![]() |
W220 keistas garsas
Kokios kolegu nuomones. Kartais pagazavus girdimas tarsi vandens nutekejimas. Garsas sklinda po priekine panele ir tik ijungus klimato kontrole. Kai ji isjungta, sio garso nera. Dazniau pasireiskia vaziuojant is vietos negu, kad gazuojant ant neutralo. Masina W220 S500, padujinta.
|
Citata:
O del taves, taj siulyciau maziau ieskoti problemu ten kur ju nera :) Kai suges tada ir tvarkysi...arba nuvaziuok i servisa lol |
na bent jau a8 d2 turi tokia beda kad kondiskes kondensato nutekejimo slangutes daznai uzsikemsa ir tada masinoje po biski buna potvynis.
|
Citata:
O garsas tarsi burbuliavimo toks. Beje-woooooodo (gal per daug o parasiau, sorry :D), pas Tave taip nebuna, pasiziurek jei nesunku. Ijungus klimato kontrole gerai pagazuot ar ant "N" ar is vietos vaziuojant, ir vandens nutekejimu nesigirdi? |
Normaliai masinoj tokiu dalyku nebus, tai jis to tikrai nedarys gali nesvaigt. O variklio galva nesusidevi, nusisneka tavo tas draugelis.
Patikrink antifryzo lygi |
Pas mane ant CLK irgi ijungus kondiske karts nuo karto vandens burbuliavimas kazkoks pasigirsta, kazkas cia minejo apie potvyni masinoje tai tiesa. pasitikrink po kilimeliais ar nesikaupia bubiu ezeras ten pas tave irgi :)
|
antifryzo dapilk ir neburbuliuos
|
Pas mane (kitoj mašinoj) buvo toks dalykas, o priežastis pasirodė labai paprasta - užsikišę nutekamieji vandens kanalai, tie prie valytuvų. Po spaudimu praplauta vandeniu, išvarė iš tų angų krūvą sugrūstų lapų. Gal pas tave irgi kas užsikišę, o paskui ir teliuskuoja.
Tiesa, man paskui pradėjus važiuot vandens takas likdavo už mašinos :) Pažiūrėk, gal pas tave irgi taip darosi. Man atrodo variantų gali būti daug. Ieškok ;) |
Citata:
1. antifrizo dabar ipilta norma ir jo tikrai netruksta (ziuresiu po kiek laiko ar nesumazes); 2. tas garsas pasigirsta tik ijungus klimato kontrole, taciau svarbiausia-jis girdisi ne tik vaziuojant, bet ir stovint, pagazavus ant "N". Tokiu atveju vanduo juk tikrai neteliuskuotu. Del to ir itariu blogiausia-antifrizo nutekejima i varikli. |
kokiu budu tau tas antifryzas nuteka i varikli? jei butu pramusta tarpine tai is duslintuvo butu tiek baltu dumu kad vaziuotum kaip agentas 007 :) ir antifryzo mazetu zymiai.
|
Citata:
Dumint baltais dumais labiau pradejo (pastebiu stovedamas prie sankryzu). Bet gal dabar tokie orai, todel tai normalu? Stengiuosi nepasikliauti vieno zmogaus nuomone, bet del to antifrizo nutekejimo i varikli man pasake vienas meistriukas, kuris uzsiima varikliu ardymu ir ne tik. Sake taip buna ir pakaluses to burbuliavimo, butent taip ir pasake. Be to jis man keite tokias tarpines prie variklio gumines. Jos visos sukietejusios buvo. Pasake, jog matomai buvo "gerai" uzkaitintas variklis kadaise. |
Citata:
|
Citata:
Esme tame, jog kaip jis sake reikia ardyti varikli, slifuoti abi galvas, tar tn esancias tarpines pakeisti ir ziureti cilindru bukle. Jei viskas ok, gedimas butu pasalintas. Kaip zinia, galvos slifuojamos del uzkaitinimo. Antifrizo mazejimas ir patekimas i varikli-taip pat. Net nezinau kuo tiketi, aisku labai noreciau kad taip nebutu. |
Citata:
|
Toks jausmas, kad nori padaryti kapitalini varikliui ir iesko priezasties...:xx:
|
daryk ir aprasyk viska savo temoje
|
kailis tas erroras, jei butu batai varikliui, tai tu kasdien dapylinetum po litra antifrizo. kuom tu dirbi? kokia mokykla baigei? kiek laiko vairuotojo pazymejima turi? pas tave supratimas apie masinas kaip pas 6 metu vaika, gal tu su lelem vaikystei zaidei?
