![]() |
Mano W203...C320
5 Attachment(s)
Va isigijau nauja zaisliuka...rida tik 68000km(TIKRA)...Fantastinis automobiliukas!!! :seile2:
3,2 benzinas...160kw,340nm :seile2::seile2::seile2: |
oho :D nice, nice :) ir ratukai matau AMG, ir spalva :liuks:tikrai dailiai atrodo
tokiam nedideliam tiek jegos, turbut skrenda :vaiduoklis: |
Skrenda...Patinka matyti BavariskoMesloVezimo vairuotojus su is nuostabos issipletusiomis akimis...
|
Citata:
:liuks: :D :D |
sa
Kiek kuro vartoja?
|
:seile: :uuu:
|
Tikrai gerulis :)
|
no coments...
|
Pirma mintis, perskaicius prierasa apie bavariskuju automobiliu vairuotojus-Pagal siuos kriterijus, turetumei buti vienas is tu bavariskuju vezimu vairuotoju..:) Tiesiog agresija ir "zvaigzde", man nesiderina. Automobilis tvarkingas.
|
Citata:
|
Vat butent... Sitame forume esu perskaites auksine minti : "MB vairuotoju sirdis plaka keturiskart leciau..." :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Uzmiestyje apie 9-10,vaziuojant 90-100km/h. |
Citata:
O del saugaus vaziavimo tai kaip butu gerai, kad nors 70% vairuotoju vaziuotu mandagiai, tas is karto kelye pasiujaustu :taip: |
mmmmm:seile: mano svajone leksiu i francus sia vasara ir as ieskosiu tokio zisliuko, negaliu atsiziuret :taip: aisku tik dyzeliuko nes bendziuko kazkaip nemegstu:taip: koki 2.2cdi 110kw ir uztektu man :vaiduoklis:
|
Citata:
Radau va toki miela daikciuka i 2,2 cdi : http://cgi.ebay.de/Leistungskit-Brab...QQcmdZViewItem Tinka visiems 2,2 cdi nuo 2001 lygtai... |
Pats su tokiu važineju, tiesa vietos mažoka, bet gan ekonomiškas, manevringas, lenkiant nereikia galvot ar spesi. Tiesa, mano 200 kompresor.
|
2.0 kompresorius tai cia berods apie ~190 arkliu? :mastau:
|
Citata:
|
Kiek arkliu tai nežinau, o kw-ais tai 120. Benzino sanaudos tai švedijoje i 9litr. isitenku bendrame, o lietuvuje tai 10litr. nes benzino kokybes skirtumas akivaizdus, o ypač dyzelio. Ir taip patarčiau kaip tik auto pirkti švedijoje nes ne taip užgintos kaip iš vokietijos ir garantija kad nenusipirksi daužta.Del parudejimo, tai priklauso iš kokio regiono, miesto ar kaimo perki. Mano asmeniškai net sniego nera mačiusi.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:00. |