![]() |
w202 lucas kuro siurblio tarpines
Sveiki, tai va sugedo lucas kuro siurblys ir girdejau kad pasikeitus visas tarpines ji galima vel atgaivint :) tik va niekaip nerandu kur ju galima isigyt, gal kas zino ir gali patart kur gaune jas nusipirkt?
|
Draugystes gatvej kur remontuoja/keicia tuos siurblius tai jie gali atsiust rem komplekta. Kainuoja berods kazkas apie 600lt su darbu, bet garantijos jie neduoda. As kai tvarkiau tai klausiau. Ir dar laukt reikia ten ilgai.
|
Nu as ten zadu varyt jei pats nesusitvarkysiu :) vienam cia forume buvau rades kad tarpiniu komplkekta nusipirko uz 160lt , bet postas istrintas jau. O kiek ten draugystei ima uz bosho idejima su viskuo?
|
Jei tik pradėjo bėgt salera, bet siurblys dar dirba, tai tas tarpinių keitimas padės. Priešingu atveju tai bus pinigų išmetimas į balą
|
Citata:
|
Citata:
|
1700 tu mokejai :)
|
Nu man pasiule dbr uz 1800 :D ta iturbut pabrango o ne papigo. O del tu tarpiniu tai but gerai jei kas kaune vieta pasakytu, aisku jeigu cia yra
|
Citata:
|
Nagi protingieji kurmiai paburkit kas čia jam negerai galėtų būti, ir kokių investicijų reikalautų? http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3001155.html
|
Negi yra noras pirkti ta 2.2 su Lucas? Man jau su komutatorium 1.8 uzteko vieno karto, daugiau tikrai tokio neziureciau.
Kitavertus, neskaitant begiu svirties, masina atrodo svari |
jei susigundyčiau šiuo mersu, tai iš karto tik dėt bosch siurblį ir važinėt be vargo kol supus :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:00. |