![]() |
S124 Aparaturos reikalai
taigi noriu uzvesti tema tokia butent del 124 aparaturos.
Noriu paklausti ar tik S124 ar ir W ir C yra tik du komponentai priekyje, bei du gale - pas W ir S durelese? :wavecry: kazkaip as cia priejau prie aparaturos paskutiniu metu ir ziuriu kad nieko as cia doro nepasijungciau. As prates vietoj originaliu garsiakalbiu deti kokius firminius gerus ir dar suba statyti, man to uztenka, taciau sitam auto nemanau kad is 4 mazyliu kazkas iseina. Taigi noriu paklausti - kaip jus esat pasidare? daret podiumus kokius ar panasiai? nes as pradejau galvoti kad teks vedziotis laidus papildomoms kolonelems ir burti kazka pvz gale ir priekinese durelese, nors tiesa pasakius nenoriu gadinti originalaus dureliu dizaino del kazkokiu tai koloneliu .... :bounce: |
pas mane - coupe
priekines koloneles panelej - jos labai durno skermens. neatsimenu ar 12 ar 13 ten bet esme tame kad is kitu koloneliu gamintoju neiseina ideti todel kad netinka skersmuo. nebent kazka pjaustyt ar perdarinet panele. taigi pas save ten pritaikiau koloneles is audi "Ceskes" dureliu jos tokio pat skermens. apie podiumus duryse ir pats galvoju yra mbclube tema apie tai: http://www.mbclub.lt/index.php?optio...60991&catid=14 gale dejau pioneeriaus elipses (palange taip pat perdaryta ideta medine) |
c124 audio projektas:)
http://www.audioprojektai.lt/?id=2480 |
Citata:
paskaiciau visa ta straipsni is mbclub.lt ir paskaiciau nemazai komentaru, tai galiu pasakyti pats nezinau ko as noriu dabar :) bet ten raso kad ideda ir 13-tukus i tas vietas ... tai gal as liksiu prie savo iprocio ir desiu gerus kokius 13 i originalias vietas ir viskas, nesu as melomanas didelis, bet gamyklinis bezdejimas irgi netenkina ... |
beje dar vienas toks klausimas - su kokiais klijais geriausia klijuoti dirbtine oda prie pavirsiu?
ten paskaiciau labai daug neigiamu nuomoniu apie salono darkyma. As pats irgi nesu uz ta salono darkyma, bet kai padaryta viskas taip graziai kaip audioprojektu variantu, tai neatrodo net kad ten neoriginaliai .... tai nieko manau cia blogo. Pats tiek sudetingai neuzsiimsiu vistiek tikriausiai, bet noreciau bent jau issiklijuoti garso izoliacija kiek imanoma daugiau.... tai nesimato ir yra gan praktiska, o ypac tokio amziaus masinose kaip manasis vos ne bendraamzis, garso izoliacija jame gal ir geresne nei omegoi 98 metu, bet neideali |
Citata:
|
originaliai yra 4 garsiakalbiai, as noriu pajungti dar 2 aukstadaznius, is fiskes iseina laidai tik tiems 4 garsiakalbiams, tai nuo kur jungti dar tuos 2? tiesiog atvesti nuo esamu laidu priekinems kolonelems galima? ta prasme nuo dvieju koloneliu laidu pajungti 4 koloneles
|
siaip reiktu jungti per stiprintuva. bet jeigu ir nuo dvieju pajungsi keturias nieko blogo neatsitiks
|
Citata:
|
aaai paskubom paskaiciau tavo ana posta :) tu nori tas vadinamas mazas piscialkas dasijungt ?
buna parsiduoda tokie filtriukai nebrangus jie. i ta filtra ieina tavo koloneles laidas nuo mago o is jo iseina isejimai - piscialkom, viduriam, zemam dazniui. :) arba kad nepirkt to filtro kazkaip girdejau kiti prie laido varza ar kazka prisega ir tada i ta kolonele eina tik aukstas daznis :) |
Citata:
|
Citata:
|
as bmw turejau hertz be jokiu stiprintuvu ir uzteko man kaip grojo, o ant kiek jie originalus nezinau, senukuose pirkau ...
