![]() |
A208 ECU problemos
Sveiki, ieskau meistriuko, gerai nusimanancio apie masinos elektronika, kuris galetu pilnai programuoti ECU, trinti "crash data" ir statyti SRS reles. Butu gerai kurnors arciau zemaitijos: Telsiai, Mazeikiai, Klaipeda, Siauliai ir pan.
Jei kas zinot tai buciau labai dekingas jei pasidalintumet informacija. Is anksto dekoju :) |
cabrys cia tavo mersui prireike
|
Jo neuzsiveda vargselis :confused: Neateina kuras i purkstukus, tai siurbli istraukus ir prijungus ji prie akumo jis dirba, o idetas nedirba. Vedant prie siurblio + ir - buvau pridejes testeri, bet srove neateina, tai manau kad kazkas su merso kompiuteriu bus :confused: Tuo paciu dar reikia SRS lemputes uzgesinti :wavecry:
|
mano r129 buvo panasi broblema,bet vedant dingdavo auksta ytampa(kibirkstis)meistrai keisk kumutatoriu,kitas zvakem paskutinioji,trecias ecu tavo nusibaige ir t.t bet vienas apsieme per 2 dieneles rado gedima ,Telsiuose sutvarke galesiu pakalbeti su juo
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Kad nekurti naujos temos tai cia paklausiu:
Ar gali buti kad mano mersiukas neuzsiveda del rakto? Nes dabar atsiminiau kad buvau atjunges akuma neistraukes rakto - ar tai galejo pakenkti raktui? Toks mano raktas: Attachment 512 |
Citata:
|
Citata:
Jei raktui butu kas blogai ar man ji ikisus girdetusi "nuskaitymo garsas"? Nes kai ikisu man girdisi kad nuskaito ir isijungia degimas :confused: |
Citata:
o kai rakta palieki spyneleje ir atjungi akumuliatoriu, ir pajungus atgal ji, tiesiog uzsiziebia airbag lempute ir tada jau reikia varyti elektrikui, kad istrintu klaida ;) |
Citata:
O ar isvis gali taip buti kad del issovusio SRS atsijungia siurblys? Citata:
|
Citata:
Citata:
manau, kad jei raktas blogas, ar baterijos nusede, vairas net neatsirakintu ;) |
jei atrakina vaira ir isijungia degimas tai raktas geras. sakai siurblys neveikia. o bent jau ar variklis bando uzsivesti. na ar suka?
|
Citata:
gal tik klaidas reikia pratrynt ir viskas :bounce: tik del akumo pakeitimo |
Citata:
|
baterijos naujos, lempute dega ant pultelio kaip paspaudi, bet tik neveikia :unreal:
|
Citata:
Citata:
|
na tai kaip ir sakiau kitoj temoi arba kompas atjunge siurbly virstant arba kaskas atsikrate. raktas cia ne prie ko:confused:
|
Citata:
|
Tikriausiai kazkas su kompu bus, tik nerandu zemaitijoj gero meistriuko, kas nusimanytu tokiuose reikaluose :confused:
|
Citata:
dekui uz info |
na cia sunku. reikia paprasciausia diagnostika darytis ir aiskintis del ko tas siurblys blokuojamas. ir seip manau po virtimo daug visokiu klaidu bus atsirade
|
o tu buvau isvis ta cabrika uzvedes kaip pirkai?
|
soeju kad ne:confused:
|
o mersam nera smuginio pvz,kaip rover ir.t.t
|
tokiu metu jau turetu buti
|
jei nebuvo uzvedes tai pradeti reikia nuo smuginio manau,kad turetu buti toks.
|
Citata:
|
turi buti mano manymu nuo smugio atjungia siurbliuka ar auksta ytampa turi buti kazkur mygtukas paspaudus mano ziniomis vel ecu restartuojasi bent jau pas mano jaguara s-type buvo manau surasim ji tau ir uzkursim jei zinoma toks yra pas mersus
|
beje po autodata pabandyk laiko turedamas panarsyti
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tada google vedi autodata 3.18 torrent download ir vuolia turi autodata po geros valandos jei netas greitas. as va per pusv parsipuciau
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
Niekas neturit veikiancio 3.18? |
pas mane net neveikia pati programa autodata... :confused:
gal del windows vista? :confused: |
Citata:
|