![]() |
termomufta
kas turi parduot termomufta kuri stovi ant variklio su ventiliatoriumi. nes isilus varikliui lengwai su ranka sustabdau ja.vadinas jai sakes.variklis 2.3 kompressor 1999m clk. ir kaip ja issukt.nesigauna..zinau kad i presinga puse bet nekaip nepaeina.
|
Citata:
|
seip rusiskai vadinasi вискомувта ... manau visi supras ka turejaau omeny..preki stovi du elektriniai ventiliatoriai o dar prie variklio stovi dar vienas ventiliatorius su mufta kuri issilus varikliu sukasi kartu beveik vienodai....na suprantat...tai man reik jos
|
visose pardese ju yra. intercarse taivaniska pigiausia termotec firmos, pas mane du metai sukasi be problemu.
|
o kokia kaina naujos?kur ka dar kas pasiulis?
|
nu tai pasiziurek kiek kainuoja parduotuvej ir zinosi kiek nauja. ar mum viska uz tave padaryt
|
na seip ir yra forumas sukurtas tam kad dalintis info.. seip paklausiau nes naudota apie 100lt kainuoja ryt uzsuksiu i intercara ta tik kad butu vietoi
|
internete yra intercarso katalogas, ten gali pasiziuret ir kainas ir kuriam padalini yra vietoj ar nera.
|
as buciau labai diekingas tau jai tu man is to katalogo pasakytum kaina mano detales......
|
THERMOTEC 71,21Lt
AKUSAN 119,58Lt TOPRAN 127,78Lt SACHS 263,03Lt BERU 207,30Lt |
Citata:
|
Beje tokia pati praktiškai daugelyje modelių. Kabo pas mane ant sienos gera dėvėta ir jei būtum Panevėžy padovanočiau už kavos puoduką
|
labai aciu...bet kazkodel kyla itarimas kaip geras daiktas gali atsirast ant sienos o ne vietoi kur jis butu naudinagas..ir kokiomis aplinkibemis jis is ten dingo
|
gal kas esas pirkes kokios nors firmos?kaip kokybe?
|
pas mane per sandėlius praėjus daug ko galima pririnkt ypač liaudiškom mašinom :xx:
O šita mersinė termomova užsiliko kiek pamenu klijentui pakeičiau neva bloga pagal jį, nes kaito variklis. Jei man prašo keist tai ir keičiu, nes pinigus moka, o su nauja buvo lygiai tas pats, nes bėda buvo puse radiatoriaus užkalkėjusio. Tai ir pakibo ant vinies sandėly :xx: Beje jos daugeliu atvejų skiriasi kiek varžtų prisisuka sparnuotė ar 3 ar 4, o daugiau viskas analogiška. |
supratau..pas mane 3 varztai
|
tai gal pastu atsiusi?buciau panewezi tai tikrai didziausias puodas kavos is manes
|
kiek kw tavo variklis? Pažiūrėsiu tiksliau per katalogus nuo kurių modelių tau dar tinka
Beje CLK 208 230 kompresor 99 metai ir kiek kw variklis nes rodo tokius trijų tipų |
Citata:
|
2 Attachment(s)
prašau žiūrėk kiek tinka :xx:
|
Citata:
|
mufta tanagroje pirkau uz 190lt.daba liko uzpildyt kondiske turbut nes tik 5 barus kompas rodo...nzn net kiek turi but. ir pakeist dar ta siurbliuka papildoma ausinimo skisciui...bet nzn kur jis stovi
|
HAUGG pirkai ar HP termomovą? (žiūriu Tanagros katalogą ir idomu pasidarė)
|
dabar net neatsimenu..rytoi galesiu paziuret..seip gawau tanagros nuolaida tai man isejo uz 126lt
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Šiaip idomu tik buvo ir tiek |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:13. |