![]() |
Xenon lempos
Labas visiems. Atradau puslapį, kuris parduoda xenonines lempas D2R Premium. Va tik kaina labai maža ir pavadinimas nežinomas, bei gamintojas. Greičiausiai bus kinų gamyba. Vadinasi jos Xenon Tech. Ką manote gerb.?
|
d2r yra standartine xenon lempute reflektorines lempoms.
|
Citata:
|
ner cia ka rodyt d2r ir afrikoj d2r :)
|
Citata:
|
Mane atbaido tik jų kaina, baisiai jau pigu. Gamintojo šalis nenurodyta, tik tas pavadinimas.
|
Nu tai pats ir atsakei į savo klausimus. Net tos pčios H4 yra po 6 lt ir po 66lt. Tai nereiškia, kad tos už 66lt švies 11 kartų geriau, bet dvigubai tikrai, ir to užtenka. Lempos - tai saugumo elementas. Don't buy china crap.
|
del svietimo kokybes galiu pasakyt isbandyta sviecia vienodai praktiskai tik kinisku tarnavimo laiko tarpas trumpesnis...
|
o aš esu vienareikšmiškai už gerą ir kokybišką daiktą :)
visuomet perku gerus valytuvus, brangias, gero gamintojo lemputes :) tepalų juk taip pat nepilame mineralinių į variklius? :) |
as ir nepilu ir visa kita sudo neperku bet taip papuole nachaliavai isidejau ir pa kolkas dega nera bedu...turiu orginalias philips xenon d2r perdegs idesiu...tik parasiau toky pastebejima...
|
Citata:
|
Aš tik pagalvojau, kad gal atsargai nusipirkti, jei staigiai pakeisti reik , o nebus iš kur paimti. Kaina tai juokinga 19 lt.
|
Na, uz tokia kaina pabandyti galbut ir verta :) as uz osram d2s po 145lt uz vnt mokejau pries Kaledas... :) sviecia puikiai, senas pardaviau po 50lt/vnt, o skirtumas tikrai juntamas :)
|
Senas ir aš turiu, bet šviečia geltonai jau, nes dujos viduje baigėsi. Naujos originalios OSRAMo kainuotu gal po 150lt. vat ir pagalvojau pirkti atsargai tokias.
|
Citata:
|
Citata:
|
taikau visoms lemputems kuios yr ,kaip tu sakai,gaidys.Priesingu atveju nieks nepirktu tu,kur ne gaidys t.y - originaliu.
p.s nemanau kad apziuros darbuotojas turejo ekstrasensiniu galiu is mano akiu dugno nustatyti lempuciu kokybe :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |