![]() |
Perkant R klasę
Sveiki brolis dairosi I R klase, dyzeli ka reikia atkreipti demesi, gal kas konkreciau apsvies :) ar visi s/*airmatic jau jie? ar jie tokie patys problematiski kaip 220 ? na ir seip viskas kas su susija su R? biudzetas apie 50k lietuvisku pinigu. aciu visiem.*-9
|
Ne visi airmatic. Galvojam mes ir tokio pasidairyti su kolegom darbui.
|
Nevisi, bet airmatic tai tokie pat "problematiski" kaip ir visi MB su airmatic, nes reikia kazkiek ir susimoket uz komforta.
Buna Long, buna ne long Buna 4matic, buna galu varomi Priejimas prie motoro toks nelabai koks, vidus kaip ML ar GL |
ml ten naujesnis po apacia. oi tikrai kebulo numerio nepasakysiu.
|
w164 gal
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ar rūdija jie? :D
|
dar ne
|
nemaciau nei vieno surudijusio
|
Tada katruo varikliu žiūrėt, 2,8 ar 3,2?
|
5.0
|
Citata:
|
Prikelsiu, siektiek tema, o kaip yra su priesrukinem? nes db ziuriu kaikurie turi bufery kaikurie ne ar cia jau "nuderinti" jie ir idetos groteles? nes pvz pas FL jau priesrukiniu vietoje eina LED'ai tai jie kaip ir neturi tokio dalyko ar ne?
|
Citata:
|
Na kaip pvz. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0c08a7bae1.jpg
Pas sita yra priesrukines ar ne? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pamiršau, kad tu jau perėjei prie R klasės :) aš apie ML... Čia LED ir yra priešrūkiniai ir tuo pačiu dienos šviesos.
|
nevisuose buna priesrukiniai,nzn nuo ko priklauso pas mane komplektacija labai gera o priesrukiniu nebuvo :confused:
|
Xenon ILS turi priesrukinio moda. Papildomu zibintu nebereikia.
|
Citata:
|
Normaliu pasirinkimo yra lygiai 0,01% :D baisu ištikrųjų (aišku, čia yra dėl to, kad žiūrim pigiaus variantu, jei būtų bent 50% didesnis biudžetas tada manau galima tikrai gera ML iki FL paimti.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
jau nekalbu apie vidurinį 25 puslapį. |
Citata:
|
Citata:
|
nu jau tik nestumk taip :D mano 25k. Tai geriau jau būčiau ėmęs už 25 nei, kad dabar 21 stovi ir vis vien jis man slykstus po visų remontų :D padarau foto ir metu į pardavima...
|
Citata:
|
Citata:
Kazkada as labai buvau uzsideges pirkt W163 arba grand Cherokee, bet mane meistrai primygtinai atkalbinejo ir siule jau jei tokios klases tai tik X5 ... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:31. |