![]() |
Stabziu suportas girgzda
Sveiki norejau pasiterauti, nei is sio nei is to stabdziu suportas pradeda girgzdeti kaip paspaudi pedala ir tai girgzda kol spaudineji, gal ten kokia skardele nevaiksto ar kaip, gal uztektu kokiu tepalu sutepti, gal kam buve tokiu situaciju
|
kaip tik prieš pora dienų tokį dalyką s211 tvarkiau forumiečiui Sharasito
|
Citata:
|
Citata:
|
Kaip matau sprendimu nera, na kagi teks paciam eksperimentuoti
|
turbut galvoji kad dalius refresina foruma visa diena ir tik laukia kad kam greiciau atsakyt :xx::xx::xx: palauk vakaro
|
Citata:
|
Na teko keistis stabdzius, kol raktelio neikisi ar dureliu neatidarai stabdziu sistema nejuda, na kiek mano zinios leidzia aisku uz mane yra ir daugiau zinanciu nesigincyju
|
Ką tik mašiną klijentui atidaviau, tai prisėdau prie pc
visų pirma 211 merso yra pati gaidiškiausia kaladėlių spyruoklinių plokštelių konstrukcija barškėjimo slopinimui kur susideda kaladžių laikikliuose kaladėlių galuose. Dažnai ir per jas kaladėlės vaikščiodamos cypauja Pas forumietį buvo bebaigią užstrigt suporto kreipiančiosios ir nuo vienos kaladėlės atšokusi cypimo gesinimo plokštelė, kuri ir trynėsi atšokusiu galu į tas nevykusios konstrukcijos skardeles maigant stabdžius. Jei po savaitės Šarūnui cypavimas neatsinaujins, tai reiškia būsiu pataikęs į reikiamą vietą. |
Citata:
|
Citata:
|
Ok siandien issiardziau viska nusisveiciau suportus tas spiruoklytes nets stabdziu diska , patepiau variniu tepalu, istepiau suportus ir tas skardeles , sudejau, pavazinejau valandzike , ir ka jus manot reik i vaistine lekt raminamuju nusipirkti, trumpiau sakant nieko nepasikeite , tik tepala bereikalingai uZtepiau nes papuole ant disko ir prastai pradejo stabdyti, tai sakau nuvarysiu pas musu visazinius meistreliu, nusieme apziurejo sako reikia stabdziu suporta keisi nes cilindziuko guma iplysusi, bet man nesitiki kad del to taip gali girgzdeti, nes pakeisti suporta jau kaina kita , ne del supprto o del darbo nes turesiu vezti pas mersistus kad pakeistu ir nuorintu, kaip Idaliau manai ar ten pas sharasita tokia pati problema buvo ar mest tas skardeles, blemba labai ikiriai jau girgzda, gal ten nieko blogo nera , bet kad girgzda tai mersas ne kaip atrodo
|
retai kada būna dvi bėdos vienodos. Per atstumą neišeis diagnozuoti
|
Citata:
Pakeisiu suporta gal tas pades bet nelanai tikisi |
varkliui plaut chemija ispurks ir nuplauk turetu padet...
|
perku specialiai tam reikalui skirtus aerozolinius ploviklius, kurie ir nuplauna i nuriebalina, bet tavo atveju diską nuplaus, o kalades dar teks atskirai išimt, nuplaut ir pratrint padėjus ant lygaus paviršiaus švitrinio popieriaus ir kaladėles per jį pratrint
|
Prie to pacio pastebjau kad stabdziu diskas tame paciame suporte nelygus, pasukus ranka rata ji kabina ties kiekvienu apsisukimu, todel man kyla klausimas kaip vaziuoju man jauciasi vibracija toks kaip musimas,, ir stabdant taip pristabdo netolygiai, ar gali buti ta vibracija vaziuojant del susikreivinusio disko, siaip kaladeles tai tolygiai nudilusios, diska nusiemes nusivaliau pats ir vidu disko ir stupica, ar tik stabdymommetu turi jaustis vibracija, padangos visos naujos ir isbalansuotos
|
Citata:
|
Citata:
|
1 vožtelk su kuvalda per tą stabdžių disko vietą kur tau stinga ir bus gerai
2. pasikeisk stabdžių diską Kuris variantas priimtinesnis, tą ir pasirink |
Citata:
|
beje sukraipyti diskai labai pridaro smagių dalykų ir su stabdžių suportais, ko pasekoje paskui irgi atsiranda ir suportų klibėjimai ir barškėjimai ir įvairūs girgždėjimai kai juos išdaužo iš visų tvirtinimo vietų. Bet ne kiekvienas tai nori suprast ir pripažint
|
Citata:
Zesim imu ryt naujas kaladeles su diskais, zesim kas bus zinoma gaila kalades beveik naujos , nabet su senom neverta det nauju disku, kad del vieno disko, galeciau pabandyt ir deveta uzdet , betnklausimas ar jis ne kitoks ten bus? |
jei dedi naujus diskus, tai vienareikšmiškai dedasi ir naujos kaladės, o seną diską iš metro atstumo numesk ant asfalto ir gali jo net nebebandyt dėt į mašiną. O kaip elgiamasi su diskais šrotuose, turbūt nebereikia net kalbėt
|
Citata:
|
prisikabint visada yra prie ko ypač kai sudėjus naujus diskus ir kalades po savaitės pradeda cypt lengvai stabdant. Bet šita bėda išgydoma
|
Citata:
pas mus pasiziurejau yra dvieju firmu diskai ir stabdIai , pagid ir eicher kokias geriau deti, ar tiesiog nulekti i mersu centra ir pasiimti orginlaius dadejus extra pinigeliu |
na nežinau kur žiūrėjai, bet apie šituos ką paminėjai informacijos neturiu, bet kai kai kurie teigia, kad pigūs diskai nieko gero, tai net nesistengiu keist jų isitikinimų. Aš pats užsiimu važiuoklės remontais ir nei vienoj savo mašinoj nesu dėjęs brangių diskų
Visada sakau, jei tau gerai, o man tai nekainuoja - tai yra labai gerai |
Citata:
|
ok siandien uzdejau naujus diskus su naujom kaladele, isvada tokia kad vistiek dreba, ir uzdejus nauja diska ,vistiek kreivumas tad galvoju gal tada stupicakiek kreiva , plika akim nelabai matosi, bet is tos mazosstupicos paklydimo 1mm gali isaukt ant disko iki 3-4 mil kreivuas , nebezinau ka dar man keisti, help nauju ideju gal kas turit ratai tiesus net sukeiciau galinius rarus su priekiniais
|
reiškia tavo mašina yra važiavusi šonu į bordiūrą ko gero ir galimas variantas flenšo linkimas.
Flenšas, tai detalė į kurią dedasi du guoliai ir maunasi ant ašies. Ant flenšo dedamas stabdžių diskas ir ratas |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
pagal tai ką parašei, tai bandau būt teisus apie kažkurio guolio baigtį stebulėje
|
Citata:
|
tik sumas jau eurais skaiciuosi, o ne litais :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki turiu w211 2003m 2.7cdi pradejo girgzdet kairys priekinis ratas vaziuojant sustojus spaudžiant sparna girgzda garsas lyg iš stabdziu suporto ar kaskas panasaus susukus vaira spaudziant negirgzda kame beda gal kas zinot?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:25. |