![]() |
w211 audio.
Sveiki,pas mane mb w211 2003m,ir magnetoloje yra tik kasete,cd ceidzerio nera,noretusi kazka padaryt,kad galeciau klausyti savo muzika,gal kas kazka patars? tik butinai turi likt valdymas nuo vairo.
|
Citata:
|
Citata:
|
isidedi komanda su navi/cd/dvd ir tvarka
|
Citata:
|
turi apsoliuciai viska, navi su lt zemelapiais, dvd mp3 ir t.t. grotuva, ir puiku skambesi.
|
na navigacijai comando neuzteks, reikes ir navi bloko dar turbut kuris kainuoja nemenkus pinigus. Bet mp3, dvd tikrai taip, bus :) verta
|
Dar siūlymas įsidėt aftermarket ale commanda. Atrodo beveik identškai, o funkcijų žymiai daugiau, kaip MP3, USB, SD ir t.t + navigacija jau bus ir dar kokia iGO.
|
1 Attachment(s)
W211 nera changerio ???
Nu negaliu patiketi.. Gal kvailai skambes akivaizdus klausimas - bet ar tu zinai kad atsidaro changeris paspaudus knopkute maza zemiau avarinio??? Kaip paveiksliuke.. Nueik i masina, paspausk ta knopke, ir parasyk ar neatsidaro.. Nustebinsi!! |
Taigi zinau,kad atsidaro,ten tik stalciukas daiktam pasidet,nera ceidzerio,kasetes neskaitos tos,o kiek kainuotu magelis originalus kur buna su skyle cd o ne kasete? ir ar jis skaito mp3 formata?
|
http://www.ebay.com/itm/261197740524...9939ec&vxp=mtr
Bandyk sita, bet cia amerikietiskas, ten net nebuna dyzeliniu varijanta kaip e270, nezinau ar tiktu tavo modeliui. Kitas varijantas pirkti interfeisa ir det paprasta maga, bet sudinai panele visa atrodys. |
Kaip temos pradzioje kalbejau,man svarbu,jog veiktu valdymas nuo vairo,ir mercedese visa panele ir jos prietaisai turi buti originalus.
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai tada belieka rinktis w212 facelift, o ne su 10 metu w211 vazinet kur nekazka comandas :D
|
Citata:
|
girdejau apie kazkoki blokeli kuris jungiasi i cd ceidzerio jungti ir i ji kisasi usb,atminties kortele ir aux,gal kas girdeje yra apie toki? ir ar sunku padaryt aux ant origanalaus mago? su tais comandais tai man nera laiko,masina kiekviena diena vaziuoja ir nemaza atstuma,uztektu man ir kazko paprasto..uzmiestyje kaikur prastai arba labai nekokias radijos stotis gaudo,tai tik todel man reikalingas toks dalykas.
|
1 Attachment(s)
Pas mane toks pat tik,kad su kasete,tai jei isideciau sita tai jis grotu is cd? kiek uz toki galima butu moket?
|
Citata:
|
Pas mane i sita kasetini maga ateina tik 5 laidai,du stori ir trys maziukai,kazkaip per mazai,ten can kabeliais valdosi turbut,o kur rast garso bloka ant w211?
|
Citata:
|
Tai kai dedi ta jau su spalvotu ekranu,tai reikia jau visokiu jo valdymo papildomu bloku ir t,t ar idedi pajungi ir vsio ?
|
O ntg2.5 yra dvieju rusiu 1cd arba 6cd? Kokia yra protinga kaina uz sita daikta? Beje ar pajungimo fiske visiskai tinka? Ko reikia isigyti papildomai keiciant i ntg2.5.. kiek zinau reikia gps antenos. Pas mane 2004m su audio20 cd. Beje isidejus ntg koks changerio likimas? Ka su telefonu porankyje daryt? Idejus ntg ar nereik jo perkoduoti ar pan.. galetu kas papasokoti step by step kaip daroma ir ko reikia dar apart pacio ntg 2.5?:)
|
Citata:
reikia koduoti Kombi pacia radija ir ZGW. dedant comanda 2.5 su changeriu, viskas dingsta lieka tik telefono funkcijos, nes 2.5 viska turi viduje ir jam nereikia jokiu papildomu kompu. labai sunkiai koduojasi. pilna istorija gali papasakoti Final :) |
http://www.youtube.com/watch?v=vOH35Z5r0LM dar nebandžiau bet planuoju. Elementariai atrodo :) o turėt Aux tai vienintelis dalykas kurio man asmeniškai reikia :)
|
o kaip sakykit sukist tuos 6 CD i grotuva paneleje? vienas tik lenda :mastau:
|
:) spaudi klaviša su vienu iš 6 skaičiukų, lauki kol jo raudonas diodas užsižiebs žaliai, ir dedi diską, paskui spaudi kitą klavišą ir taip toliau. Taip pat ir išsiima.
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:15. |