![]() |
Dulkių siurblys - kokį?
Jau apsisprendžiau kad ne su vandeniu ir ne cikloninis. Renkuosi tarp electroluxo ir philipso, gal kas turit šių gamintojų egzempliorių namie? Nežiūriu į siemens ir bosch dėl brangios eksploatacijos (maišeliš ir priedų) konkrečiai žiūriu ELECTROLUX ZUS3970P arba PHILIPS FC9174/01.
|
pirk belenkoki , bile patogus butu, lengvas. nebent uzsiiminesi patalpu valymu, tai tada jau reiktu galingus. o taip tai karta namus pasiurbt dar ne viens pas mane nesugedo. rusiskas "Raketa" dar veikia sode, masinia siurbliuoju :) namie turiu viena kazkoki kitaiska lengva, irgi veikia be problemu, ir turiu thomas philips plaunama, va cia klaida buvo padaryta. nes uzima daug vietos ir sveria belenkiek, kad atsoka ir noras siurbti. o plovimo funkcija naudojausi 4 kartus per 12 metu
|
kitokiu gedimu apart plysusios zarnos neturejau su siurbliais. kadangi nauduojami intensiviai (turime gyvunu namuose) tai siurbliai keiciami karta per metus ir perkame iki 150-200lt. dabar kazkoki philips paememe uz ~300 nes jo zarna atrodo kitaip negu visu kitu, gal laikys ilgiau, bet kad jis smirdeti pradeda. visus filtrus keiciu bet kvapas nuo jo nepavydetinas jau, o jam tik puse metu. zodziu as uz pigius siurblius
P.S. pas tevus planumanas kokie jau 10 metu su vandens filtru. problemu jokiu. firma kazkokia ispaniska, bet darba savo atlieka puikiai. |
Kai pirksi būtinai pasižiūrėk skleidžiamą garsą siurbiant, nes buvau nepamenu kokios firmos nusipirkęs , tai neįmanoma net susišnekėti, kai siurblys dirbo.
|
O kodel su vandeniu ne? Pas mane toks Kaercher ir viskas ore. Tik gal sunkus is minusu.
|
Citata:
Su saviskiu karta be maiselio buvau pradejes siurbti visokias statybines atliekas ,dulkes... Isrinkau visa ,pravaliau - konstrukcija paprasta,lengvai nuspejama ardymui. |
DYSON yra vieni rimciausi siurbliu,nes jie turi savo patentuota sistema,net pats turiu pora viena is ju su akumuletorium,katras traukia daug geriau,negu kitu gamintoju elektriniai:D
cia vienas del pvz http://www.ebay.co.uk/itm/Dyson-DC23...item1c361cc4db pasakysiu taip,viena karta pabandes dyson i kitus siurblius nebeziuri:D |
Jo, bet DYSON siurbliu kaina vos ne nuo 1000 LTL (o mandresnis ir dar daugiau), tai kas 4 metus koki Philips gali imti ir 20 metų tarnaus už DYSON kaina :)
|
Citata:
|
Citata:
nuo siurblio su vandens filtru mano manymu oras gaivesnis bute, nes lyginu savo ir tevu buta. + jokiu islaidu maisams, ta purva is konteinerio ismetei, praplovei ir vel naudoji |
As tik uz Karcher DS serijos su vandens filtru. Naudojam jau apie 6 metus. Filtras tik nepigus, priklausomai nuo naudojimo keisti reikia kas metai ar du (silpnai siurbti pradeda jei nekeiti ), jo kaina apie 110 Lt bet oras tai tikrai gaivesnis, ypac aktualu tiems kam sienlige ar alergija namu dulkems.
|
FUN500 - turbo antgalis, tai toks antgalis, kuriame nuo oro srovės sukasi šepetukai, kuria labai gerai išvalo kilimus, minkštus baldus pan. nuo gyvūnų plaukų, man tas aktualu.
Aš (gal daugiau mano žmona), kaip ir tu, norim kuo mažiau laiko skirt darbo pasiruošimui (nes jau pats darbas užima) užtai atkrenta tie vandens filtraciniai, nors orą gal ir švaresnį jie išpučia, bet juos paruošt prieš ir po siurbimo - hemarojus. Panašu ir su cikloniniais - vistiek nėra taip, kad iškratei konteinerį ir fsio, reikia su šepetukais juos ten valyt. todėl šiuo atžvilgiu teikiu pirmenybę maišeliniams, su s-bag sistema galima pirkti maišelius, kurie tinkami net astmatikams, sulaiko žiedadulkes ir pan., o jei siurblys dar su Hepa13, tai išvis 99.55 % oro išvaloma. Dar vienas dalykas, jei yra laiptai ir namas ne vieno aukšto, tai moteriai su tais vandens kibirais tąsytis tikrai nekažką. Bet jei kas ieškot filtruojamo vandeniu siurblio, rekomenduoju LIV, žiauriai geras kainos/kokybės santykis. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:22. |