![]() |
w211 dega raudonas akumas
sveiki turiu problema su mersu w211 2004 2.2 cdi,dega raudonas akumas,pakeiciau dideli akuma ,maza akuma pamatavo generatoriaus krovimas geras, istrine klaida po penkiu min vel uzsidege tas pats.
|
gal kokia super aparatura isidejes esi ? :)
|
diagnostika tau tikrai pasakys kur problema :good:
|
man dege akumuliatorius ir visit workshop, pakeiciau maza akumuliatoriu ir viskas baiges. O koks krovimas mazojo buvo? man didziojo 13.8 su xenonais ijungtais, isemus sena orginalu mazaji ta rode tik 8 , mires visiskai buvo...
beje isidejau gelini akuma maza, 12v,12a ir 10 ah, nors orginalus merso 17ah dar diagnostika dares panevezietis sake kad dazniausiai mazajam problema ir buna, jei didysis blogas isjungia visas mages,navigacijas ir panasiai, ir nesikurtu masina... ir pasvaly elektrikas sake kad mazam kapiec ir meta ta akumuialtoriu.. |
as nezinau kaip ten jie matavo kiek maciau tai prie galinio buvo prisijunge tai sako viskas gerai ten rode apie 14 kazkur
|
tu pabandyk ta maza akumuliatoruka issiimti ir pamatuok kiek jam ten like galios. nes man mazaji krove tik 10 kazkur, isemus parode tik 8, nu zodziu masina kures be problemu, tik tas akumas stovejo malfuncion, tai va snd idejau nauja akumuliatoriuka ta maza uz 170lt ir svio.. variklis 2.7
|
Sveiki, pas mane irgi usidega raudonas akumas. Viską pamatavo tai sako, kad didysis akumas mires, bet startinė jo srovė gera. Tada paėmiau pakroviau tą didįjį akumą ir dingo radonas akumo uraas. Pavainėjau apie mėnesį ir iandien vėl atsirado. Kaip manot ar keist akumą didįjį ar dar bandyt diagnostikas daryt ir iekot kur tikroji problema. Man kakaip mkeista kad akumas mires bet startinė srovė gera ir apskritai ar dėl to, kad didįsis akumas silpnas gali atsirasti tas raudonas uraas ir atjungti kondykę.
Gal gali pasakyti kokios talpos akumas turėtų būti W211, e200 cdi, 90 kw, 2004 m. wdb2110041a604248 |
Citata:
|
priklsauso 70AH
|
Citata:
|
Apple gerai sako, juk perkant nauja akuma tau pagal koda kebulo ar automobilio parametrus gali parinkti is katalogo koks priklauso pardavejas. Realiai ta ir turejo padaryti.
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Akumas renkamas pagal VIN. Nebe tie laikai, kur kataloge kaip bulkai pasiziuri ir aisku. Kokia komplektacija, kiek elektros irangos ir panasiai - kiekvienai auto inividualiai. Man irgi rase visokie noname katalogai kad 95 ah. Bet pagal vin - 74 ah priklause. Idesi didesni - reikes jungtis prie star it generatoriaus kompui uzduoti reiksme, kad stovi didesnis, kitaip akumas bus nedakraunamas.
Ne su bulka ponas vazineji ;) Nori buti 100 % tikras - skambini i silberi, diktuoji vin'a ir jie tau tiksliai pasakys koks individualiai tavo auto priklauso. |
kam skambinti į Silberauto, jei Vampyras jau pasake? Nebent neturi ka veikti :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Įsidėjau nu ir kolkas lyg ir viskas gerai - neatsiranda uraas visit workshop |
Citata:
Gal galit rekomenduot kokį elektriką? |
Citata:
|
iandien nusipirkau dar maąjį akumuliatorių. Kiek skaičiau forumuose daugelis neranda kur įsigyti mauosius akumuliatorius.
Kauno g. 28, Vilniuje, prekiaujama FIAMM 12 v 12 ah akumuliatoriais, kaina 130 lt |
Citata:
|
Citata:
pasikeičiau visus akumus ir šiandien vėl užsidegė raudonas akumas, manau, kad past dačikas bus kaltas. Gal kas buvote susidūre su dačiko problema? |
Citata:
|
Citata:
|
bet užsidegęs akumas dega nepastoviai. Važiuojant tai užsidega tai vėl užgęsta
|
Tai gal problema su generatorium, o ne akumu
|
Citata:
|
Citata:
|