![]() |
raimis528 S211 320CDI
6 Attachment(s)
Nu ka, imetu savo triperiuka. Dar iki galo nedabaigtas, bet ai, teiskit. :)
|
Blemba kazko jam truksta, nes kazkaip nesiziuri, nors tu ka :bounce: gal ratai kiek per dideli, laukiam ka chebra pasakys gal cia man vienam taip? peace Gero kelio! :vairuot:
|
Tikrai kad triperiux, zibintai murzini :) bet kokiu atveju sveikinu :wave:
|
zibintai ne murzini, o tiurlinginiai kazkokie ar ne?
Shiaip visumoj labai gerai atrodo, tik zibintus pakeist ir parkus susidet i skyles :) na ir slenksciu reikia dar AMG.. Jei nuspresi atsikratyt nuo ratu, priglausciau, jei jie R18 ;) |
Zibintai, tai originalus :) tik juodai vidus dazytas :D
Siaip tai iki galo kai bus padarytas, tai ir vaizdas bendras bus normalus. Uzsakytos spyruokles, antgaliu duslintuvui ieskau ir tt. Ratai 19 |
Citata:
|
Toks biski nutiurlinguotas, davikliai lyg juodi
|
Nu jo jo, tik nepradekit kad tikras MB kuris is gamyklos isriedejo :)
|
aisku geriausias toks, koks isvaziavo :D o ir siaip, per daug neimk i sirdi, juk masina tik tarpineje stoteleje link to, ka nori padaryt. tik kad dabar imetei tai ir sako kad be rysio. butum nuo pradziu progresa rodes, tai manau tik teigiamu atsiliepimu sulauktum :)
|
lempos ir veidrodeliu lemputes tragiskai atrodo. Atvirai :wave: Ne toj vietoj shadowline naudojamas. Ir mano manymu reikia pazeminti siek tiek. Bamperiai, ratai savaime aisku desimt balu :wave:
|
Siaip ir nuotraukos nevykusios gavosi, galvojau net nedeti :D gyvai, daug geriau atrodo.
|
Citata:
|
Taigi paskaityk ka rasiau, viskas bus. Cia tik tarpine stotele.
|
1 Attachment(s)
Pries daug metu turetas
|
BMW liuks, prie merso dar reik pridet rankas. Lempos ir veidrodeliai tikrai baisiai atrodo :) reiks atstatyti originalia isvaizda. Bamperius pats pirkai ar jau su masina buvo? Jei pats tai kaip sekes uzdet ir kiek kainavo?
Ir jei imsi pigius antgalius is eBay, tai jie laikys max 1 metus ir reiks kist, nes nueis visas tas chromas. Maciau juos gyvai po metu eksplotacijos. Siaip sveikinu :wave: |
Lempos ir veidrodziai tikrai liks, cia jau 100%. Nes man daug graziau. Antgaliu ieskau originaliu arba kokybisku kitu. O kodel galvojat kad bamperiai replikos? :)
|
Teisinga linkme judi, bet lempas mesciau lauk :D Lauksim kulminacijos :) Ratai realiai geriau atrodo :)
|
Citata:
O tai nori pasakyti kad originalus bamperiai? |
o tu pabandyk surasti universalo bamperi replika( ju net negamina) originala medziojau irgi puse metu.
|
be AMG slenksciu vaizdo nebus.
|
Va del slenksciu tai, ju nedesiu. Nes buvau uzdejes, nepatiko man jie.
|
mersas dvejopus jausmus palieka.toks lyg ir nieko,bet truputi ir pingponginis.na kai iki galo viska susitvarkysi,manau,viskas bus tik i geraja puse :)
|
Citata:
|
Gerai , kad abejingu nepalieka :juokiasi:
|
Kiek uz e63 banmperi prieki mokejai?
|
labai noreciau tokiu ratu :))
|
|
KAzkaip keistai atrodo, tarpai nevienodi :mirkt:
|
Tarpai identiski, cia gal nuo fotkes kampo taip atrodo :taip:
|
Gerai yra.:)
|
buciau paieskojes geriau dvigubu vamzdziu :)
http://www.powerful-cars.com/images/...e55-amg-13.jpg |
sekmes ieskant :1:
|
|
Nu jo, ir dar stampofke :) geriau originalus kaip pas mane.
|
Citata:
|
Raimi kodel ismetimo galai tokie nukrype viens i desine kits i kaire,ar tiesiai nesigavo kad jie ziuretu?
|
Jie idealiai tiesiai stovi :)
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
A cia yra optine apgaule, kadangi sportpaketo antgaliai nera gale tiesus, o nupjauti istryzai. Lygiai kaip ir pas CLS.
|
CLS'e normaliai atrodo, o cia kazhkaip keistai.. matyt del bamperio formos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:35. |