![]() |
Automatiniu sviesu veikimas
Sveiki, idomus reikalas kamuoja.
w220 iki facelift su idetom skaidriom lempom, bet speju tas neturi jokios itakos. Automatiniu sviesu veikimas. Situacija tokia: Uzvedi ryte, sviesos isijungia automatiskai, uzgesini uzgesta. Bet jeigu ilgiau pavazineji tai uzgesinus masina sviesos neuzgesta, nebent istrauki rakta arba atidarai duris. Kas atsakingas uz sviesu junginejima? Isbandyti variantai keiciant dalis is kitos masinos su puikiai veikiancia sita funkcija: 1. Sukeitus spidometra 2. Sukeitus abu saugikliniu valdymo blokus Problema isliko. Taigi, kur ieskot slieku, nes Star'as jokiu klaidu nemeta. Pamastymui. 1. Gal blogai veikia generatoriaus krovimo rele ar kazkas tokio 2. Gal patys xenon blokeliai gryba pjauna, bet gal tada pjautu kuris nors vienas, o ne abu 3. Gal gryba pjauna pats sviesu jungiklis? Nes daugiau tai nelabai kas ir yra toj masinoj :D |
nu tai atidarius duris uzgesta ir gerai :) o ilgiau palaukus neuzgesta? nesusije cia kaip nors su palydek mane namo ?
|
Ne, matai palydejimo funkcija kai yra xenon zibintai veikia ant priesrukiniu.
O siaip tai erzina, nes kai masina silta ar jau pavazinejusi kuri laika, tai ateini ijungi degima ir iskart uzsidega trumpos, nors motoras nedirba Panasi nesamone pas drauga volvoj s40, bet ten neaisku ar taip ir turi buti ar irgi kazkas negerai |
kad ir pas mane uzsidega trumpos palaikius ant degimo ilgiau
|
Volvoj? Pas ji tik ijungus degima iskart uzsidega.
Pas mane irgi iskart uzsidega jeigu masina buna jau pavazinejusi. O erzina tai kad jeigu kazkur atvaziuoji ir reikia palaukti, tai pvz klausant muzikos uzgesinus masina ir toliau dega sviesos, o jeigu nori kad jos nedegtu reikia atidaryti duris, o kai duris atidarai, tai ir muzika issijungia, nes masina galvoja kad islipi :D |
as daznai palieku sviesas jeigu kazko laukiu, nenuses akumas per pusvalandi. is panevezio i vilniu atvaziavau be dirzo ant akumo, ir su valytuvais ir sviesom
|
jo volvo,visos masinos cia taip yr padarytos.Uzgesinus isijungia iskart,nu viskas ok atrodo taip turi but pas mane :) nu o kad uzgesinus sviesos neuzgesta taip neturetu but :xx:
|
Tai vat ir mane domina kas ten negerai gali buti, gal kas bus susidures. Nes realiai tai cia nesvarbu ar w220 ar w211 ar w210 ar dar koks, pas visus gali buti
|
Citata:
|
Tai as zinau kaip turi veikti sviesos :D kitoj masinoj viskas veikia normaliai, sitoj tik nesamone kazkokia. Aisku cia bus smulkme, bet reikia zinoti kokia :D
|
Issijunk palydek mane namo funkcija. Ja kiek pamenu, galima ir ant xenonu priprogramuoti
|
Tai ne palydejimo funkcijoj beda, o tai kad trumpos neissijungia kai uzgesini motora
|
Uz sviesas visada yra atsakingas sviesu blokas.
|
Konkreciau, kur yra sviesu blokas?
Nes tokio kaip sviesu bloko w220 nera. Yra SAM-FR ir SAM-FL |
Skydeli nustatimuose pasiknisk buvo pas mane kol dar su sitom lempom buvo tokia pat nesamone paskui per skydeli kazkaip isjungiau
|
Ne nustatymuose beda. Nes tai uzgesta tai neuzgesta kaip nuotaika joms.
Bet cia ne lempu beda bus, nes abi veikia vienodai |
AS TAU KARTOJU BUVO PAS MANE TAS PATS NUSTATIMUOSE
|
kam aplamai ta auto funkcija jum, kai diena butina su ijungtom sviesom vazinet vistiek?
|
Citata:
|
butu panasu i kazkokios reles gedima kai prikepa kontaktai, o po to kai istrauki rakta gal dar kokia rele atjungia ana rele, siaip gali but bet kas, dar gali pabandyk gal sviesos daviklius atjungt paziurek ar tas pats daros.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:58. |