![]() |
1993 W140 Spidometro netikslumas
Originalūs ratai. Originalios išmieros padangos. 3000 apsukų. Spidometras rodo beveik 140 km/h. GPS rodo 130 km/h. Paklaida 8-9 km/h ar yra koks žinomas būdas sukalibruoti spidometrą?
|
Citata:
|
gps visada maziau rodo.
|
Citata:
|
pas mane skirtumas 3-4 km (tiek MB tiek VW)
|
Citata:
|
Paklaida i didesniaja puse yra padaryta tikslingai jau gamintojo, taip kad palik spidometra ramybej.
|
Citata:
|
Citata:
|
nuvaziuok i kita vieta su gps, kur auksciau juros lygio, ir tau rodys 5km paklaida. kaip Dalius sake: kai suo neturi ka veikt, tai laizo kiausus, o zmogus kai neturi ka veikt, tai prisigalvoja paklaidas visokias
|
Pas mane mb ~ 5km/h skiriasi gps ir skydelio parodymai :) audinei nesiskiria kiek gps tiek ir skydelyje :)
|
pas mane s203 net ne nuo ratu sukimosi skaiciavo greiti. pvz ratams prasisukus, spidometras net net pajudedavo. su w220 sito dar nebandziau. o pas w124 gi ten mechaninis spidometras, kaip ir tomskis sake, zmogus neturi ka veikt.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Teisingai veikianti spidometra remontuoti nereikia. O jei niezti rankas tai dek aukstesnes padangas. |
Dar įdomus atvejis, kad kažkaip keitėsi originalios padangos, vieniem W140 siūloma 235/60 R16, kitiem 225/60 R16, man atrodo priklauso nuo metų. Tai čia dėl to kažkiek gali įtakoti, jeigu uždėtos netinkamos...
|
Nuo 01.1993m: 235/60 R 16 100 V iki tol 225/60 R 16 97 V
|
naujos gamintojo numatytos padangos, oras max, automobilis tuscias,ligutelis kelias arba suvirinti amortizatoriai, ir vairas tik tiesiai. tokiomis salygomis meginote tikrinti?
kaip su navi kalibracija? pazima turite? p.s. polizei technika kuri kainuoja virs 40k€ naudoja 2-3km/h paklaida. ponas ka jus meginate isburti su 700lt irengimu? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |