![]() |
Renkames W211 320cdi
Sveiki visi zvaigdziu myletojai, skaiciau, temu milijonai apie si modeli, bet noretusi dar karta padiskutuoti cia.
Taigi, jau kuris laikas ieskau 320cdi nuo 2003 metu. Kokios silpnos vietos? Kazkur skaciau jog geriau bent jau 2004 metu antros puses pagaminimo ieskoti, mitas tai ar tiesa? Kokia pakaba patikimiausia, lygtais keliu tipu buna? Kokia bazine komplektacija AVANTGARDE modeliams? Kokie pagrindiai gamintojo numatyti servisavimai laukia tarkime nuo 150-170k km? Kokie pagrindiniai mazgai turi buti pakeisti iki minetos ridos? Kas dazniausia genda is elektronikos mygtuku paneleje salone? Apskritai kas is elektrinikos silpnai padaryta, bei dazniausiai genda? Kaip ten del radiatoriaus, girdejau jog brokuoti buvo kuri laika montojami? Koks SBC blokas tureti buti? Aciu. |
Sveikas, pas mus temų apie w211 yra begale. Ir visos tokios pacios kaip ir tavo. Pradziai perskaityk visą skiltį apie w211 http://mb1.lt/forumdisplay.php?f=161 ten rasi nemazai problemų. Kadangi pats tyngi ieskot, pabusiu geras ir atrasiu panasiu temu, kur viskas isdiskutuota nuo a iki z ir visiems jau atsibodo, kas menesi ta pati kartot.
Stai cia dar skaityk http://mb1.lt/showthread.php?t=7987 Stai cia dar viska perskaityk http://mb1.lt/showthread.php?t=11939 Dar cia svarbi info http://mb1.lt/showthread.php?t=10183 Jei vis dar bus klausimu - tada klausk :) |
jeigu planuoji pirkti 150-170k km E320 03-06 metu, pasiruosk 8eur minimum.
|
Citata:
|
Citata:
8eur kaip ir paruosti angliskam auto:) nors kainos ir mazesnes siek tiek negu kad lt. Bet manau esmes nekeicia..kaip ten sako, MB ir afrikoje MB. |
Tai ar radai mano nuorodose atsakymus i savo klausimus? :)
|
Citata:
Manau as juos senokai rades buvau..Bet visgi gyva diskusija, esamuoju laiku vistiek neatstos praeityje rastu pastebejimu kazkur forume :) Visada malonu kada demesys ir laikas skiriamas "butent tau" :) Manau todel visi naujokai, tokie kaip as, ir kuria atgyventas temas..Vienas modeliukas stipriai krito i akis sia savaite, senukas 2003 bet aprasytas graziai, gaila kolkas su vampyru nepavyksta susisiekti, bandyciau VIN numeriuka gauti. Postinu linka jusu teismui. Mano pozicija, geriau senenis bet..Norisi realiu pamastymu, patarimu, is suprantanciu zmoniu, nesinori prasauti, nes vistik auto kaip minimum bus 3 metus vairuojams, nesinori uzrukyti taip sakant :) Pirmas MB butu, tad patirties visiskai 0. http://www.autotrader.co.uk/classifi...42aq?logcode=p |
Nu nors užmušk nepatikėsiu, kad toks vairas prasukiotas tik 34 000 mylių :)
negi pats tiki? (aišku ir taip naivu tikėtis, kad į metus dyzelis pramitų tik po 3k mylių) o čia ir prasideda viskas įtartiniau, nes gali meluoti ir dėl kitų dalykų. bet šeip gražus aparatas :thumbsup: |
Citata:
Kada daiktas patinka, tada roziniai akiniai automatiskai uzsideda :1: o tada jau nelabai daug aplinkui ir matai :drug: Todel ir reikalinga suprantanciu zmoniu pagalba, vienu ar kitu klausimu..Jo aparatas nors ir senas, bet neblogai ziurisi. Baisiai idomu kokius duomenis auksinio kraniuko turetojas parodytu, ant kiek viskas primeluota :) Beja, nesuprantu, kodel savininkai taip sunkiai pateikia VIN numeri kontaktuojant, na visi juk nemeluoja..kita karta ten kokius 300km i viena gala vaziuoti, pasiziureti, vistiek be gero VIN patikrinimo nepirkciau..tai dvigubas kelias gaunasi..Visi juk nemeluoja, na vieni daugiau kiti maziau. |
Grazi isore ir baisus vidus :) nuvaziavus tikrai daugiau, vairas taip atrodo dazniausiai po minimum 300k km. Nera geros klimos, nera sildomu sedyniu, tik kad ekranas yra ir viskas. Apart amg apdailos jieko gero jame nematau :)
|
Citata:
Na as vis papostinsiu viena kita linka, karts nuo karto jusu teismui, tikiuosi su jusu nariu protingais patarimais, padesit issirinkti normalu auto. Beje, gal zinot, nemokama vin dekoderi gera? |
Rida bus virs 300k km tikrai, sprendziu is sedyniu, vairo ir bendros tendencijos metu ir variklio... Mersu medziagos super kokybiskos ir taip issedeta jau tikrai ne per 30k myliu :) Siaip variantas bent jau is foto vidutiniskis, amg apdaila labai didelis pliusas ir tikras raritetas, bet pati komplektacija siaip sau, kaip ir pas mane. Patys butiniausi dalykai, bet mazai papildomu navarotu :) Panoraminis stogas, keturiu zonu klima, jau butu labai saunus variantas, o jeigu dar distronikas, sildomos, masazuojamos sedynes isvis gerai :) neskubek manau dar
|
Citata:
|
Nu jo, kėdės tikrai išbezdėtos. :) kaip minėjai, šitas tikriausiai turi ilgas rankas, nes ridą reikia dauginti mažiausiai 5-7 kartus.
