![]() |
W210 pasukus raktelį - nesikuria
Sveiki,
turiu bėda su W210 (2001m) mechaninė pavarš dėžė. Įdėjus raktelį - pritraukia. pasukus vieną sykį, užsidega visos lemputės. pasukus dar kartą (kurti) - nereaguoja, t.y. net nepradeda kurti automobilio. Akumuliatorius šviežiai pakrautas. Tokią situaciją turėjau praeitą žiemą (pasirodžius pirmam šaltukui), bet kitą dieną atšilus - automobilis užsikūrė ir daugiau bėdų likusią žiemą neturėjau, kurdavosi net ir prie -25. gal turit kokių minčių ? |
Citata:
|
tiesiai padavus pliusa i plona starterio laida jis bent suka varikli?
|
Gali būti variantas, kad raktelis tavo mirė, jis turi tam tikra kieki užvedimo ciklu, poto kai tas baigiasi, reikia ji keisti, pabandyk su atsarginiu raktu, jeigu nesigaus gali buti kad reiks nauja rakta iš Silber auto pirkt, o jis apie 500lt kainuoja :confused:
|
Sveikinu istojus i laikinai nesivedanciu srotu kluba. Kaip tik siuo metu kariauju su situo dalyku. Tik pas mane w211... Priezasciu kodel nesikuria gali buti daugybe. Bet pirmoj vietoj tikrinti starteri, saugiklius, reles, laidus.
Nemanau, jog tai bus del rakto, nes kai jis jau mirsta ar baigia darba, jo net nepritrauktu, jau nekalbant apie degimo ijungima. Visu pirma pasidaryk diagnostika, jeigu tai nepades, vezk pas elektrika, ir jeigu tai nepades, kaip man, kviesk kuniga, kad isbaidytu piktasias dvasias :xx: |
Citata:
|
Citata:
arba jeigu lauko temperatūra pakiltų bent iki 0 jis man irgi užsikurtų ir artimiausiu metu, kad ir -15 užsikurs... |
Tai tada kažkur kaupiasi drėgmė ir užšąla tuo paveikdama ar tai kompiuterį ar tai spyną, ir dar vienas dievas žino ką.
|
Citata:
Skambinausi i Silberį, tai nori, kad auto jiems pristatyčiau, bet žinau, kad pabuvęs šiltoj patalpoj užsikurs ir problemos jie nesugebės nustatyti :( |
Tai negi neturi kokių pažystamų su šiltu garažu, arba kitas variantas susirasti kokį servisiuką, kad priimtų auto pastovėti šiltai keletą valantų už tam tikrą pinigėlį, jei esi garantuotas, kad šiltai pabuvus užsikurs.
|
gal neitema o vairas nebus tiesiog uzsiblokaves? :D
|
Citata:
|
Reiškiasi, reikia jungti diagnostiką bet lauko sąlygom ir žiūrėti kokias klaidas meta.
|
paieskos zona labai sumazetu zinant ar beda starteryje ar iki jo itampa nedaeina
|
pasinaudojęs techninės pagalbos kelyje draudimu - išsikviečiau tralą, kad nuvežtų mano auto iki Tanagros ir jungtų prie kompo..
bandėm kurt prieš traukiant auto - simptomai tie patys: degimas yra, bet starterio nepradeda sukti. ištempus automobilį į gatvę, kad patogiau užsikelt - pabandžiau paskutinį kartą užkurti prieš keliant auto - UŽSIKŪRĖ ... (lauko temperatūra maždaug -8) išvada: su akumu viskas gerai, raktelis gyvas, vairas neužsiblokavęs, starteris veikiantis, o problema su kontaktais. tikrosios priežasties kol kas nerasta :( įtikinamiausiai skambėjo, kad kažkur kaupiasi drėgmė.. būtų gerai žinoti jeigu kas susidūrė su šia bėda ir žino ką daryt, kad nepasikartotų tokie nepatogumai. |
Gali būti starterio rėlė (jos kontaktai), kiek žinau ji kažkur ten po valdymo bloko dangteliu.
|
O gal pats akumas blogai priverztas??
|
buna kad ir mase bloga tokie bairiai, man taip buvo su vw, net nesuka starteris ir nors tu ka, pastumi uzsikuria, per klemas padauziau su raktu, po siai dienai viskas ciki
|
manyciau pas mane panasi beda yra, gal kokie butu patarimai kaip, ka daryti. MB e270, 99m, uzeina kartais tokia nesamone kad nesikuria. ikisant rakteli, uzsidega visos svieseles, varikli suka, bet nesikuria, net nekimba. taip kartojasi gal i savaite viena du kartus. kai nesikuria,palukiu 5 minutes vel bandau vesti, uzsiveda tada, bet buvo kartas kad bandziau kokia valanda uzvedineti kol nusedo akumas visiskai, palikau masina prie parduotuves, kita ryta atvaziaves ir uzsikure. manau prie kompiuterio nuvares as nieko nepesiu. Noretusi patarimo,gal kam taip buvo nutike, kur iskart kreiptis galima butu,kad spresti problema iskart,nemetant i bala pinigus.
|
gal su kuro siurbliu problemos yra
|
Citata:
|
tas daviklis randasi galvutes gale, kaip sakant jei stovint pries varikli, pries masinos prieki,tai daviklis kitam gale variklio ant galvutes. Kazkoks turetu buti plastikinis, kazkas tokio,tas daviklis?
|
Citata:
|
Pas mane kažkas panašaus... Visa žiema kurėsi be problemų, prie didziausiu salciu viskas twarkoj budawo, o dabar kažkokia nesamone, starteris suka, bet visiskaj jokios gyvybes is variklio... iskrauni pilnai akuma sukdamas, prijungi krokodilus- uzsikuria is kelių bandymų... ir tjp jau 4 kartus buvo per kelias savaites. Galvojau kad signalizacija gal kazkur blokuoja, bet dabar kaime palikau atrakinta, po 20 min ateinu ir nesikure. Nusibodo tai palikau mašiną kaime ir liepiau į servisą nuvaryt... Gal nujaučiat kas gali būti?
w210 2,7cdi |
Citata:
|
Mano audinei c4 buvo taip. Karts kurdavos, karts ne...
Kazkas su gamykline signalizacija buvo pridirbta. Isemus signalizacija visai, nukepe velenelio daviklis. Pakeitus uzsikure iskart. Po dvieju dienu pardaviau - zmogelis paskambino ir informavo kad kazkur pasienyje uzkale variklis :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |