Melionas 2012-11-27 13:59

Citata:

Pradžioje rašė jonny (Post 241850)
Tai jau būtų ne dovana, o "namiokas" :xx:

Na visos moterys save prisiziurincios salina plaukus, na nebent vyrui ir sau tokia patinka
http://www.demotyvacijos.lt/media/de...9978527194.jpg

Apple 2012-11-27 14:02

O siaubas :unreal: apsivemti galima

eSaS 2012-11-27 14:05

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 241836)
O as kai tingiu skustis, tai tiesiog nesiskutu :)

Db tai verta,netoli kaledos :xx:

Hunter 2012-11-27 16:11

O cia tai ziauriai :D
Silikonas + plaukuota krutine = nerealus derinys :D

eSaS 2012-11-27 18:42

kaip skuta ta kur galima su zele naudot? argi plikai nuskus? vistiek turetu palikt eziuka..tada koks tolkas is tos zeles

munde8 2012-11-27 19:57

geriausia skutimosi peiliukai...is tu barzdaskuciu nieko gero nebent greit reik ir nera salygu skustis su peiliukais...

eSaS 2012-11-27 20:22

uzmeciau aki i youtube biski,tai gal ir geriau skuta nei kirpimo masinele,palieka maziau plauku bet visgi cia ne 100lt tai.. :)

Finalfour 2012-11-27 21:05

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 241915)
geriausia skutimosi peiliukai...is tu barzdaskuciu nieko gero nebent greit reik ir nera salygu skustis su peiliukais...

Cia kaip kam. As kai esu tinginys, negaliu pakesti skutimosi peiliuku ir proceso viso (putos, skutimasis ir t.t.). Masinele pasiimi, ir nieko negalvodamas sau nete narsydamas nusisukuti be parkiu. O kas sako kad kazka palieka, tai matomai nebande :) Technologijos vietoje nestovi, ir nuskuta tikrai gerai. Ar cia kazkas is jusu tobulybes siekia ir kad po skutimosi oda butu kaip kudikio? ;)
Mane tenkina paprasta pigesne philips barzdaskute, isivazduoju kaip skustu sita 3d. Aisku, kaina...

MBLORINSER 2012-11-27 23:02

na mane kai pradejau naudot elektrine kaskur pries 4-5 metus labai berdavo paskui oda priprato. bet man nepatinka elektriniu tai kad po ju palieka barzda tokia kai po peiliuku gero pusdienio ar paros. kaip sakant turi but kaip pas kudiky po pampersu.

Darvienas 2012-11-28 08:16

Citata:

Pradžioje rašė MBLORINSER (Post 241956)
na mane kai pradejau naudot elektrine kaskur pries 4-5 metus labai berdavo paskui oda priprato. bet man nepatinka elektriniu tai kad po ju palieka barzda tokia kai po peiliuku gero pusdienio ar paros. kaip sakant turi but kaip pas kudiky po pampersu.

Tai normalu, oda po peiliukų visada priprast turi prie kitokio skutimo. Aš gal jau virš mėnesio turiu ir naudoju tą kur rašiau, ir pradžiai bėrė rimtai, ypač kaklą, odekolono papylus linksma būdavo :)

O šiaip viskas priklauso nuo plauko, ar storas, ar stiprus, ar daug barzdos ar ne.

Apple 2012-11-28 08:29

Man kaklą pradėjo berti nuo peiliukų :) todėl ir dairausi į elektrinę barzdaskutę. Be to labai tyngiu skustis su peiliukais daznai, todel skutuosi 1-2 kartus per savaite ir tenka buti apsepusiu, o su elektrine viskas paprasciau ir dazniau galima tvarkingai atrodyti :)

Finalfour 2012-11-28 13:18

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 241969)
Man kaklą pradėjo berti nuo peiliukų :) todėl ir dairausi į elektrinę barzdaskutę. Be to labai tyngiu skustis su peiliukais daznai, todel skutuosi 1-2 kartus per savaite ir tenka buti apsepusiu, o su elektrine viskas paprasciau ir dazniau galima tvarkingai atrodyti :)

Tikrai taip, priezastis isvardinai del ko ir as naudoju elektrine barzdaskute taip, tarytum pats jas buciau surases :)

MBLORINSER 2013-01-07 23:05

yra dar viena barzadskute Philips SensoTouch 3D RQ1275 600lt
forumieciam nuolaida garantuota.

apple gal rekomenduos? Jug pats toke pirko ir jau naudoja kelios savaites.

Apple 2013-01-11 20:28

Tikrai rekomenduoju :) esu labai patenkintas visom barzdaskutes funkcijom. Labai patogi, nuo pirkimo pakroviau viena karta o ji dar veikia (jau daugiau kaip menesi), jei skuti slapiai, nuskuta taip pat svariai kaip ir peiliukai, jei sausai tai ne taip svariai, bet rezultatas tikrai tenkina. Gal siek tiek erzina kakla, bet cia jau mano bėda, o ne barzdaskutės.

Jei kas ieskot - imkit net negalvodami :)

eSaS 2013-01-11 21:33

kokia pasiemei ? :)

Tomskis 2013-01-11 21:36

vienu postu auksciau parasyta

Apple 2013-01-11 21:51

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 248711)
kokia pasiemei ? :)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 248712)
vienu postu auksciau parasyta

Būtent :)

Rykštė 2013-01-11 22:08

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 248714)
Būtent :)

uz 600? biciulis londone be jokiu gudravimu 148 svarus sumokejo.

Adodas 2013-01-11 22:53

Gavau Kaledom RQ1280CC. Dar nespejau idealiai priprasti, bet su kiekvienu kartu vis smagiau ir svariau gaunasi :)

MBLORINSER 2013-01-11 23:33

Mano sena barzdaskute pora mėn laiko pakrata. O kai buvo nauja tai pirmus metus kroviau nedaugiau tris kartus. Skutuosi kas 3-4 dienas.
Tai papigiui draugelis paėmė. 148 GB=618LTL

eSaS 2013-04-27 13:41

idomu ir man pasidare tos barzdaskutes noreciau daugiau suzinot kokia geriau ? kuom skiriasi ten senso power aqua touch? pas kuria geriau skutimo sistema ? ar visas galima naudot slapiai ,su putom ir t.t. ? :aciu:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:32.