![]() |
98E25 ?
Ar kasnors jau meginot sita naujiena? :)
Kokie atiliepimai, ar verta nuo 95 pereit prie jo ? Ar jis tik tarsai mazinti? Man 98e15 imdavo zenkliai daugiau negu paprasto benzo... Ar kompas nesudurniuos? |
cia kas? etanolis? 25% benzino, 75% spirito? aj paskaiciau tai atvirksciai, 25% tik spirito. tai nieko baisaus, geriau trauks masina :)
|
i 98 sudeti eina 25% e85 bioetanolio
|
Lukoilas ir petroliumas berods sita pardavineja, bet man pardavejas degalines pasiule tyliai jo nepilti, geriau 95.Bet sake niekam nesakyk, kad as taip sakiau :)
|
Su etanoliu traukia blogiau. Turim masina i kuria gamintojas leidzia pilt. Bet ten jau beveik grynas etanolis. Jis litu pigesnis, bet beveik tas pats gaunasi kas ir si benzu vazinejant..
|
seip kaip tik turetu geriau traukt, nes oktaninis skaicius didesnis. 102 berods.
|
Neturi geriau traukt nors ir didesnis oktaninis skaicius. Kai suzinosi kas tai yra oktaninis skaicius, tada ir suprasi kodel
|
oktaninis skaicius yra atsparumas detonacijai. su 98 kazkodel geriau traukia nei su 95 ar 92, tai kodel su 102 blogiau turetu but. is pazystamu kas pyle i visokius golf2 tai gerai ejo, tik neilgai
|
nemeluok jeigu neismanai. Jokiam golf2 nedetonuos E95, tai skirtumo nebus ten ar E95 ar E98. Gali traukti tik blogiau
|
tai is esmes niekas negali atsakyt i mano klausimus ? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
ir aplamai benzina naudoju linksmam vaziavimui :) Padragavimams ir lakstymams :) |
Pvz. Nestej tarp 95 ir 98 skirtumas gal 5 centai, tai as net nezinau, kaip mano masinos vaziuotu su 95, nes tokio net pyles nesu. Pavasari tik 95 tokio i kanistra prisipilu zolei pjaut :/
Atsimenu kitam forume zmogus gyresi, kad pila 98E15, tik su juo nuvaziuoja maziau nei 95/98, tai galiausiai jam forumieciai paskaiciavo, kad jis praranda 10% atstumo, o sutaupo 5% pinigu, tai kaip ir vaziuoja ne geriau ir dar moka brangiau... |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:29. |