![]() |
W220 Sveiki, pakeitus kuro filtra nesiveda masina
W220 3,2 diesel. 2002m , pakeite kuro filtra ir nesiveda , su anodija uzsikure gali vaziuoti , bet kai uzgesini vel nesiveda.Kas galetu buti? Gal bako siurblys ?
|
o tu manai toks yra? ir jeigu butu toks, tai kaip jis susijes su kuro filtru? greiciausiai nesandarus tavo filtras
|
ieškok pro kur siurbia ora,del tos priežasties nuseda kuras,o su eteriu geriau nekurinek ,nes remontas po to kainuos daugiau negu isivaizduoji..
|
neturiu ko daugiau pridurt, kai atsakymas yra paties autoriaus parasyme
|
tai ne bako siurblys, tai ne forsunkes, nes buvo visos ziuretos,bet atrodo lyg spaudymo nebutu, kai uzsivedi su eteriju ir vaziuoji paspaudus gaza iki galo masinai pradejus begetis uzgesta, o poto jau nebeuzvesi tik su eteriju.
|
gink dieve nedaryk diagnostikos, nes dar netycia parodys gedima
|
dar tu nesusitvarkei??? taigi ikisk galva pri kuro filtro ir pamatysi oro burbulus sitemoj, vaziuojant uzgesta todel kad truksta kuro , kuo daugiau gazo - tuo daugiau truksta, ant laisvu gali burbuliuot ir dirbt, o vaziuot nevaziuos.
|
[QUOTE=Tomskis;250759]dar tu nesusitvarkei??? taigi ikisk galva pri kuro filtro ir pamatysi oro burbulus sitemoj, vaziuojant uzgesta todel kad truksta kuro , kuo daugiau gazo - tuo daugiau truksta, ant laisvu gali burbuliuot ir dirbt, o vaziuot nevaziuos
Turejau kitu reikalu, db noriu susitvarkyti man sako gal lygu pagrindinis siurblys siandiena turiu nuvesti meistram, o tai ka tu sakiai kur man ten pasakyti kur jiem ten ziureti del tu oro burbulu sistemoj, paaiskinai lygtai meistras buciau :) gal manau tavo atsakymas bus teisingesnis nei meistru kurie spelioja, man visas forsunkes buvo iseme ir patrikrino vieno bloga buvo na ant mirties kaip sake tai kita paemiau, , bet liga tai vistiek isliko |
na normalus dyzelistas tau pades. as iki cdi varikliu dar nedaaugau, bet gali but priezastis net ir prastas kuro filtras
|
Pas 3.2CDI kuro filtras elementas, kai keitet pripylet i kuro filtro korpusa kuro ? Korpuso sandarinimo gumele pakeitet ? Teisingai uzsukot dangteli (t.y. ne skersai) ?
|
man pakeitus kuro filtra sunkei arba visai nesikurdavo. bet tik tol kol garaze kurinejau koke savaite vargau. islekiau i trasa gerai prapuciau ir bedos dingo. tas pat draugui buvo su tranzitu pasikeite filtra kurese kaip uoga o ryte neuzkure.Pavykus uzvest pravazevo gera atstuma ir bedos dingo.
|
Citata:
|
filtre viskas tvarkoje, galvojom siurblys mire, bet patikrinom ji. Tai tvarkoje per kuro filtra salerka tvarkingai be oro burbulu pareina, tai db beliko slegio reguliatorius ar kas ten yra.
|
Geras sutapimas butu pakeitus filtra numire slegio reguliatorius :)
|
na uzvedem, pasirodo slegio davikli reikejo pakeisti, na db vedasi gerai, bet kai vaziuoji spaudi gaza iki dugno ir uzgesta masina, kas galetu buti, kai sustoji uzsivedi ir vaziuoji,cia jau kita beda.
|
Citata:
|
Man tas pats buvo ...
... gaude ora pro kuro vamzdeli filtre ( matesi oro burbuliukai ) Priezastis - pasibaige kuras , gavo oro ........ Reikejo atsukinet kuro vamzdelius nuo forsunkiu , nuorint ..:alus: |
ne ne ta cia liga, manom kad pagrindinis kuru siurblys
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:00. |