![]() |
Metalinis ventilis
2 Attachment(s)
Sveiki,
nutiko tokia bėda, atsukinėjant prikepusį ventilio dangtelį, ventilis lužo.. Gal kas žino kur tokį gaut, arba kaip išspręst šitą bėda? (Guminis ventilis sakė nelenda, per siaura skylė). Ratai ant merso - R18 OZ (1 nuotrauka). Metalinis ventilis (2 nuotrauka). P.S. Kaunas |
|
Hmm, šiaip žiūrint iš nuotraukos atrodo netoks, bet aš kadangi pirmą kart laikau ventilį rankose..
Dar vienas dalykas jie prekiauja Vilniuje, o man reiktų Kaune. Nors galima matau internetu užsisakyt, bet kažkaip norėtusi pačiupinėt rankomis :) Bandysiu ryt aplėkt pagrindines dalių parduotuves, jei nerasiu, teks siųst. Dėkui DTM. |
Citata:
|
Tik paskui nedek metalinio dangtelio arba aliuminio vėl neatsuksi. Uzsioksiduoja jie rupuzes suk paprasta plastmasinį
|
nerudijancio plieno paprastai buna nomalus ventiliai
|
Bevaisės..
Paieškų rezultatai:
Helijo ratai - ankščiau buvo, dabar neturi ir neužsakinės (rekomendavo UAB 'Svarslita') Egzotika - neturi ir neturėjo (rekomendavo UAB 'Svarslita'); Tanagra - neturi; Melga - pirma kart mato :blush: Bandysiu pirmadienį kreiptis į 'Svarslita'. Jei nepagelbės nebežinau ką daryt.. Čia tas ventilis sukasi tiesiai į ratlankį. O srėgis, kuris sukasi į ratlankį siauresnis už ventilio srėgį.. Gal dar kas kokių pasiūlymų turi? |
teks grezt :)
|
Citata:
http://www.passatworld.com/forums/55...alve-stem.html Gal kas rekomenduotumėt ką nors tokiam darbeliui Kaune? |
Kazkaip sunku patiketi,kad neina gauti ventilio.ebay pabandyk,galu gale oz vebsaita pabandyk.
|
Kuris ten ratu kolekcionierius pas mus, paklausk pas ji tikrai turetu zinoti
|
FUN500 tas kolekcionierius :)
|
Citata:
Oz parašiau paklausimą, bet kaip rašo passatword.com jau bandė į juos kreiptis ir gavo atsakymą, kad tokie ventiliai jų gamyboje nebenaudojami ir jie jų neturi. Citata:
Citata:
|
su OZ atstovybemis tai liudna, jie nieko neturi ko nepaprasysi. net elementariu raktu ju paciu ratlankiu ardymui ir tu neturi. arba tiesiog ju politika tokia kad paprastiems mirtingiesiaims tai neprieinama. bet kokiu atvieju kur nukreipti nueiti nupirkti OZ ventili nezinau. gyvai tuos vintelius issukinejau ciupinejau. jie trumpi visai. mano patarimas butu arba ebay ieskotis, vokiskame ebae.de daznai daliu ratlankiu buna(paieskos zodzius vesti vokiskai). arba perskambinti is musu skelbimu pardavejus, kurie prekiauja ardomais ratlankiais uz kosmine kaina. tai tie kas is sito reikalo gyvena ir jie daznai turi donoru.
arba is kito ratlankio issukti sveika vinteli ir praliekti pas tekintojus. kazkada buvau uzrodes vienam tekintojui paprasta ventili, tai sako man toki pagaminti nera ka veikti butu. bet tai tik zodziai kai prieina prie reikalo daznai atsiranda priezasciu kodel to nedaryti. kaip pvz http://www.ebay.de/itm/Felgen-Metall...item58a1febfea |
visokiu problemu gyvenime turejes, nu bet kad ventiliaus neitu nupirkt tai pirma kart girdziu :D atrodo ir ratai ne vienetiniai
|
Aš ir kai nulaužė man ventilį galvojau nieko baisaus.. Dabar jau taip neatrodo.. :)
Tai vat ieškojau, ieškojau ir radau šiokią tokią viltį: http://www.audizine.com/forum/showth...threaded-valve Tokia pati problema, tai ją išsprendė taip: Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:32. |