![]() |
W220 Light sensor - visit workshop
sveiki,
ant skydelio meta "light sensor visit workshop" cia kiek suprantu bus kazkas negerai su sensoriu, bet kur ji jieskoti? ar tas kur ant kapoto ar ant stiklo kur veidrodelis? Gal kas jau esat sia problema sprende? |
Cia bus ant stiklo, kazkada bandziau pas save uzstamsinti diena, uzmeciau skudura ant sensoriaus ir ismete ta pacia klaida :D
Jei neklystu ten kazkaip ta Sistema veikia per abu sensorius, vienas ant stiklo, kitas kazkur prie veidrodzio...Diagnostika ir klaidos kodas butu paprasciau... |
yra ant vairuotojo puses veidrodelio. pas mane ceskei s203 neveike, tai ir smegenu nekvarsino.
|
Citata:
ant kapoto per viduri spuogas yra :) Pradziai pameginktiesiogji atjungti,pakelesk apota keleiviopuseje fiskute rasi po pamusalu, tamkartui galimegintatsijungtkolpasidarysidiagnostika:) |
Citata:
|
issiemiau as ta sensoriu kur ant kapoto. Kad ji atjungus gi klaida islieka o as nenoriu, kad ji ten zibetu vis :) plius lempos pas mane visados dega man kaip ir sitas dalykas nera reikalingas. Ivedus sios detales koda raso, kad cia saules kazkoks sensorius. 220 830 02 72
|
Klysti, lempos turi visada degt
|
Citata:
as turejau omeni, kad jos kai visada dega tai man tas sensorius nera labai reikalingas (gal netaip parasiau pirmai) :) |
Citata:
|
Citata:
tingiu klaviatura tvarkyti :D Citata:
tas irgi pagerintas :D |
Lietaus sviesos sensorius stovi prie veidrodelio priekinio stiklo. Tas kamoliukas juodas skirtas klimai automatinei.
dar radijos ir tacho kartais turi sviesos diodus. |
einu bandyt ardyti, greiciausiai ji reikia keisti nes ir lietaus daviklis neveikia. Gal kas isivaizduojat kiek jis kainuoja?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:29. |