![]() |
Grupiniai variklio galios kėlimai. (Chiptuning)
Sveiki, kadangi pirmąjį MB esu chipavęs, norėčiau tai padarti ir S211'am.
Chipavau Galingas.lt, likau patenkintas. Manau šį kart darysiuosi ten pat. Kaip ir turiu jau nuolaidėlę, tai siūlau jei yra norinčių padaryti grupinį perprogramavimą. Jei daryčiau dabar vienas, tai 2,7cdi varikliui 130kw kaina būtų 600lt. Manau galima būtų dar nugręžti. Tad siūlau mėnesį laiko apsisprendimui, iki 2014-01-07. Galimi galios skaičiai yra tokie: http://www.galingas.lt/mercedes-benz-chiptuning Tiesa, pagal variklio būklę skaičiai gali būti ir didesni. Kadangi chipuojant S202 prognozavo apie 110kw ir 360NM, o teoriškai programą padarė 118kw. ir 370NM Norinčių sarašas: 1)Kalakuts 2)For_fun 3)E320W211 |
Priskaiciuok ir mane tel. kai planuosit 862355292
|
Kita sav parduodu savąjį, planuoju po nauju kažką pirkt, gal kiek kainos bus pakritę, jei dyzeli paimciau, tai pagalvociau, ale tas galingas.lt labai manęs nežavi, labai daug blogų atsiliepimų esu girdėjęs. Kazkodel tik už vimota ir tik už kauno padalinį.
|
Citata:
|
Cia nera klausimas kas yra uz ka :) Aisku, jei turit pazystamu Vimotoj, gal grupini programavima galima butu ir tenais pasiderinti.:ralis:
|
Citata:
Na, žodžiu, jei spėsiu įsigyt auto iki Jūs varysit čipuot- aš kartu. |
Na kaip jau sakiau man Galingas visai normaliai buvo padares. Bet jei jau taip, tai galesiu paklausti pas saviskius, gal paderintu geresne kaina grupelei. Kas dar už šitą reikalą?
|
Na ar noras neprdingo? Gal nauju norinciu yra? :)
|
vimota maziau nusiskundimu ir pigiau, tada nezinojau ir rinkausi galinga brangiau typo bus gal geriau,sesis kartus teko vaziuoti perasinejo softa su remapu paskutini kart po per rasymo net neuzkure isikviete kazkoki ale asa tas sako mehanui irasytas apd softas :mastau:zodziu po sav.uzlinko valdimo blokas.kad atsikratyt ju diagnoze oro srautas:nzn:po ju esi priristas ir vargu ar litus grazins paprasius org.softo.zodziu ir litu gaila ir nervu kruva. ne i tema bet pamastymam.
ps.tris kartus po 200lt.apmokejo uz kura. |
Galima ir pas Vitolda daryt Vimotoj, tik man svarbu zinoti kiek yra norinciu ir ar klausti..
|
nesuprantu tu vienas bijai ar kazkokius kosminius pinigus zadi sutaupyt?
|
Citata:
Ne piniguose esme. 100 lt sen ar ten esmes nesudaro. |
Zodziu vimota pasiule gera kaina. Kam idomu- i asmenine zinute. Bandysiu tartis Sausio kuriam nors savaitgaliui, greiciausiai 18-19d.
|
Jei iki sekmadienio nesusisiekia norintieji- vaziuoju vienas.
|
:D
|
Citata:
|
pasalpos 10d.:seile2:
|
Citata:
|
12-ta, administratoriau :p
|
Graudu, tipo važinėja su mersais ir gyvena nuo algos iki algos? :D
|
svarbu ivaizdis ir kad duju nebutu :D
|
keistas mastymas :D tai jei tipo mersa vairuoji,turi buti baryga-verslininkas?:Dna jei cia didzioji dalis forumieciu vazinetu naujais a apynaujais mersais,tada gal ir reiktu tokius klausimus kelti..o dabar tai...:D
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:45. |