katik biski pavedziojau laidus, prikisau kur sausa buna veltinio negailedamas, dar bitumo zadu uzsisakyti ir kazkas gal iseis :) |
Citata:
jautrumai ju ispusti :) piscialkos astrios groja isplaukusiai ir nera gero detalumo ir t.t. Neblogas tik priesbosis hertz HV 165 bet ir tai imciau geriau Helix p206 kuris zymiai graziau groja o kainuoja tiek pat :) esk ir dsk isvis tik siuksliu dezes verti. O jei dureliu neperdarinesi i 16 cm komponentam tai bus kudai su garsu - truks priesbosio ir t.t. nori kazka tureti reikia investuoti ir darbo ir pinigu :) As vietoj kokiu hertz geriau imciau Rainbow SLC 265.25 NG arba SAC serijos - palyginus nebrangios bet labai gerai groja o ir filtrai geri. kas nori i panele vietoj orginaliu 10 cm. - tai graziai groja Eton PRX 100. O siaip jei labai pigiai tai galima suzaisti ir su pigiais naminiais garsiakalbiais - tokiais kaip Visaton. www.rcl.lt prekiauja ;) koloneles kainuojancio 20-30 lt apgroja savo grojimu kainuojancias 10 kart brangesnes - tik kad is isvaizdos taip neatrodo. Aukstadaznis TW 6 NG groja kaip morel MT 22-23 kainuojantys ne 50 lt. http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...pmode=&frame=3 Placiajuostis 10 cm kuris vidutinius daznius atgroja kaip koks dynaudio http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...pmode=&frame=3 ir t.t. O jei ruosiamasi pirkti ale komponentus is parduotuves iki 200 lt. tai galit geriau pragerti tuos pinigus su kolegom bekalbedami apie MB bus daugiau naudos nes orginalios koloneles gros graziau nei tie levi garsiakalbiai. Cia nieko pikto o tik rimti ir draugiski patarimai is savo isbandyto ir praeito kelio ;) |
dekui kleckas :) nu as zinoma kad nenoriu isleisti bereikalingu pinigu, jei yra 5 kart pigesne alternatyva :) bei as nesu melomanas ir man nera reikalinga itin detalus garsas, zinoma butu gerai, bet kad jis nera labai detalus as galiu ir nesuprasti :) beje man didziulis garsas nereikalingas irgi, nes labai garsiai irgi klausausi retai, svarbiausia kad nors kiek daugiau pagarsinus nepradetu plerpti man, kas daznai buna 20 metu senumo masinu originaliu komponentu bruozas :( supranti ka noriu pasakyti :D o tavo patarimais prizadu pasinaudoti, ir jei ko nezinosiu tai paklausiu dar
juolab kad tavo pasiulytam linke yra elektronine parduotuve kurios man siuo metu pradeda labai patikti nes nereikia vaziuoti pvz i kauna ir plavineti puse dienos kad kazka nusipirkti :) viskas paskutiniu metu vaziuoja pas mane i namus :) net kilimeliai atvaziavo :) beje gal koki komentara gali kaip papildomai pajungti piscialkas be stiprintuvo, yra tik 4 isejimai is fyskes garsiakalbiam, o reikia pajungti +2 piscialkas, tai kaip jungti? as pagalvojau, kad gal cia nuo fiskes priklauso - sita su isejimais 4 garsiakalbiams, o pvz bmw gi be problemu jungiasi 6 standartiskai, tai gal kita fiske nusipirkti su isejimais 6, ar as painioju cia viesus ir privacius interesus? :D |
be to man toks tikrai kvailas klausimas dabar iskilo, jei deti stiprintuva su 2 isejimais liaudiskai tariant ... tai kaip pajungti suba, ar ten buna 2 isejimai sakykim paprastiems garsiakalbiams + 1 subui ar reikia mago su dviem linijiniais isejimais? realiai esu bukis sudetingesnes aparaturos montavime :) matyt esu per senas tam ir anksciau per mazai domejausi situo kad dabar butu aisku kazkas :)
|
turi pirkti viena stiprintuva keturiu kanalu. (4 isejimu) tada bus du isejimai paprastom kolonelem o kitus du tiltuoji (imi nuo vieno + o kito - ) ir jungi suba nuo ju
|
Citata:
zodziu is mago iseina vieni linijiniai, ir juos pasiima subas su savo integruotu stiprintuvu tai kolonelems lieka tik mago stiprintuvas bet pasiknisau giliai internete ir radau paaiskinimu tokiems neismaneliams kaip as :D as mat noreciau padarkyti priekines dureles ir gal net bagazine su 16 cm ar panasiais garsiakalbiais, tai dabar jau isivaizduoju kaip reikia jungti viska, daugiau klausimu nebus, arba jei bus tai aparaturos ziopliu forume, ne cia :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:35. |