30k mylių, tai yra nauja mašina. Iš salono :) Mersų salone jei pamatytum tokius išsėdėtus sustojus naujoje mašinoje, juk nustebtum :) |
Kaip jus sprendziate is sedyniu jei nera nei vienos normalios nuotraukos arti arba pilnai sedynes...vairas ne rodiklis...sviesus ypatingai greit susinesiuoja.
|
matosi, kad vairuotojo sedynė ištampyta, o ir vairas suvarytas (beja, jis ne šviesus)
turint omenyje, kad mašina nepravažiavus net 50k km. tai salonas tikrai taip neatrodo. |
Sedynes normaliai atrodo, kiek matosi fotkese, o vairas gali buti arba labai purvinas arba nusitrynes. Stipriai nusitrina kai vairuoja pilnom rankom ziedu
|
|
Panasus. Tam buvo keyless go, sitam traskanti panorama ir sildomos sedynes
|
Ikelkite savo neistampytas sedynes :) man jisai normalei atrodo is to ka matau..
|
reiktu vaziuot paziuret gyvai (abu),nes pvz kur jis idejo nuoroda, foto yra kokybiskesnes ir atrodo graziau, nors jie isisores identiski apart panoramos
|
Citata:
http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-B...ht_2139wt_1399 O tarkime, kazkaip paprastai, is paneles foto, galima pasakyti jog yra 4 zonu klima? Ar jau cia detalesne apziura ar vin dekoderis tiktaip pasakys jeigu nera pamineta aprasyme? |
sitam klimos isvis nera, tik kondiske. Galine klima realiai nelabai reikalingas dalykas, be to matosi is galo tarp priekiniu sedyniu, porankio gale imontuota
|
Citata:
Na mano prioritetai ieskant auto bus sie: Metai: 2004+ Sedanas Spalva: Juodas/sidabrinis/baltas Rida: iki 120k myliu Vaziuokle: paprasta Pilna serviso istorija AMG apdaila AMG ratai GPS Audio: harman kordon arba bang olufsen Priekines sedynes pilna elektra, pilna oda Neapsisprendziu del parktroniku, nezinau lupa cia juos uk ar ne.. Pradziai tiek. |
Ne tokie ir maži tie reikalavimai, AMG apdaila iš karto stipriai sumažina paieškos ratą :)
|
Citata:
Audio rasi geriausiu atveju su harman Ratus atskirai neproblema rast Be parktronic turbut nerasi su AMG apdaila Dar pagalvok apie keyless go, man tai vienas didziausiu privalumu masinoje. O gal visgi ne 3,2cdi? |
Citata:
Kazkuris laikas stebiu rinka, karts nuo karto yra ka nuvaziuoti paziureti..Bet as manau, didziausia klaida perkant auto, kada perki nevisiskai patinkanti, nereikalingi man tokie krastutinumai, esu gana smulkmeniskas zmogus, tad turi buti taip kaip turi buti :) |
Citata:
apie 2.2cdi net nesvarsciau.. apie 2.7 galvojau bet kiek ten turi, berods 190 arkliuku, kuriu nei tiek nebus like jau per tai laika nuo gamyklos, siek tiek mazoka.. O ir ne tokie pilni 2.7 modeliai buna, nezinau ar su org AMG apdaila isvis skelbimuose teko matyti 2.7.. |
Kodel isvis dyzelis tada. Benza su AMG apdaila ir geresne komplektacija lengviau rast, be to maziau hemarojaus aptarnavime. Viskas atsiremia aisku i kilometrus kuriuos nuvaziuoji
|
Citata:
|
Panašu Finalas turi rimta konkurentą :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o siaip originali w211 aparatura labai ir labai gera. Zmones sako, kad netgi skonio reikalas tarp harmankardon ir originalios paprastos. Su zemais kardone ten kazkaip idomiai tipo, ne visiems patinka. Bet patikek manimi, originali aparatura labai sauni, as kiek bandes kitus modelius, tai likau tiesa sakant suzavetas. Visiskai nesitikejau tokios akustikos :) O garsas masinoje man super svarbus p.s. pas drauga bmw e90tame harman kardon beje, ilipes pas mane stebisi is kur toks garsas, pas ji prasciau groja nei maniske paprasta :) |
Citata:
|
Pas mane buvo H/K, tai groja labai graziai. Tik kaip sharrasitto sako su zemais tai nevisada jie jauciasi :) arba jis labai toks kietas buna. Bet skamba H/K afigienai :) Beje paprasta berods "Bosse" skamba irgi labai graziai.
|
Citata:
|
Citata:
|
bagazineje sone buna pas universala, ten gal kitaip skamba
|
Universale man rodos geriau skamba nei sedane :) as vis galvoju sau bosa idet aftermarket koki nors i originalia vieta... Bet siaip tai garso kokybe w211 labai auskto lygio, kaip standartinė.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:35. |