![]() |
Automobilių vairuotojų kontingentas
Citata:
|
durniuku akivaizdziai maziau. pacanai pjaunas tik tarp audi ir bnv.
|
Citata:
|
na bet kaina tai sutikit, juokinga, sedanu net uz tokia kaina nera :vaiduoklis:
na o labai idomu, kodel mersai nera tokie populiarus :) As tai manau viena, jei masina yra gera, tai ji ir bus populiari... Puikiai atsimenu kaip golf 2 buvo populiarus.. puikiai atsimenu kaip silke buvo populiari, puikaii atsimenu kaip audi ceske nuo 91 buvo populiari. Dabar matom populiari yra tarp liaudies bmw e39. Manau tai nera siaip del nieko, tiesiog, geros masinos.. geri varikliai, patvarios ir pan.. mersai irgi buvo populiarus, bet pakolkas, neatrodo kad vel bus kokiu populiariu modeliu artimiausiu metu. nebent w211 - anas gal but kai pakris kaina iki 10tukst. nes manau gerai suregzta masina.. vien i taxi paziurejus ir i ridas. |
jeigu butu w203, tai ir parsiduotu, o kadangi cia baisuoklis kupas, tai niekam ir nereik
|
Citata:
|
Simaso, puikus pastebejimas ir palyginimas
|
Citata:
|
Tapai finansiskai stiprus nupirkes mersa uz 10 gabalu? :) Nejuokauk
|
Citata:
|
Galejo pirkt calibra tu paciu metu, butu buve pigiau ir jis duju nedejo :D
|
Susuktu man kas zoles :) ir turbut tave suprasciau,nieko pries tave ir mercedes neturiu..man paciam tas zenklas patinka,bet ar saknys solidumo ir prestizo prasideda nuo automobilio...Lietuvoje turbut-taip..Nezinau kodel bet jauciasi dar toks maksimalizmas :) kai atrodo pasaulis sukasi aplink tave :) ir veliau griuni i bedugne realizmo...Visi per ta praejome,kazkada as irgi sukdamas e30'o vaira galvojau kaip tu :)
|
nu o dabar sukdamas e65 vaira ta pati galvoji :)
|
Citata:
|
tai jau trenke per kisene kuro sanaudos ? :) as tai aisku ta suprantu, todel tokiu ir nevairuoju kubaturu
|
Citata:
|
Citata:
O siaip apie MB ir prestiza: cia pas mus forume prestizo jokio nera, nei vieno. Apie ka jus svaigstat? Yra verslininkai, kuriu be tam tikro kostiumo, be tam tikro laikrodzio, be tam tikros masinos i verslo susitikimus nepriima (yra ir LT, bet labai labai minimaliai, o gerai issivysciusiose salyse tai normalu. Bet prestizas yra W222... Taip, kad galit nebevartoti to zodzio cia. Yra forumietis vienas, kuris galėtų pretenduoti į šią savoką, bet iš tūkstančių narių, tik vienas. |
Apple o kodel tu labai daznai nepasakai savo nuomones bet ja persi. Kaip ir pvz. Db zodzio prestizas nevartoti. Kas ka nori tas ta vartoja manyciau? Ir nepazinodamas visisu neteik kad i tavo suprantama vraze prestizas patenka tik vienas, o gal ne ???? :) peace. Aisku sena gelda t.y. Clk 13 metu tikrai ir i mano prestizo savoka neisipaiso :)
|
Kam vartot zodzius, kurie prasmes neturi? :) cia tas pats sakyti: as manau, kad esu sio forumo shefas :) ane?
Pucenas, neimk visko i skrandi. Bet zodis prestizas turi aiskia ir konkrecia reiksme, kurios is cia esanciu niekas neatitinka (tame tarpe ir as) (pasikartosiu, kad mano nuomone yra vienas zmogus, kuris gali atitikti). Jei eina kalba apie kiemo prestiza, tada jo. Bet bendruoju mastu tikrai ne tas zodis pavartotas. Nebesikisiu i sia diskusija, nes kai ka nors pasakau visi mane kaip vanagai uzpuola :D |
W221 irgi prestižinis automobilis ir dar gana ilgai taip bus :) Šalių vadovai juk nekeičia automobilių tik išėjus naujam modeliui :)
|
Citata:
|
O is vis kas yra prestizas?? Cia tas pats kaip ir zvaigzde. Niekas negali pasakyti kas tai:)
|
Citata:
|
As tai suprantu, kad prestizas tikrai ne kaip kaikurie bando teigti yra senas automobilis uz centus. Kuris kainuoja gal kaip tikro verslininko laikrodzio apyranke ar net daug maziau :)
|
Va koki nama ant Gedimino kalno pasistatyt tai butu prestizas ane :juokiasi:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ne visiem tas prestizas yra reikalingas. Dalis is to uzdirba arba tas padeda uzdirbti, o kitiems tai giliai vienodai ant tu daiktu...
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=62694807 |
chebra,jus gal truputi trenkti,kad dabar kiekviename poste zodi prestizas vartojat?kaip kokie malaletkos pasigavot ir tampysit dabar ta zodi?nu zmogus numete fraze,isreiske savo nuomone ir tiek.kam reikejo,tas suprato,primeme kaip bajeri ir tiek.kazkaip jau "nebeskanu" skaityt kai kuriu postus.elgiates kaip zurnaliugos is geltonosios spaudos,kurie pasigauna kokia nesamone ir paskui puse metu eskaluoja ta tema :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sunku sakyti kai nera tu milionu :) bet gal kai turi viska tada ir noresi to paprastumo :) neapsikrauni visokiom nesamonem...tas pas Jobsas,kuklus namas,nu keite mersus tik kas pusmeti del to kad numeriu netureti..Gates irgi toks paprastas su porcheliu varineja senu ir viskas...
|
Dar viena linksmoji dalis is statistikos: kas tampa milijonieriais? Ar tie kas visa gyvenima krimto rimtus mokslus, ar tie, kas mokykoj sprogdino bombas po mokytojos kedem? :D
|
pagal statistika, tai tie antri kaip tik ir buna milijonieriais dazniausiai :)
|
:taip:
Citata:
|
Statistika rodo kad ir bomzu ir kalejimo gyventoju tarp ju buna daugiausiai :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Vasara tokių Monake daug teko matyti, nes man sunkiai tikisi kad bičai iki 30 jau užsidirbę ferrariam, jachtom ir panašiem dalykam. O tokių ten buvo belekiek :donttellme:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:17. |