galetum mane paskirti savo pagrindiniu meistru, neprosal man butu toks sponsorius :) jauciu net meistrui nuvarytum masina varikliui tvarkyt, jis net neprisiliestu prie masinos, po triju dienu pasakytu galvas tau praslifavom, kapitalke padarem, sumokesi pinigus ir isvaziuosi laimingas |
Daugiau tokiu
|
Citata:
Kategoriskai to nesake, bet itaria kad varikliui butent taip ir yra-valgo antifriza. Pokyciu kol kas nepastebejau, ir antifriza dapilineju ne taip ir daznai. Bet gal del to, jog tai tik pradzia?? |
pradzia taves apgaudinejimo :) tau tu paaiskink kiek litru antifrizo dapyli ant kiek km?
|
Citata:
|
is cilindru pripucia oro tai ir burbuliuoja
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Normalu jeigu pramusta tarpine ar skilusi galva
|
Citata:
|
Citata:
|
Ieskok kur dingsta antifryzas, jeigu viskas sausa, tai tada teks. Maziau ar daugiau bet vistiek teks.
Kazkaip ziuriu tau labai jau sekasi su sita masina, gal tu ja geriau parduok :D |
jinai gi labai geros komplektacijos ir jos negalima parduot.
|
ledinis auto su 130k rida.
|
Citata:
geriau daugiau patarkite ka su tuo burbuliavimu uz paneliu gazuojant daryti :xx:? |
maziau gazuok!
|
Citata:
|
Aš tai statau už pečiaus bėdą, jeigu už panelės girdi garsą. Jeigu būtų galvos tarpinė, apsipiltum baltais dūmais ir dar visokių garsų manau būtų iš variklio :D O kad garuoja iš duslintuvo daugiau, tai čia aišku, kad normalu kai šalta. Žiemą su tokiu varikliu nuolat garuos stovint net ir prišildžius.
|
tai is duslintovo ir turi garuoti +dujos, pas mane ir garu yra, bet jei butu tarpine tai kitokie tie dumai butu ir kiekis kitoks.
|
Jeigu butu galvos tarpine arba galva labai jokiu simptomu gali ir nebuti, gali net ir negaruoti stipriai, viskas priklauso nuo skyles dydzio.
Kita vertus jeigu statydami dujas kazkur kazka ne taip pajunge ar uzlenke slanga tai gali buti ir oro kamstis sistemoje, kuris neleidzia nusiorinti. Kaip pecius sildo? |
Citata:
Patikrinau po kilimais-viskas sausa. Ant "P" pagazavau-irgi girdisi. Bet idomu tai, kad garsas girdimas kai pecius ijungtas. Kai jis isjungtas siu garsu kaip ir nepastebejau. |
Prie to pacio. Siandien sededamas masinoje ant mazdaug vidutiniskai isilusios masinos ijungiu webasta su pulteliu, ir kazkas suburbuliavo per viduri kur panele. Iskart error'a prisiminiau. Webastos nejungiu ir problemos nera- tingiu spresti, atsibodo:D Gal tau pades...
Webasta pas mane kazko nepucia i salona, o uzimas kazkoks girdisi. Ir isvis net nzn kaip ji turi veikti. Gal tik varikli sildyti? P.s. woodoooo kada mod tapai?? o-O |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25. |