![]() |
W210 Kur sutaisyti prietaisu skydeli? 2000m.
gal kas zinote vilniuje elektrika kuris tvarko priet. skydelius, pas mane nerodo automato begiu, laikrodzio, lauko temperaturos :verkia: . sake kristalai pabege reikia juos sutvarkyti. ar zinote kur tvarko ir kokios kainos. dekui.
|
cia kartais ne w210?
|
tikrai taip, w210 2000 metu
|
pasistengsim pagelbet, reik su armagedonu aptart
|
lauksiu ziniu, bet matau tu is alytaus o man reikia vilniuje
|
no problemo :donttellme:
|
Kaune pavyzdžiui kainuoja 150lt
|
o kokiam servise jei sostineje nebus reiks pas kavianskus lekt arba AndreArmani dar pades
|
nuvaziuok kur nors kur mages masinines tvarko ir sutvarkys. siauliuose sumokejau 120lt, irgi tas pats buvo kaip ir tau. per 15 min ir sutvarke :)
|
o skydeli isimt ar reikia
|
reikia
|
o daug darbo ji isimti ar ne
|
per pora minuciu issima, 2 varztus reikia atsukti ir uzkisus rankas uz skidelio kitos puses isstumti ji, skydelis istatytas i gumas, nera varztu.kazkur cia jau buvo sneketa kaip issiima jis
|
Labas visiems. O gal kas konkrečiai Vilniuje nukreiptu reikiamu adresu pas žinančius, o tiksliau jau dariusius tokius taisymus, žmones?
|
Citata:
|
ir kur tu tuos pirstus uzkisi? as virs pedalu ta plastmase atsisuku ir tada isstumiu skydeli lauk
|
apacioje uz skydelio kanto suciumpi ir istrauki :)
|
teisingai sako nera ten varztu, apatine apsauga po vairu nuimi uzkisi rankas is apacios ir isstumi skydeli, jau pats buvau isemes. vilniuje taiso toks Vitalijus 860035653 bet dar nebuvau pas ji nulekes tad nieko nezinau, kam reik skambikit jam gal pades.
|
tai tas Vitalijus galės patvarkyti tas bėdas prietaisų skydelyje su laiko, greičių ir temperatūros langeliuose?
|
o kur kaune taiso skydelius ?
|
Citata:
|
Pas mane ir ta pati problema vis nesugebu susitwarkyti. Kazin ar cia paciam sudetinga butu susitwarkyti?
|
Statybininkų 9 http://www.maps.lt/map/query.aspx?ac...d23756ca6b1c14
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:05. |