Spyruokles
papasakokit apie geltonas spyruokles. kiek zemina ? paskutinese foto jau su spyruoklem ? keliu ten ratai r15 ?
|
Jo butent, dar kiek daugmaz nusileido auto ir ar labai sukietejo?
|
sukietejimo kaskaip nesijaucia. jaucia tik magas seniau zvyrkeliuose neprasokdavo dabar kartais pasitaiko.spyruokles 4cm nuleido masina pagal katokloga buvo swelniaussios iskart po stock spyruokliu.
po vaziuokles pakoregavimo jau galejau drasiai staigiai iseiti ant lenkimo nesunesiodavo. dingo toks masinos plaukiojimas y sonus. |
Citata:
gal markiravimas toks arba nors panasus? :uuu: http://s43.radikal.ru/i099/0901/16/fba1eb440275.jpg |
4sm? na tikrai nemazai, galvoju ir as apie zeminima, kokios dar zemesnes yra? Melynos? Bet tikriausiai jos jau labai kietins ir amortizatorius gadins... :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na nepasakyciau kad sport spyruokles. sport jau visai kita klase ir nuo 350 euru kainos prasideda. jos paprasciausiai zemesnes ir siektiek kietesnes. taip amortizatoriai taipogi geltoni bet tuos jau lt pirkau. jie irgi skaitosi kietesni. del spyruokliu galiu pasiklaust jei tikrai domina?
|
noreciau visa komplekta kartu pirkti, tai tada gal is pradziu pasiziuresiu kokios ju kainos parduotuvese, ir isvis ar tokiu dalyku turi paprastos autodaliu parduotuves?
|
Citata:
info man apie sawo masina detalesne y pm numesk ryt pasiklausiu. |
nepaslaptis tai cia parasysiu: MB CLK A208 2000m. 2.0l, ka dar parasyti?
Buciau labai dekingas :) |
[QUOTE=nova;13751]koks gamintojas, kaina, kur pirkai?
gal markiravimas toks arba nors panasus? :uuu: sawaitgaly konkreciau pasiziuresiu kai kelsiuosi del dezes ir ismetimo:) |
Citata:
|
Na kagi, visvien aciu :)
|
matai seniam sake pigiai atidavineja. o vat jau naujesniem tai dar einami tie kompletai:confused:
|
O idomu ar labai gadintu auto jei as ant stokiniu amortizatoriu deciau geltonas spyruokles?
|
tikrai nieko blogo. masina gadinsi jei susikrausi nezmoniskai didelius blynus ir uzsimesi labai zemo profilio padangas.taipat jei susidesi kieciausias spyruokles ir amortikus. beto pirkdamas spyruokles atkreip demesy nes yra fyrmu kad geltona spalva kieciausias spyruokles zymi. paprasciausiai pasiziurek indeksus ant spyruokliu.
|
o tai kokie indeksai turi buti kad nenusipirkciau kieciausiu? Tai gal tada zinai kur ju ieskot lietuvoj?
|
Citata:
|
bandysiu ieskoti :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tikrai tiek nekainuos, uzklausk kokios kainos, tuo paciu ir ar reik kesti amortizatorius, as ir apie tokius galvoju
http://shop.xtra.lt/pakaba/spyruokles/?lang=2&pgNr=1 http://www.trt-shop.eu/index.php?pag...atid=11&lng=lt |
butinai pateiksiu uzklausima, nes dar idomu ar bus tinkamu manajam A208 :confused:
Nemanau, kad jos pigios, nes mano stockines kainuoja 200Lt/vnt :( |
komplektas apie 600 lt bus, priklauso nuo modelio
|
Citata:
Bandau rasyti laiskeli jiem :geda: |
jo, bet mane neramina tai , kad amortizatoriu nereik keist, ar laikys stockiniai :unreal:
|
Del to smarkiai galvos nesuku, nes mano amortizatoriai ir spyruokles jau netoli pabaigos, isideciau dabar tas spyruokles ir jei matysiu kad eda amortikus, tai tada ir juos "sport" isideciau. Vienu zodziu gan palanki situacija isbandyt tas spyruokles.
Aciu uz info :good: |
yra vyrai Kaune, kurie uzsiima amortizatoriu kietinimu :) kaina berods ~100lt/vnt :) padaro tokio kietumo, kokio butent reikia :) gali padaryt, kad butu kaip uzvirinti :D
|
Citata:
|
Citata:
|
:)cabrys perdaug nenuzemink nelabai bematysi kas per galinio vaizdo veidrodeli vyksta
|
Citata:
Man pats graziausias pasaulyje vaizdas, kai masina velkasi zeme :geda: |
ypac ziema per pusnis :D
|
Citata:
|
pats graziausias vaizdas kai kas menesi klijuosi virini buferi ir pinigine tusteja :) :) nepersistenk su tuo zeminimu is patirties sakau :D:D
|
man pvz labai grazu 210 avangardai, tobulai nuleistas MB, t.y. nei per daug nei per mazai bet vistiek idomu ar ziema nesudaro problemu, nes vistiek jau zemokas :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:02. |